Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Ψυχραιμία, λοιπόν! Όχι για τις εκλογές. Αλλά...


H αλλαγή πλεύσης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας θα γίνει με θεαματικό  τρόπο, Το εκλογικό  σώμα διεκδικεί εδώ και τώρα  με πείσμα την Τιμωρία και την Κάθαρση αυτό είναι το απόσταγμα που έδωσαν οι πολίτες στις συναντήσεις μας. 
  

 

Της Γιαννούλας Δροσοπούλου
Υπ. Βουλευτή Φθιώτιδας
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ





Οι πολιτικοί του παρελθόντος το ξέρουν  και το   έχουν  συνειδητοποιήσει  ότι ήρθε  η ώρα της παραδειγματικής τιμωρίας, ακόμη και αν δεν έλαβαν οικονομικές αποφάσεις θα κριθούν απλώς για τη συμμετοχή τους σε μια κυβέρνηση που ταυτίστηκε με τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Θα πάνε στην κάλπη τα επτά εκατομμύρια Έλληνες που τους έκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις, που έχασαν τη δουλειά τους, που βλέπουν τα παιδιά τους άνεργα, που έκλεισε η επιχείρησή τους, που έχασαν τα εισοδήματα  τους. 


Αυτοί οι πολίτες γνωρίζουν άριστα ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο, ο λαός έχει  αποφασίσει ώριμα και πλησίασε  η στιγμή να το εκφράσει  ανοιχτά.
Ψυχραιμία, λοιπόν! Όχι για τις εκλογές. Αλλά για το τέλος του λεγόμενου "δικομματισμού" που έφτασε από την οργή της κοινωνίας.

14 σχόλια:

  1. ΑΝ.ΕΛΛ. λαϊκιστές της δεκάρας!
    Ο τρόπος που επιλέξατε να ρίξετε την αυλαία της προεκλογικής περιόδου,στη Λαμία όπως και στην Αταλάντη, είναι τουλάχιστον προσβλητικός!
    Ο Ελληνικός λαός δεν έχει ανάγκη τα caterring και να τους μοιράζεται κρουασάν και μπριός, ο Ελληνικός λαός έχει ανάγκη από ΑΛΗΘΕΙΕΣ και ΕΡΓΑΣΙΑ για να μπορεί να ζει με αξιοπρέπεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ γιατι πηγες???? οταν πας σε τραπεζι γαμου γιατι τρως .... εδω σε πειραξε το φαι??? χορτασαμε αληθειες τοσα χρονια!!

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    3. "ΑνώνυμοςΚυριακή, Μάϊος 06, 2012" Ξέρεις δε χρειάζεται να πας κάπου για να κρίνεις κάτι άσχημο. Για την Αταλάντη ήταν στην κεντρική πλατεία και τους έβλεπε οποιοσδήποτε που πέρναγε από εκεί, για τη Λαμία το βγάλαν και σε ανακοίνωση σε ιστοσελίδα. Οπότε "μεγάλη μπουκιά φάε" από τα κεράσματα των ΑΝ.ΕΛΛ. και μη λες μεγάλες κουβέντες.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ!ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κα ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΛΛΑΖΗ ΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ.

      Διαγραφή
    2. M Ε Τ Α Π Ο Λ Ι Τ Ε Υ Σ Η ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ - ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
      Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
    4. AYTH HTAN H AΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΑΦΟΒΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !!!

      Διαγραφή
    5. SΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ.

      Διαγραφή
    6. Nεα Δημοκρατια και Πασοκ στα ταρταρα?

      Διαγραφή
    7. Οι υποστηρικτές του μνημονίου αδυνατούσαν να καταλάβουν ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι μόνο οργισμένος και αγανακτισμένος, αντίθετα, ήταν η λογική του, τα απλά μαθηματικά που κάνει, που τον οδηγούσαν στη διαπίστωση ότι αν ακολουθήσει το μνημόνιο είναι καταδικασμένος σε πολύχρονες αιματηρές θυσίες, χωρίς επιστροφή.

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ! ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα δείτε ότι τα δύο μεγάλα κόμματα, δεν θα παίζουν πλέον κανένα ρόλο. Με τον καιρό θα μπουν στο χρονοντούλαπο. Θα αναπηδήσει κάτι καινούργιο από όλο αυτό τελικά και καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα.
    TELOS ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου