Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Ο κ. Σαμαράς διέλυσε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

Το παιδί-θαύμα της πολιτικής περιόδου που διανύουμε εδώ και δυόμιση χρόνια είναι αναμφίβολα ο ηγέτης της ΝΔ κ. Σαμαράς. Κατάφερε ότι κανένας και τίποτε άλλο.

Ο κ. Σαμαράς με την πολιτική ρητορεία του και τις επιλογές του έχει καταφέρει να αλλάξει ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο κ. Σαμαράς με την αντιμνημονιακή ρητορεία του αρχικά κατάφερε να χάσει τα φιλελεύθερα μεγάλα στελέχη και βουλευτές (σχεδόν όλα, λίγα έχουν απομείνει) της ΝΔ. Με το "καλημέρα" λοιπόν στο τιμόνι της ΝΔ ο κ. Σαμαράς κατάφερε να δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να δημιουργηθεί η ΔΗΣΥ (η οποία παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός Βουλής, συνεχίζει να αποτελεί μεγάλη απειλή για τη ΝΔ.

Κατάφερε επίσης με την αντιμνημονιακή ρητορεία του να δώσει δίκιο (και ψήφους) στην αριστερά και την δημαγωγία της, καταδικάζοντας δε έτσι και το ΠΑΣΟΚ, αφού ο κόσμος πίστεψε σε έναν "τρίτο δρόμο" που ο κ. Σαμαράς "έβλεπε" αλλά απλά "το ΠΑΣΟΚ δεν ήθελε να ακολουθήσει (!) για να φτωχύνει τους πολίτες" και να καταδικάσει τη χώρα"...


Κατάφερε μετέπειτα (αλλάζοντας ρητορεία όταν άρχιζε να διαφαίνεται πως πλησιάζει η ώρα να κυβερνήσει η ΝΔ)  να διασπάσει τη ΝΔ διώχνοντας (!) και τους "αντιμνημονιακούς" που ο ίδιος είχε γαλουχήσει τε προηγούμενα χρόνια.

Κατάφερε επίσης κ. Σαμαράς να προσφέρει ψήφους στην πιο ακραία μορφή της ακροδεξιάς στους ναζί της Χρυσής Αυγής με την εθνικιστική ρητορεία του ενάντιων των μεταναστών, των ξένων, αλλά και των Ευρωπαίων (αφού δεν είχε τι άλλο να πει μετά το Μνημόνιο ΙΙ το οποίο συνυπέγραψε).

Ο πολίτης σκεπτόμενος όλα αυτά προφανώς συμπεραίνει: 

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ και η άκρα αριστερά έχει δίκιο αφού το λέει κι ο Σαμαράς. Υπάρχει κι άλλος δρόμος εκτός Μνημονίου (συμφωνίας) με την τρόικα και τους εταίρους.
  2. Η Χρυσή Αυγή και άκρα δεξιά  έχει δίκιο αφού το λέει κι ο Σαμαράς. Για όλα τα κακά της μοίρας μας φταίνε οι ξένοι (είτε οι φτωχοί μετανάστες, είτε οι πλούσιοι εταίροι μας).
  3. Ο Σαμαράς έκανε κολοτούμπα υπέκυψε στις "πιέσεις" και συνυπέγραψε το μνημόνιο ΙΙ. Δεν έχει το σθένος να κάνει αυτά που έλεγε (για οποιοδήποτε λόγο). Άρα η λύση είναι ή Καμένος ή Τσίπρας, οι οποίοι όπως μας έλεγε ο κ. Σαμαράς έχουν δίκιο και μας λένε την αλήθεια. 

Και σήμερα αφού έχει "ισοπεδώσει" τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον Δικομματισμό και ολόκληρο το Πολιτικό Σύστημα, κινδυνεύει (με το αποτέλεσμα των εκλογών) και το μέλλον της ίδιας της χώρας. 

Πάντως ήδη στη ΝΔ έχουν αρχίσει τα "όργανα" και δεν είναι λίγοι αυτοί που αγωνιούν για το μέλλον της παράταξης, ζητώντας την παραίτηση του κ. Σαμαρά και αναζητώντας τη λύση στο πρόσωπο του Κ.Καραμανλή... 


Και το χορό άρχισαν Αβραμόπουλος και Μεϊμαράκης...

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΥΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ. ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΥΡΙΑΝΗ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ.
    ΟΠΟΤΕ ΟΙ ΟΡΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α Β Ρ Α Μ Ο Π Ο Υ Λ Ο Σ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου