Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Γ.Μπρεκουλάκης: ΄Αλλος πολιτικός λόγος!

«Δεν μπορούμε στα 2012 να πολιτευόμαστε με πρακτικές και νοοτροπία του περασμένου αιώνα» τονισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μπρεκουλάκης.
                         
Στις εκλογές της περασμένης Κυριακής ο γνωστός επιχειρηματίας δεν κατάφερε να πείσει το εκλογικό σώμα για αλλαγή επιλογών σε νέα και άφθαρτα πολιτικά προσωπα ίσως όπως ανέφερε γιατι ο ίδιος ακολούθησε έναν νέο σύγχρονο και αντιπελατειακό τρόπο προσέγγισης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
     
«Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής σε καμιά περίπτωση δεν θα κατεβάσω το επίπεδο της πολιτικής μου παρουσίας και εκτιμώ ότι και οι ψηφοφόροι θα κάνουν τις επιλογές τους με αλλα κριτήρια μελλοντικά».
   
Όσον αφορά στην ΝΔ και την σημαντική πτώση του εκλογικού ποσοστού της επισήμανε ότι το κόμμα οφείλει να καταθέσει πιο συγκεκριμένη πρόταση που να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ελληνικού που δικαίως βλέπει όλους καχύποπτα και συγκρατημένα….
     
«Προσωπικά είμαι κατά των πρόωρων εκλογών αλλά με τα έως τώρα δεδομένα δεν θα τις αποφύγουμε» κατέληξε.
     
'Ολη η συνέντευξη του κ. Μπρεκουλάκη στον ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2:

24 σχόλια:

  1. ρε Γιαννη το ξερεις καλητερα απο εμας το μονο που τους ενδιεφερε ηταν η καρεκλα ουτε ο τοπος ουτε ο κοσμος ενδιεφερε παρα μονο το κομματικα στελεχοι στο καθε χωριο που ειναι βολεμενοι για να τους μαζευουν τους ψηφους.Ενα μεγαλο μπραβο που σε αυτην την δησκολη στιγμη ελεγες αληθειες και δεν εταξες λαγους με πετραχηλια θα εκτιμηθουν τα λογια σου οταν οι υποσχεσεις τους θε πεσουν στο κενο .Τουλαχιστον εσυ θα μπορεις να βγενεις στην πιατσα ενω αυτοι οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε να είχες καταλάβει ότι θα ήταν λάθος- τέτοια εποχή-να βάλεις υποψηφιότητα.Προσπάθησες να γίνεις μέλος σε ένα διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα με μια κοινωνία να βράζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑ Α..... ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΕΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ

      Διαγραφή
  3. ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΤΑ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. BASILIKOS ΓΑΜΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπωρεις να πεις και το αλο το οτι πηρε μια μικρη επιχειρηση και την εκανε μεγαλη αλλα αν εισαι αστοιχειωτος και ασχετος μπωρεις να λες οτι μ.......α σου κατεβει δικαιωμα σου

      Διαγραφή
  5. Στις επαναλληπτικες εκλογες με λιστα ονοματων στα ψηφοδελτια,οποιος σκασει τα περισσοτερα στο κομμα θα ειναι πρωτο ονομα η δευτερο μετα τον σταικουρα που ειναι δεξι χερι του σαμαρα με πιθανοτητα ενενηντα τοις εκατο να εκλεγει,εφοσον η χρυση αυγη εχει πιθανοτητα δεκα τοις εκατο να ξαναεκλεξει βουλευτη στην φθιωτιδα.Εστω και ετσι μακαρι να καταφερει ο μπρεκουλακης να ειναι τουλαχιστον δευτερος γιατι ειναι καλο παιδι,εξυπνος,νεος ακομη και πανω απο ολα ΑΦΘΑΡΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟ! Ο ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ 1800 ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΤΟΣ ΜΕ 11000 ΨΗΦΟΥΣ!! ΟΤΙ ΤΟΥ ΦΑΝΕΙ ΤΟΥ ΛΩΛΟΣΤΕΦΑΝΗ!

      Διαγραφή
  6. Φτάνει πια η προσβολή στη νοημοσύνη μας, μαζί και το δούλεμα από το Σύστημα που μας Κυβερνά επί 37 χρόνια στηριζόμενο σε Μαριονέτες και χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, Οι λεγόμενοι υποψιασμένοι και όχι μόνο, έχουν εντοπίσει και αναδείξει το σοβαρό πρόβλημα της κολοβωμένης και αναξιόπιστης πληροφόρησης. Ο λαός γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο καθένας από εμάς ,και όσον αφορά τον Γιάννη Μπρεκουλακη, όλοι οι πολίτες γνωρίζουν ότι δεν είναι μέρος κανενός συστήματος, Αλλά απεναντίας είναι ένας άφθαρτος αγωνιστής της παράταξης , μιας παράταξης που αναδεικνύει τους πρώην θύτες της σε σωτήρες πρίγκιπες. Έρχεται η ώρα όπου τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια τους θα καταγραφούν με την ρετσινιά του στρατευμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΙΞΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ.
    ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ (ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ. (Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΈΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 2007 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ).
    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2014. ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ -ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ- ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΠΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ! ΜΕ ΤΟΥΣ 1700 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ(ΟΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΑ "ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ") ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ;! ΜΕ ΥΠΟΒΟΣΚΟΥΣΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ Ή ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΓΑΝΕ;! ΜΕ 44 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΑΝΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ

      Διαγραφή
    3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ... ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ... ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!!

      Διαγραφή
  8. ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΕΙ Ο ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΔΩ Η ΚΟΥΜΠΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ; ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ;!!

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ

      Διαγραφή
  10. του σταυρους που πηρε ο μπρεκουλακης τους πηρε μονος του χωρις καμια βοηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΑΣ ΜΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΧΑΡΙΤΙΡΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ LIFESTYLE ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι κανακάρηδες που μεγάλωσαν στα πλούτη, δίχως να έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, επιβίωσαν δεκαετίες ολόκληρες πολιτικά, Η δική τους συντριβή, είναι εδώ, και δυστυχώς συμπαρασύρουν και τη χώρα… ο λαός πλέον τους έμαθε ! έπεσαν οι μάσκες και θα αιωρούνται σαν πολιτικά σωματίδια. Από εδώ και πέρα μόνο οι καταξιωμένοι στην ζωή θα μπορούν να επιβιώσουν πολιτικά και ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης Μπρεκουλακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο γιαννοπουλος για να πολεμησει τον σταικουρα χρησιμοποιησε τον γιαννη μπρεκουλακη ως δευτερη υποψηφιοτητα μετα τον σταυρογιαννη για να μην αφησει κενη θεση και καλα... αλλα στην ουσια ουτε που τον ενδιεφερε.στηριξε οσο μπορεσε τον σταυρογιαννη και τον μπρεκουλακη τον κοροιδεψε φορα παρτιδα.του το ειχαμε πει του μπρεκ αλλα δεν ακουγε τιποτα.μονο ζημια θα μπορουσε να του κανει ο γιαννοπουλος και του την εκανε.στην λοκριδα αλλα και μεσα στο ιδιο του το χωριο ακομα,πολλοι δεν τον ψηφιζανε επειδη ειχε αναμειχθει με αυτον για στηριγμα τον οποιο δεν γουσταρανε καθολου για διαφορους λογους.δεν πειραζει γιαννη,,,ελπιζω την επομενη φορα αν ξαναμπλεξεις,το παθημα να σου γινει μαθημα.και να θυμασαι κατι...τα δαχτυλιδια εσενα σε μειωνουν και σε υποτιμανε.ασε να τα λεει αυτος που γερασε και το εφαγε... σκεψου οτι ειναι ο μοναδικος στο νομο που νομιζει οτι ειναι ακομα κομματαρχης φθιωτιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Γιαννοπουλος ρε μπας κοιμασε?

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΜΠΡΙΑΝΗ-ΜΑΚΡΗ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ" ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.

      Διαγραφή
  14. Κοιμαμε αποκλειεται.Κοιμαμαι ειναι το σωστο ανορθογραφε... Αλλα μαλλον εσυ κοιμασαι με τα τσαρουχια,για να ρωτας ποιον Γιαννοπουλο.Ξυπνα Β Ο Ι Δ Ι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου