Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

H Φθιώτιδα ,η Λοκρίδα , η Χρυσή Αυγή και η τιμωρία της κοινωνίας


Δυσκολεύτηκα πολύ να πείσω, κυρίως νέους, αλλά και γέροντες, στην περιοδεία μου σαν υποψήφιος βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς μαζί με τους υπολοίπους, συλλογικά, σ όλη την Φθιώτιδα, αλλά τους έπεισα λέγοντας τα παρακάτω, που απλά τα είχα διαβάσει «στο ίντερνετ» όπως λένε. 
Έβλεπα να κοιτούν με έκπληξη, που τους έλεγα απλά, ότι οι χρυσαυγίτες, δεν είναι καν χουντικοί, αλλά έχουν σαν πρότυπο τους τον Χίτλερ, είναι νεοναζί. Άλλο η ΕΠΕΝ κι άλλο η Χρυσή Αυγή και έλεγαν: « δηλαδή ούτε καν ακροδεξιοί». Ναι, τους απαντούσα, το άκρο του ακραίου, αυτό είναι.


Όλοι έλεγαν, δεν έχουμε δουλειά, μας την πήραν οι ξένοι, έχουμε γεμίσει ξένους κλπ μα όταν τους ρωτούσα να μου πουν αν οι ξένοι, οι μετανάστες, υπόγραψαν τα μνημόνια και τις συμφωνίες με το ΔΝΤ και οι Έλληνες δεν έχουν δουλειά και τους έκοψαν μισθούς και συντάξεις, αν το κράτος λειτουργούσε και υπήρχαν οι ξένοι νόμιμα κι ο αριθμός που έπρεπε, όλοι συμφωνούσαν, ότι πράγματι δεν ευθύνονται για τις μνημονιακές πολιτικές οι ξένοι, οι μετανάστες, παρά αυτοί που διοίκησαν τα 35 τελευταία χρόνια το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, οι ξένοι, δεν ευθύνονται καν που είναι υπεράριθμοι, γιατι απλά δεν έχουμε κράτος αλλά ούτε διαφορετικές πολιτικές και από την Ε.Ε. παρά μόνο συντηρητικές.

Πρέπει να παλέψουμε να αγωνιστούμε για καλύτερη Ελλάδα και άλλη Ευρώπη ψηφίζοντας μικρότερα προοδευτικά κόμματα, ώστε να τιμωρήσουμε αυτούς που ευθύνονται, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, 
αλλά δεν πρέπει να τιμωρήσουμε και την κοινωνία που είναι για πολλά πράγματα απληροφόρητη, όπως και το ποια είναι η Χρυσή Αυγή. 

Την ιστορία να τους πούμε για την άνοδο του Χίτλερ και να τους θυμίσουμε τις θηριωδίες που έπραξε στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, μεταξύ αυτών το διπλανό μας Δίστομο.
Το 1987 ο Ν. Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής , έγραψε ένα εγκωμιαστικό κείμενο προς τιμήν του Χίτλερ. Το εμετικό άρθρο, που έχει την υπογραφή του, αποτελεί τρανή απόδειξη για τις πολιτικές πεποιθήσεις και επιδιώξεις του κόμματός του και των ψηφοφόρων του.

Οι δωσίλογοι Γερμανοτσολιάδες της πρώτης γερμανικής κατοχής δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική σκηνή της χώρας μας.

Ο Έλληνας Πατριώτης δεν μπορεί να ασπάζεται Νεοναζιστικές καιροσκοπικές πολιτικές και εγκληματικές οργανώσεις. 

Ο Έλληνας Πατριώτης δεν ξεχνά τι έκαναν οι ΝΑΖΙ στην χώρα μας και στους παππούδες μας. 

Ο Έλληνας διδάσκει Ελληνισμό και Ανθρωπισμό... οχι φασισμό, ναζισμό... 


Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ διαλέγει μεταξύ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ 

ΧΟΥΝΤΑΣ και του ΝΑΖΙΣΜΟΥ... ΤΙΣ ΑΡΝΙΕΤΑΙ και τις ΠΟΛΕΜΑ! 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ απ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ του ΦΑΣΙΣΜΟΥ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.
Θέλουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και πρόοδο μέσα στην ΕΥΡΩΠΗ και το ΕΥΡΩ , αλλά ΟΧΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΝΤΛΟΥΝ και ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ τους Έλληνες .


2 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΓΑΡΙΖΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΙΤΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟ.
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΙ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΦΟΡΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο οτι είδα τα πήγες πολύ καλά. Μονο 440000 ψήφους πανελλάδικα και 7,3% στην Φθιωτιδα η Χρυση Αυγη. Αν έκανες έτσι και για το κόμμα σου ίσως έπαιρνε λιγάκι παραπάνω από το 4.7% που πήρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου