Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις σε χωριά της Φθιώτιδας από κλιμάκια των Ανεξάρτητων Ελλήνων



Ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης 29 Μαΐου 2012 οι επισκέψεις σε χωριά της Φθιώτιδας από κλιμάκια των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα οποία αποτελούνται από υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του κινήματος.  

Οι τέσσερις ομάδες που έχουν σχηματιστεί άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και εξήγησαν με τη σειρά τους τα επιμέρους στοιχεία που αφορούν το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
  
Σκοπός των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να καταγράψουν τα προβλήματα, έτσι ώστε να συγκεκριμενοποιηθούν τοπικά και να τεθούν υπόψη του κινήματος. 


Για το σκοπό αυτό έχουν επίσης προγραμματιστεί συναντήσεις με τον Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012 στις 11:00 το πρωί και με τον Διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας, κ. Βασίλη Αγγουρά, την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012 στις 10:00.

Οι φωτογραφίες από την επίσκεψη κλιμακίου στις Λιβανάτες (29/5/2012).

16 σχόλια:

  1. Οι Ανθρωποι του ΚΑΜΜΕΝΟΥ ειναι αυτοι που ενδιαφερονται τελικα γιαυτο και μας επισκεπτονται τακτικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ! ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ!ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να είστε σίγουρος ότι θα μας ξαναδείτε και θα μας βλέπετε. Τα προβλήματα των πολιτών του νομού συγκεκριμενοποιούνται. Δεν είναι πολιτική να ακούς τους πληγέντες για τη ζημιά απ' το χαλάζι σε Γουλέμι και Μεγαπλάτανο, αλλά υποχρέωση. Στις τάξεις μας δεν υπάρχει επαγγελματίας πολιτικός, είμαστε άνθρωποι που αποφασίσαμε να δράσουμε πιο ενεργά από κάποιους άλλους. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες περπάτησαν ανάμεσα στην κοινωνία πριν, το κάνουν και τώρα και θα συνεχίσουν να το κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ ΠΑΥΛΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Θ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΜΠΑΡΙΖΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ .ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ,ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ? ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΑΤΑΛΑΝΤΗ

      Διαγραφή
    2. ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΙΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ.

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ΟΛΟΙ!! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ...ΕΝΣΗΜΟ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ Ή ΚΗΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..."ΜΑΪΝΤΑΝΟΙ" ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ), ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ(ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ!).

      Διαγραφή
  4. TO MNHMONIO EXEI ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ, ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ !
    Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ! ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΠΟΧΗ (ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις απόψεις μου αδερφέ τις διαβάζεις 3 χρόνια από τα άρθρα μου. Προχτές ήμουνα με το κλιμάκιο σε Γουλέμι, Μεγαπλάτανο, Λιβανάτες, Αρκίτσα και Αγ. Κων/νο. Χτες σε Αρχάνι, Γιαννιτσού... Σήμερα προς Δομοκό. Ελπίζω να τύχει να συναντηθούμε, να τα πούμε κι από κοντά. Αν όχι προεκλογικά, ελπίζω μετεκλογικά. Και μη νομίζεις πως δεν συμφωνώ με όσα λες για την πολιτική και το πως αυτή χρησιμοποιήθηκε μέχρι σήμερα. Στο χέρι μας είναι όμως να αλλάξουμε καταστάσεις...

      Διαγραφή
  6. ΜΗ ΦΥΛΟΚΡΙΝΕΙΝ, Mια Ιστορική φράση διαχρονική, Ο λαός απέκτησε τον έλεγχο της πολιτικής ζωής κι ο Κλεισθένης έγινε αρχηγός και προστάτης του λαού.-
    Ας δούμε τις καινοτομίες που συντελούνται από αποφασιστικούς και τολμηρούς πολιτικούς που ενεφανίσθησαν στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής με την εντολή του λαού και ας αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια κατά μέρους για αυτά τα παιδιά που τρέχουν από δω και από εκεί για να μεταφέρουν την πολιτική του κόμματος που εκπροσωπούν !
    Η ΕΛΛΑΔΑ δεν άξιζε αυτό που επεφύλασσαν οι δήθεν της πολιτικής ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ; ΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΡΙΝ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ!
      ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΟΣ -ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ- ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΔΗΘΕΝ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ, ΟΥΤΕ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΜΗΝ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΔΗΘΕΝ",ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟN LOKRO.

      Διαγραφή
  7. ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ; ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ Π.Χ. ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
    ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ; Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠ'ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ;
    ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;
    ΟΛΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ "ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ "ΠΑΡΕΛΘΟΝ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ (ΤΟΠΙΚΑ Ή ΜΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5 γαιδαροι μαλλωνανε σε ξενο αχυρωνα... ρε παιδια ο Θ. ΧΕΙΜΑΡΑΣ ειναι απλα ψωνισμενος!!!! ο ανθρωπος υπηρξε μιση μερα βουλευτης κατα λαθος ,και θελει να το συστηνουμε στους αλλους ,λες και μονος του δεν μπορει να το κανει.Οσο για τους Καμμενους Ελληνες ας ειναι καλα ο προεδρος που εχει φραγκα να σκορπα ,σε νεα κρυφη δημοσκοπηση ειναι στο 4,5% και απ οτι φαινεται το "αντιμνημονιακος" δεν φτανει.Η πορεια του θα δειξει αλλα χανει το μεγαλυτερο ποσοστο απο ΣΥΡΙΖΑ και λιγοτερο απο ΝΔ.Το δε ΠΑΣΟΚ εχει φτασει στο 7% ,πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορα 3%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου