Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μάχη υπέρ της Πατρίδας


Oι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι έτοιμοι να δώσουν την μάχη υπέρ της Πατρίδας και του Λαού για να ανατρέψουν οποιοδήποτε νέο σχέδιο οικονομικής αφαίμαξης, ηθικής εξαπάτησης και υποτίμησης των Ελλήνων συμπολιτών μας. 

Προεκλογικά είχαμε πολλάκις ενημερώσει τον λαό της Φθιώτιδας για το  εκτροχιασμένο πολιτικό μόρφωμα εξουσίας που κυβέρνησε την χώρα. Η κοινωνία είχε κουραστεί πια από τους σοφούς που την έφτασαν εδώ που την έφτασαν και τους γκρεμοτσάκισε, η δυαρχία τους έλαβε τέλος. Τώρα μόνοι τους θα συνεχίσουν την Αυτοκαρατομησή τους μέχρι εξαφανίσεως της μνημονιακής πολιτικής που επέλεξαν για να σώσουν τον πολίτη οδηγώντας τον μαθηματικά στην εξαθλίωση. Η αρχή της δεδηλωμένης που κατείχαν για πάρα πολλά χρόνια τους αφαιρέθηκε με αυτόν τον θεαματικό τρόπο και έπεται και συνέχεια! 

Οι Ευρωπαίοι  έχουν  αντιληφτεί ότι πιθανή έξοδός μας, είναι και  η έναρξη ενός ντόμινο αποχωρήσεων  στον Ευρωπαϊκό Νότο. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ευρώπη και όχι για εμάς. Εκεί ακριβώς  κρύβεται το μυστικό της επιτυχίας, αυτό που έκανε ότι δεν ήξερε η κυβέρνηση του Κυρίου  Παπαδήμου, που θα φέρει ιστορικά τεράστια ευθύνη και θα τον περιποιηθούν οι Ιστορικοί του μέλλοντος.


Πρέπει να δοθεί το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει μια Ευρώπη των εθνών και όχι μια Ευρώπη των τραπεζιτών.         

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι το μόνο κόμμα που διατηρεί κινηματική λογική αφού δημιουργήθηκε μέσα από μια επανάσταση συνείδησης. Συγχρόνως είναι το μόνο κόμμα που παραμερίζει τις ιδεολογίες, χωρίς να έχει δικαίωμα να τις εξαφανίσει, και φέρνει στην πρώτη γραμμή το πατριωτικό καθήκον και την κοινή λογική  που χάθηκαν στην θάλασσα των δισεκατομμυρίων .

Προχωράμε λοιπόν, δυστυχώς, σε μία προεκλογική περίοδο που ο ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει:

Aν θέλει να συνεχίσει να ζει υπό τις απειλές της κυρίας Μέρκελ, των τραπεζιτών με συνεχή μείωση των εισοδημάτων και την απειλή της απώλειας της ιδιωτικής περιουσίας τους και της δημόσιας περιουσίας;

Θέλουμε να μας εξουσιάζουν ακόμα και στα εθνικά μας θέματα ή θέλουμε να έχουμε μια Ελλάδα ελεύθερη που με σκληρή δουλειά, με αλλαγή των δομών που οδήγησαν ουσιαστικά σε αυτή την κατάσταση, θα προχωρήσει στο αύριο;
Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες.

Θα συνεχίσουμε να κάνουμε διάλογο με τους πολίτες, ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα παίρνουμε τη γνώμη των πολιτών και δεν θα αλλάξουμε τις απόψεις μας κάτω από καμία πίεση.

4 σχόλια:

  1. ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ!ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΩΘΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ... ΝΤΟΡΑ, ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!!!

      Διαγραφή
  3. The New Republic responsable de tout cela!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου