Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Πρωτιά Αλεξίου στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Την πρωτιά κατέκτησε ο συντοπίτης μας κ. Αργύρης Αλεξίου στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φθιώτιδα.

Τα χαμηλά ποσοστά όμως της ΔΗΜ.ΑΡ., τόσο στη Φθιώτιδα όσο και πανελλαδικά, δεν επέτρεψαν στην ΔΗΜ.ΑΡ. να πάρει την έδρα.

Ποιος ξέρει..
Στο μέλλον (κι ίσως σύντομα) τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα για την ΔΗΜ.ΑΡ. και τον κ. Αλεξίου..

4 σχόλια:

  1. "Ψάχτε τα λεφτά αλλού" .Ανακοίνωση του ΑΡΓΥΡΗ Α. ΑΛΕΞΙΟΥ, αρχιτέκτονα, υποψήφιου Βουλευτή Φθιώτιδας με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    Θα ΄θελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου ,όλους εσάς τους Φθιωτείς και τους Λοκρούς που αναγνωρίσατε τους αγώνες μου και με εμπιστευθήκατε με την ψήφο σας και μάλιστα με αναδείξατε πρώτο με την ψήφο σας στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Φθιώτιδα με αναμφισβήτητη πρωτιά από τον δεύτερο.

    Οι ψήφοι αυτοί στην Δημοκρατική Αριστερά που έδρασε συλλογικά δημοκρατικά αλλά και υπεύθυνα ,χωρίς υπεκφυγές , αλλά και οι ψήφοι στο πρόσωπο μου , με επιφορτώνουν με νέα, μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι σας να σας βγάλω ασπροπρόσωπους για την επιλογή σας, αλλά και να δώσω πιο εντατικούς αγώνες μαζί σας για κατάργηση των μνημονίων ,χαρατσιών και των άδικων και αντιλαϊκών μέτρων που έχουν επιβληθεί από την συγκυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ . Ο λαος ειπε ΟΧΙ στο Μνημόνιο και τις συνέπειες του ,αλλά ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών και το ΕΥΡΩ , όπως οι θέσεις της ΔΗΜ.ΑΡ.
    Οι αντιευρωπαϊκές δυνάμεις ,ο καθένας για άλλους λόγους , ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή αλλά και κάποιες που δεν κατάφεραν να μπουν με μικρά ποσοστά όπως ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΟΧΙ (ΕΠΑΜ-Παπαθεμελής ) κλπ., δεν συμπληρώνουν μαζί ούτε 17% ,άρα η πλειοψηφία των Ελλήνων ,83 % ,είναι υπέρ , έστω μιας άλλης Ευρώπης αλλά σίγουρα υπέρ του Ευρώ.

    Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι Έλληνες τιμώρησαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ , κόμματα του Μνημονίου ,έδωσαν δύναμη στις Αριστερές δυνάμεις και ιδιαίτερα στο ΣΥΡΙΖΑ .
    Λυπάμαι πολύ ,που η αγανάκτηση και η τιμωρία, εκφράστηκε με την ψήφο στην Χρυσή Αυγή , ένα κόμμα κατά της Ε.Ε. και του Ευρώ ,αλλά και ακραίο ,έχοντας σαν πρότυπο τον Αδόλφο Χίτλερ ,ώστε να στέλνει η Φθιώτιδα εκπρόσωπο στην Βουλή ,όταν κάποτε στον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο ,η ίδια η Φθιώτιδα ,είχε χιλιάδες θανάτους και θύματα πείνας ,φτώχειας και διώξεων απ΄ αυτή την ναζιστική και άκρα φασιστική πολιτική .

    Ο λαός λοιπόν αποφάσισε ΟΧΙ στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ , ΝΑΙ στην Ευρώπη των Λαών και το ΕΥΡΩ και μας στέλνει μήνυμα με την ψήφο του να γίνει οικουμενική ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ προς αυτή την κατεύθυνση , ώστε να απελευθερωθεί η Ελλάδα από το Μνημόνιο και τους επαχθείς του όρους , να μείνει όμως στο Ευρώ και να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ στο κράτος και τις κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις , ανάπτυξη και πάταξη της γραφειοκρατίας ,της παραοικονομίας ,της φοροδιαφυγής του μεγάλου κεφαλαίου .

    Ψάχτε τα λεφτά αλλού , είπαν οι Έλληνες ψηφοφόροι ,θέλουμε μισθούς και συντάξεις ,υγεία ,πρόνοια και αλληλεγγύη ,αλλά και μια Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας, αυτά πρέπει να κάνετε , μας είπαν με την ψήφο τους ,οι νέοι πολιτικοί ,απ όλα τα κόμματα τουλάχιστον τα φιλοευρωπαικά.

    Α. ΑΛΕΞΙΟΥ
    ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
    6936950699

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ Η ΩΡΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΙΟΥ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ,Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡ.ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ .ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ,ΑΥΤΟΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΕ, ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΑ ΟΛΟΥΣ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ,ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ,ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.ΑΡΓΥΡΗ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ , ΜΕ 10.000 ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! ΝΙΚΟΣ Κ. ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΑΡΓΥΡΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ? ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ ? ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΉΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ , ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ 90-95%.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ,ΕΓΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΑΡΓΥΡΗ ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ - ΝΑΙ ... ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Φ. ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΉΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ , ΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ,ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΔΗΜΑΡ ΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ 5200 ΨΗΦΟΥΣ ,ΑΛΛΑ 10.200, ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΑΥΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΕΣΕΝΑ ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΠΑΡΙΣΙ ΓΑΛΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου