Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ισχυρή βροχή και δυνατό χαλάζι σε Αταλάντη και Λοκρίδα

Με ιδιαίτερη μανία χτύπησε σήμερα το μεσημέρι η καταιγίδα την περιοχή της Αταλάντης και της Λοκρίδας, όπου η ισχυρή βροχή δημιούργησε προβλήματα καθώς συνδυάστηκε και με δυνατό χαλάζι που φαίνεται να έχει προκαλέσει αρκετές ζημίες στις καλλιέργειες. 

Σύμφωνα με αγρότες της περιοχής, το χαλάζι ήταν αρκετά μεγάλο σε μέγεθος, ενώ ταυτόχρονα είχε ένταση και διάρκεια, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αρκετές ζημιές σε οπωροφόρα δέντρα και ελαιόδεντρα, σε σιτηρά, αλλά και σε κηπευτικά.

 
Από το χαλάζι που έπεφτε αδιάκοπα για περίπου 15-20 λεπτά, πλήττοντας ανεπανόρθωτα τους καλλιεργητές που είδαν τους κόπους τους να καταστρέφονται, επλήγησαν περισσότερο η Αταλάντη, το Γουλέμι, ο Μεγαπλάτανος, και οι Λιβανάτες.

2 σχόλια:

  1. ΚΡΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ???ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ???/ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ!!




      ***ΤΑΡΑΞΙΑΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου