Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΡΚΙΤΣΑ: Καθαρισμός της παραλίας με πρωτοβουλία του "ΚΛΕΙΔΩΝΑ"


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκίτσας ΚΛΕΙΔΩΝΑΣ οργάνωσε την Κυριακή 20 Μαίου 2012 τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας του χωριού από τα σκουπίδια.

Όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του πλούσιου φυσικού πλούτου, γιατί το μέλλον του πλανήτη μας δεν εξαρτάται μόνο από τους μεγάλους, αλλά και από τα παιδιά και τους νέους.

Είναι και στο χέρι μας να προάγουμε την αξία του Εθελοντισμού, να δώσουμε το στίγμα της διαφορετικότητας.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον αμφισβήτησης των πάντων, είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που ΜΠΟΡΟΥΝ και ΘΕΛΟΥΝ να προσφέρουν.

Επικροτούμε όλους όσους συμμετείχαν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή και δίνουμε ραντεβού στην επόμενη δραστηριότητά μας.


Με τιμή 
Το Δ.Σ "ΚΛΕΙΔΩΝΑ"









6 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στο Σύλλογο ΚΛΕΙΔΩΝΑ της Αρκίτσας που πήρε την πρωτοβουλία ωστε να καθαρίσουν την παραλία τους.....καλή συνέχεια παιδιά!
    Η ενέργεια σας, παράδειγμα προς μίμηση σοτυς άλλους Συλλόγους του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ!!!
    ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΡΟΕΔΡΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο σύλλογο για τη πρωτοβουλία και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους διέθεσαν χρόνο για το καθαρισμό της παραλίας.
    Στόχος όλων εμάς των υπολοίπων είναι να σεβαστούμε τη κίνηση αυτή καθώς κ την ομορφιά του φυσικού τοπίου και να διατηρήσουμε τη παραλία καθαρή. (ΑΓΝΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο τους λοιπόν.. Γιατι αν περιμέναμε από το δήμο μέχρι το Σεπτέμβρη το φύκι θα έμενα στην στεριά..Ας γίνει κάτι και για τις παραλίες στις Λιβανάτες, διότι μόνο πόλος έλξης δεν είναι ο δήμος μας για τους ξένους..Κάθε άλλο θα έλεγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου