Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Ενημερωτική εσπερίδα για τα προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών


Με πρωτοβουλία του Συλ. Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αταλάντης «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»,την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών και ώρα 20:00μμ, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εσπερίδα για τα προβλήματα συμπεριφοράς των παιδιών στο σχολείο και στο σπίτι με θέμα: «Όταν τα πράγματα αγριεύουν …».

Ομιλητές ήταν οι Δ/ντές των δύο Δημοτικών Σχολείων Αταλάντης, ο Δ/ντής Δημ. Σχολείου Λιβανατών, η Σχολική Σύμβουλος 5ης Εκπ. Περ. Π.Ε Φθιώτιδας.

Ο Δήμος Λοκρών συμμετείχε διά μέσου του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, με ομιλήτρια την Προϊσταμένη του Τμήματος και με θέμα «Σχέσεις γονέων-παιδιών/Δυσκολίες συμπεριφοράς».

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση των δημοτών, γονέων και εκπαιδευτικών ήταν μεγάλη, η συνεργασία με τους συγκεκριμένους φορείς πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά και εκτιμούμε ότι θα συνεχιστεί και την επόμενη σχολική χρονιά στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.


Η ενημέρωση, οι πηγές γνώσης, επικοινωνίας και συνεργασιών, ανοίγουν δρόμους αντιμετώπισης δυσκολιών, αλλά κυρίως προλαμβάνουν δυσκολίες και βελτιώνουν τις σχέσεις των ανθρώπων και –πιο συγκεκριμένα παιδιών-γονέων-δασκάλων.  

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΑΡΜΠΑΤΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ. ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. ΥΠΟΒΙΒΑΖΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου