Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Χρυσή Αυγή: Εσείς το 7% μάθετε τι ψηφίσατε... και αν θέλετε φασίστες να τους πάρετε σπίτι σας...


Πίσω από τα συνθήματα «Η Ελλάδα ανήκει στους Eλληνες» και «Eξω οι ξένοι από τη χώρα», που χρησιμοποιεί η «Χρυσή Αυγή» προσπαθώντας να προσελκύσει άνεργους και απελπισμένους πολίτες οι οποίοι ζουν στα όρια της οικονομικής ανέχειας, κρύβεται μια νεοναζιστική οργάνωση που μισεί τη δημοκρατία, «λατρεύει» τον Χίτλερ και οραματίζεται το 4ο Ράιχ στην Ευρώπη.
Οι Χιτλερικοί χερετισμοί καθώς και τα Χιτλερικά σύμβολα που έχουν κρεμασμένα στα Γραφεια της Χρυσής Αυγής αλλου μας παραπέμπουν. Εγέρθητι!!! ..αποφασίζω και διατάσω!!! ..δυστυχώς μας θυμίζουν άλλες εποχές!!!

Παρά την προσπάθεια των στελεχών της να «μακιγιάρουν» το πραγματικό πρόσωπο της «Χρυσής Αυγής» στην επιδίωξή τους να διεκδικήσουν την είσοδό της στο κοινοβούλιο, η δράση αλλά και τα κείμενα που έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς αποκαλύπτουν τη λειτουργία μίας νεοναζιστικής ρατσιστικής γκρούπας με διεθνείς διασυνδέσεις που μνημονεύει τον σφαγιαστή... Ρούντολφ Ες σαν «ήρωα» και χαρακτηρίζει τον χριστιανισμό ως «σκοταδισμό 20 αιώνων».

Η «Αρια Φυλή»
Ο γενικός γραμματέας της «Χρυσής Αυγής», Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, ηγετικό στέλεχος της άκρας Δεξιάς από τη δεκαετία του \'70, έχει δηλώσει ότι ο «εθνικοσοσιαλισμός» αποτελεί «κοσμοθεωρία» που στηρίζεται στην ανωτερότητα της «Aριας Φυλής» ενώ έχει παραδεχτεί ότι οι Γερμανοί κατά τη διάρκεια της Κατοχής διέπραξαν... εκτελέσεις στην Ελλάδα ως «αντίποινα» για τη δράση των αντιστασιακών.
Παρά την πρόθεση να αποσιωπηθεί η λατρεία της «Χρυσής Αυγής» στο πρόσωπο του Χίτλερ, το άρθρο του Ν. Μιχαλολιάκου, στο τεύχος του περιοδικού της οργάνωσης τον Μάιο του 1987 με τίτλο «Χίτλερ για 1.000 χρόνια», είναι ανατριχιαστικά αποκαλυπτικό: «30 Απριλίου 1945, μια λαμπερή σελίδα της σύγχρονης Ιστορίας κλείνει. Ο Μεγάλος Aντρας του Εικοστού Αιώνα, ο εμψυχωτής και απόστολος της Επαναστάσεως του Αγκυλωτού Σταυρού είναι νεκρός. Χίλια εννιακόσια σαράντα πέντε, όλοι αυτοί που επίστεψαν στα μεγάλα ιδανικά της Εθνικοσοσιαλιστικής Επαναστάσεως νιώθουν παγωμένοι, νιώθουν διστακτικοί απέναντι στο μέλλον, σε ένα μέλλον χωρίς την παρουσία και την καθοδήγηση Εκείνου?», υπογραμμίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τον Χίτλερ «Μεγάλο Οραματιστή της Νέας Ευρώπης» και «Μεγάλο Αρχηγό» ενώ στον σφαγιαστή-αρχηγό των Ες Ες, Ρούντολφ Ες, που ζούσε τότε, αποδίδεται ο χαρακτηρισμός του σεβάσμιου γέροντα και του τελευταίου «Μεγάλου» του Εθνικοσοσιαλισμού. 
«ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ», αναφέρει ο Ν. Μιχαλολιάκος σε ένα κρεσέντο ναζιστικής «υπερηφάνειας», «η γοητεία του Αγκυλωτού Σταυρού, το μεγαλείο της Μαυροκόκκινης Σημαίας είναι ζωντανό, σήμερα 42 χρόνια μετά συνεχίζουμε τη Μάχη για την τελική νίκη της Ράτσας μας?». Το κείμενο «κλείνει» με τον ναζιστικό χαιρετισμό γραμμένο στα γερμανικά «HEIL HITLER»!
Η ανωτερότητα του λευκού ανθρώπου, ρατσιστικά κηρύγματα για την κατωτερότητα των άλλων φυλών, συνωμοσιολογικά σενάρια για τον σιωνισμό και τους Εβραίους που βρίσκονται πίσω από την παγκοσμιοποίηση και την οικονομική κρίση αλλά και η αξιοποίηση των εμβλημάτων των ναζί, αποδίδουν το ιδεολογικό στίγμα της «Χρυσής Αυγής.
Το 2005 στην επέτειο για τη νίκη των συμμάχων επί των ναζιστών, δημοσιεύεται άρθρο στο τεύχος της «Χρυσής Αυγής» με τίτλο «Εμείς δεν γιορτάζουμε τίποτα». Στην εισαγωγή του κειμένου αναφέρεται ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα από «τη μοιραία άνοιξη του 1945 με τη νίκη των δυνάμεων του διεθνούς σιωνισμού επί της Εθνικοσιαλιστικής Γερμανίας και των οραμάτων που εκπροσωπούσε».
«Αντίποινα» οι σφαγές
Ο θαυμασμός στους ναζί δεν σταματά ούτε και στις αναφορές για τα εγκλήματα κατά του ελληνικού λαού και τις σφαγές αμάχων στην Κατοχή. Ο κατοχικός πρωθυπουργός και συνεργάτης των Γερμανών Γ. Τσολάκογλου χαρακτηρίζεται ως ο στρατηγός που «προσπάθησε μια έντιμη ειρήνη», οι ταγματασφαλίτες και οι χίτες (τάγματα Χ) που οπλίστηκαν από τους Γερμανούς για να αντιμετωπίσουν τους αντιστασιακούς αναφέρονται ως «ένδοξοι μαχητές».
Ακόμα και για τη σφαγή αμάχων στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα ο Ν. Μιχαλολιάκος τον Ιούνιο του 1991 γράφει χωρίς -όπως αναφέρει- να δικαιολογεί τις πράξεις των Γερμανών: «Κατακτητές ήσαν οι Γερμανοί, πόλεμο είχαμε, ήσαν επόμενο να συμβούν όλα αυτά». Η ευθύνη για τα «αντίποινα» των Γερμανών -όπως καταγράφονται- αποδίδεται στον ΕΛΑΣ που «δολοφονούσε πού και πού κανέναν Γερμανό στρατιώτη, με αντικειμενικό σκοπό να παρασύρουν τα στρατεύματα κατοχής σε πράξεις αντιποίνων για να οδηγήσουν τον λαό στο πλευρό τους»!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
ΙΕΡΟΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ
  
Θεός τους ο «αιώνιος κυβερνήτης Μέγας Παν»
«Το αίμα και η φυλή που είναι το βιολογικό υπόβαθρο του Λαού», αποτελούν για τη Χρυσή Αυγή «το νήμα, η Πατρίδα είναι ο αργαλειός και το Εθνος είναι ο υφαντής του πολιτισμού», σύμφωνα με τα ιδεολογικά πονήματα της νεοναζιστικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκαν στο ομώνυμο περιοδικό. Τα φασιστικά και ρατσιστικά κηρύγματα μετουσιώνονται σε μερικές από τις 14 αρχές της Αριας Ηθικής:
Να είσαι πονηρός σαν αλεπού με τους εχθρούς και τους ξένους, γιατί στόχος τους είναι η εξάλειψή σου. Ασφάλισε, υπεράσπισε και λάτρεψε την Πατρίδα σου, όπως απαιτεί ο φυσικός ζωτικός χώρος.
Ζήσε σε αρμονία με τη Φύση και το Λαό και μη συμβιβάζεσαι με το κακό, γιατί η φυλετική επιβίωση είναι ο διαχρονικός αγώνας σου.
Με στόχο λοιπόν τη φυλετική επιβίωση και αναδεικνύοντας τον κίνδυνο της αλλοίωσης της «ράτσας», η Χρυσή Αυγή βάζει απέναντί της τους μετανάστες, τους «μπολσεβίκους», τους φιλελεύθερους, ακόμα και το ίδιο το κοινοβουλευτικό σύστημα. «Η Δημοκρατία είναι και αυτή από τις μεγαλύτερες απάτες του συστήματος. Εμείς οι Εθνικιστές δεν επιθυμούμε κάποια ?βελτίωση? των -έτσι ή αλλιώς- σάπιων και σαθρών δομών του υπάρχοντος Συστήματος. Αντίθετα, αγωνιζόμαστε για την ανατροπή του, ως βασική προϋπόθεση για τη Σωτηρία και Αναγέννηση του Λαού μας», αναφέρουν στο περιοδικό.
Οι Ελληνες νεοναζί της Χρυσής Αυγής βαδίζουν σταθερά πάνω στις ιδεολογικές απόψεις αλλά και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις που έχει επιβάλει ο ναζισμός. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να έχει σχέση ο Χριστιανισμός ως θρησκεία της αγάπης και της συγχώρεσης, με τα φασιστικά και ρατσιστικά μηνύματα των ναζί.
  
«Σκοταδισμός 20 αιώνων», «ιουδαιοχριστιανισμός», «χριστιανική παρακμή» είναι μόνο κάποιοι από τους προσδιορισμούς που αναφέρονται για τον χριστιανισμό στα κείμενα των περιοδικών «Χρυσή Αυγή» και «Αντεπίθεση» τη δεκαετία του \'80. Αλλά αποκρύπτονται συνειδητά γιατί αν γίνουν γνωστά θα τσαλακώσουν την εικόνα της «ελληνοορθόδοξης» οργάνωσης. Πίσω από το πρότυπο του «υπερπατριώτη», ακροδεξιού Ελληνα που δηλώνει εθνικιστής και «τιμά την ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό», κρύβονται η λατρεία του Εωσφόρου, ο παγανισμός, οι παραπομπές στους «μάγους» του Μεσαίωνα.
Ακόμα και το όνομα της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αναφέρεται στην «Αυγή» που θα έρθει ο Εωσφόρος και θα φέρει το «Αστραφτερό Σκοτάδι», όπως αναφέρει στο βιβλίο «Το αστραφτερό σκοτάδι του Εωσφόρου-Εθνική των Ελλήνων Θρησκεία» των εκδόσεων «Ελεύθερη Σκέψις», ο φιλοναζιστής ποιητής Οδυσσέας Πατεράκης.
Χαρακτηριστικοί είναι οι στίχοι του ποιήματος «Χρυσή Αυγή»:
Σκύψε τα χέρια σου και άπλωσε και πάρε την ψυχή μου. Σ΄εσένα ανήκει ω Σατανά, κι εδώ, και μπρος και πάντα.
Στη συλλογή που προλογίζει ο Ν. Μιχαλολιάκος, διακρίνονται τα ποιήματα «Εωσφορικός Υμνος» και «Εξομολόγηση ενός Παγανιστή».
Και μας ρωτούν αυτοί που ψήφισαν, γιατι είμαστε νεοναζί? ...οι χιτλερικοί και φασιστικοί χαιρετισμοι, τι είναι? το εγκώμιο του προέδρου σας στο Χίτλερ, τι ειναι? η βία και η απειλή βίας, εκ μέρους σας σε συμπολίτες σας, τι είναι? όταν δίνετε στρατιωτικά παραγγέλματα (εγέρθητι) σε πολίτες ,αυτό τι είναι? διασπορά με νάρκες και παγίδευση των συνόρων ,που εκεί ζουν και Έλληνες, αυτό τι ειναι? τα άρθρα σας, περί παγκόσμιας δικτακτορίας που πρέπει να επιβληθεί, αυτό τι είναι? η αυταρχικότητα που σας διακρίνει, αυτό τι είναι? και χιλιάδες τι είναι.... 
ΛΥΠΑΜΑΙ γιατί έτσι δεν τιμάτε τους αγώνες των προγόνων μας και των παπούδων μας για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. 
Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ....ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!! 
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ...ΕΓΕΡΘΗΤΙ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ...

46 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Ο "ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΗΣ" ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΟ... ΦΩΣ ΤΟΥ "ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ" ΧΙΤΛΕΡ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ 7% ΤΗΣ Χ.Α. ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΜΝΕΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτο που γραφεις που το ξερεις!!!????δεν ψηφισαν μονο νεοδημοκρατες χα!!!!ψηφισαν κι απο αλλα κομματα!!

      Διαγραφή
    2. Και ποιός σου είπε ότι οι ΝΔτες είναι δημοκρατικοί άνθρωποι?

      Διαγραφή
  3. Χ.ΑΥΓΗ ψήφισαν 8% του πρωην 44% του ΠΑΣΟΚ και το 8% του πρωην 34% της ΝΔ ...ακομη και πρωην ψηφοφοροι του ΚΚΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτα που γραφουν οι αναλυσεις των δημοσκοπησεων μετα τις εκλογες!

      Διαγραφή
  4. Xιτλερικοί αλλά και υμνητές του Σταλινισμού δεν μας κάνετε δρομοοοοοοοοοοοοοοο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Χ.Α. άντλησε το ποσοστό της από πολίτες άνεργους, κάτω από τα όρια της φτώχειας και με αρκετά χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που τους έφτασε σε σημείο απελπισίας. Αρα για μένα δεν φταίει ο απελπισμένος ή ο αυτόχειρας (1.200 απόπειρες αυτοκτονίας από το 2010 δεν είναι ασήμαντο νούμερο) αλλά αυτοί που έσβησαν το "φως", την ελπίδα από την κοινωνία μας.
    Κάθε μέρα συναναστρέφομαι με απλούς πολίτες απ΄ όλες τις κατηγορίες της κοινωνίας και της αγοράς - επιχειρηματικότητας. Μικρούς ελ. επαγγελματίες, εμπόρους, εργολάβους, οικονομικούς διευθυντές εταιρειών, διευθύνοντες συμβούλους και εργοστασιάρχες. Ολοι εκφράζουν το ίδιο ερώτημα "ΠΟΥ ΠΑΜΕ". Δυστυχώς η κοινωνία μας δεν έχει κατεύθυνση, στόχο, όραμα και κανείς δεν πιστεύει πλέον στα μέτρα του μνημονίου πλην όσων πάση θυσία θέλουν να μας κρατήσουν στο ευρώ γιατί αυτό εξυπηρετεί κυρίως τα συμφέροντά τους. Οσο θα σβήνει το φως στην άκρη του τούνελ και η απελπισία διαδέχεται την όποια ελπίδα τόσο και θα στρέφονται οι μάζες στα άκρα.
    Μην κατηγορούμε λοιπόν τους ανθρώπους για την οποια απέλπιδα πράξη τους. Να πιέσουμε με όλους τους τρόπους τα ξαναβρεί η Ελλάδα (όλοι εμείς δλδ) το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Μια νέα προοπτική. Ας αφήσουμε τη Χ.Α. στην ησυχία της, να μην της δίνουμε με τις συζητήσεις στα forum αξία. Ας τη βοηθήσουμε να ξαναγυρίσει στο 0,29%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ; ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΩΣ ΛΥΣΗ ΣΤΗ Χ.Α. ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΥΣΤΕΡΗΣΗ

      Διαγραφή
  6. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΟΘΗΣΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΗ@@ΑΕΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .... το τελευταιο σχολιο για το προφυλακτικο ειναι πολυ καλο αλλα μεσα στα 10.000.000 Ελληνες ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν και 10.000 ανευθυνοι.... αλλα οχι και 450.000 ανευθυνουπευθυνοι να ψηφιζουν ΦΑΣΙΣΜΟ στο εσχατο σημειο του ...αυτους που εχουν ιδαλμα τον ΧΙΤΛΕΡ. ΝΤΡΟΠΗ και παλι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσενα Αλεξιου ποιος σου εδωσε το δικαιωμα το αλαθητο για να χαρακτηριζεις μια συγκεκριμενη ομαδα ως φασιστες? Η Χρυση Αυγη είναι Ελληνες εθνικιστες και δεν εχουν καμια σχεση με ναζιστες και φασιστες όπως άλλωστε και οι ιδιοι δηλώνουν (σάφως και αμφιβαλλω εαν μπορεις ακομη και να προσδιορίσεις τις εννοιες των λεξεων.Πληροφοριακά ΝΑΖΙ σημαινει εθνικοσοσιαλισμόςκαι πρόερχεται απο τις γερμανικές λεξεις NΑtionalsoΖΙlistische). Ειναι μια ιδεολογια οπως ιδεολογίες είναι και ο κομμουνισμος, ο φιλελευθερισμος κ.α. Στοχεύει στον σοσιαλισμό και δίνει έμφαση στην εθνικη ταυτότητα).Ας αφησουμε λοιπόν τα μεγάλα λόγια την ώρα που η χώρα καταστρέφεται και κινδυνευουμε σε λίγους μηνες να είμαστε εκτός ευρώ και πάμφτωχοι, ας δούμε ποιοι την οδήγησαν εδώ (καιπροφανώς δεν είναι μονό η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής που τόσα χρόνια είτε δεν έκαναν τίποτα για να εμποδίσουν την διαιωνιση αυτης της κατάστασης είτε είναι συνυπευθυνοι,παιρνοντας και αυτοι το μεριδιο τους ωστε να βολευονται όλοι τους, είτε απλά είναι τόσοι ανίκανοι που δεν έβλεπαν τι γινόταν δίπλα τους).
      Οταν λοιπόν προσδιδεις χαρακτηρισμους σε ανθρώπους πρέπει να είσαι σε θεση να μπορεις να τους αποδείξεις (σαν να βγω στον δρόμο και να κατηγορω δημόσια συγκεκριμένο άτομο ως κλέφτη ή ως δολοφόνο χωρίς να έχω καν στοιχεία). Είμαι 31 ετών και από ότι εχω διαπίστωσει έως τωρα στην ζωή μου μεγαλύτεροι φασίστες και ρατσιστες είναι οι αριστεροί, που δεν δέχονται απόψεις αντίθετες από τις δικές τους. Βεβαια τα αριστοκρατούμενα ΜΜΕ παίζουν σε αυτό σημαντικό ρόλο.

      Αλήθεια δεν είδα ποτε να διατυπώσεις καποια ανησυχία για τους χιλιάδες παράνομους λαθρομετανάστες που βρισκονται στην χώρα μας. Επειδή όμως όλοι αυτοί οι λαθραίοι μου δημιουργουν μεγαλυτερο προβλημα, από οτι οι πατριώτες της Χρυσης Αυγής για μένα - ''φασίστες'' για σένα - μήπως να φρόντιζες να πάρεις μερικους από δαύτους στο σπίτι σου ;

      Διαγραφή
    2. μην ψηφισετε χρυση αυγη ρε παιδια! ψηφιστε νδ και πασοκ που τα μισα στελεχη τους εχουν φαει οτι δεν εχει φαει ολος ο πλανητης. ψηφιστε τσιπρα που ολοι οι κολλητοι του πρωτα εμαθαν να φτιαχνουν μολοτοφ και μετα να δενουν τα κορδονια τους. ψηφιστε μπακογιαννη , κουβελη και καρατζαφερη που εχουν και μεταλειο κωλοτουμπας. αφηνω εξω την παπαρηγα γιατι αυτη την κοροιδευουν και οι κομμουνιστες. αλλα χρυση αυγη μην ψηφισετε γιατι.....ετσι!!!

      Διαγραφή
  10. ....οι διαφορές μας ειναι μόνο δύο,εγω δεν ξεχωρίζω τους ανθρωπους ,δεν βαζω ταμπέλες στους ανθρωπους, τους κρίνω απο τις πράξεις τους,έτσι και την Χρυσή Αυγή την κρίνω ,όπως και εσύ εμένα ,μόνο που εσυ δεν με γνωρίζεις.Εγω γνωρίζω το εξής ,το λέω για να δεις την ακρότητα του αρχηγού σας,οταν ήταν γραμματέας της νεολαίας της ΕΠΕΝ ο αρχηγός σας ,ήταν τόσο ακραίος που τον διέγραψε μεσα απο την φυλακή ο πρωην δικτακτορας Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ και έβαλε στην θέση του γραμματέα της νεολαίας ΕΠΕΝ τον νυν υπουργό (πρωην ΛΑΟΣ νυν ΝΔ) Μάκη Βορίδη!!!Εξάλλου ο αρχηγός σας εχει παει φυλακή ,για τρομοκρατικές πράξεις ,ο αρχηγός σας ονόμασε χθες "ψυχούλες" δολοφόνους που βρίσκονταν στις φυλακές.Πόσα να πω ...δεν εχει νόημα.Η βία σε συμπολίτες μας ,ή η απειλή βίας ,δεν είναι δημοκρατικό προσόν,αλλά φασιστικό!!!Οσο για τους μετανάστες δεν ευθύνομαι εγώ,αλλά το σάπιο κράτος που εφτιαξε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Ειμαι υπέρ του να μην υπάρχει παράνομος μετανάστης στην χώρα μας και να υπάρχει αστυνόμευση και ασφάλεια για τους πολίτες αυτης της χώρας, αλλά όχι να τους κάνουμε μαυρους στο ξυλο για να φύγουν!!!Δεν ειμαι ρατσιστής ούτε εθνικιστής,αλλά πατριώτης!!! Δεν έχω πρότυπο τον Χίτλερ ,αλλα τον Επίκουρο,τον Σωκράτη,τον Λεωνίδα τον Σπαρτιάτη,τον Γκάντι τον Στίβεν Μπίκο , τον Ούλοφ Πάλμε και τον αλβανόφωνο Οδυσσέα Ανδρούτσο!!!Δέν ψήφισαν οι μετανάστες τα μνημόνια που έφεραν ΑΝΕΡΓΙΑ ,πείνα και δυστυχία στους Έλληνες ,αλλά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο φασισμός έρχεται με την ψήφο,οπως στην Γερμανία ο Χίτλερ,και φεύγει με πολύ αίμα,όπως απο τον κοσμο ο Χίτλερ.Αποτελεί ντροπή για την Ελλάδα και την Δημοκρατία το αποτέλεσμα της 6ης Μαιου,η εκπροσωπιση του ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΟΥ (Χρυσής Αυγής αυτάρεσκα αποκαλούντα) στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1 ενσταση Αργυρη ,,,ο Αγωνιστης του 21 Οδυσσεας Ανδρουτσος ηταν αρβανιτης οχι απλως αλβανοφωνος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α-ΧΡΥΣ-Τ-Η ΚΡ-ΑΥΓΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ... ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ...ΚΙ ΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΣΑΤΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ... ΤΟ "ΕΓΕΡΘΗΤΟΥ" ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ...ΤΑ ΣΚΙΝΧΕΝΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ... ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ... ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΤΕ... ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το Σαββατο 12 Μαιου εξεφρασα την αποψη μου και μολις την επομενη ημερα δικαιωθηκα.Τις τελευταιες μερες υπαρχει εξαρση του φασισμου με εκφραστη το σαπιο πολιτικο συστημα καθως και τα ΜΜΕ της προπαγανδας και της διαστρεβλωσης. Ο Προεδρος της Δημοκρατιας, διορισμενος στην θεση του και υπευθυνος πρωτιστως για την τηρηση των δημοκρατικων θεσμων, κατελυσε επι της ουσιας αυτους τους θεσμους με την μη προσκληση στον Γ.Γ της Χρυσης Αυγής την στιγμη που καλεσε όλους τους υπόλοιπους (το ΚΚΕ μάλιστα έχει δηλωσει οτι δεν αναγνωρίζει το Συνταγμα). Αυτος που ελεγε οτι πολεμησε τον φασισμο αποδεικνυεται μεγαλυτερος φασίστας με την ενεργεια του να κρατα φιμωμενους και να αρνειται την εκπροσωπηση σε μισο εκατομυριο ψηφοφορους, λες και η ψηφος τους δεν ειναι ισότιμη με των υπολοιπων. Με ποιο δικαιωμα απαγορευει αραγε την εκφραση της αποψης εκατονταδων χιλιαδων ανθρωπων; Οι μασκες εχουν πεσει προ πολλού και τωρα πλεον που υπάρχει και η αλλη πλευρα αποκαλυπτονται πολλα. Οσο για τα γραφόμενα του κ. Αλεξιου θεωρω ότι προσπαθει να δημαγωγήσει αναφεροντας ψευδη και δυστυχως ανιστορητα* στοιχεια. Συμφωνα με την επισημη κατηγορια ο κ. Μιχαλολιακος καταδικαστηκε για κατοχή εκρηκτικων υλών (καμια σχεση λοιπον με τρομοκρατικες ενεργειες),ενω δεν ζει και ο μακαριτης ο Παπαδοπουλος να μας ελεγε τουλαχιστον γιατι τον αντικατεστησε.

    * Επίσης ενας υποψηφιος βουλευτης θα επρεπε να γνωριζει κατι τοσο γνωστο. Οτι οι Αρβανιτες όπως ηταν ο Ανδρουτσος δεν εχουν καμια σχεση με τους Αλβανους. Αν θελει να το διαπιστωσει μπορει να ψαξει σε πηγές ή στην τελική ας παει σε χωρια της Λοκριδας οπου υπαρχουν Αρβανιτες, ας του αποκαλέσει Αλβανούς και θα διαπιστωσει ......κατά το πόσο θα συμφωνησουν μαζι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ; ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ; ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΟΚΛΑΔΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
      ΕΔΩ ΕΒΛΕΠΕ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ... ΑΛΙΜΟΝΟ...

      Διαγραφή
    2. Εσυ θα μας τρελανεις ανενημέρωτε. Την Κυριακή ο Παπούλιας είδε ξεχωριστά τους πολιτικους αρχηγους (όπου και το συμβαν με τους δημοσιοκάφρους). Την Δευτέρα 15 Μαϊου στις 2.00 μμ κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους πολιτικούς αρχηγούς εκτός από τον κ. Μιχαλολιάκο(!). Η Χρυσή Αυγή έβγαλε και σχετική ανακοίνωση για τον αποκλεισμό της από την σύσκεψη. Στο διαδικτυο είσαι μπορείς να το διασταυρωσεις. Αν και αναγνωρίζω ότι τα ΜΜΕ δεν προέβαλαν το γεγονός, καλό θα ήταν προτού αναρωτηθείς που ζω να ψαχνεσαι και να ενημερώνεσαι και λίγο παραπέρα.

      Διαγραφή
  16. ΑΙΑΝΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ,ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ"ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ" ΚΛΠ. ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ,ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ... ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΛΙΓΟ. ΧΩΡΙΣ ΓΝΩΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ....ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ .... ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ... ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΗΔΙΕΣ ...ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΛΙΛΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ "ΑΝΤΙΓΝΩΣΗ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΤΟΥ Β. ΡΑΦΑΗΛΙΔΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ....
    ΚΟΙΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.
    Αρβανίτες
    Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
    Αρβανίτες
    Συνολικός πληθυσμός: περίπου 150.000[1] (50.000 ομιλούντες[2])
    Σημαντικοί πληθυσμοί: Ελλάδα
    Γλώσσα Αρβανίτικα, Ελληνικά
    θρήσκευμα Χριστιανοί Ορθόδοξοι
    Οι Αρβανίτες (Αρβανίτικα: Arbëreshë ή Αρbε̰ρεσ̈ε̰) είναι πληθυσμιακή ομάδα της Ελλάδας, τα μέλη της οποίας μιλούν τα Αρβανίτικα, κλάδο της τοσκικής διαλέκτου της αλβανικής γλώσσας. Κατάγονται από πληθυσμούς οι οποίοι μετακινήθηκαν κυρίως στη νότια και κεντρική Ελλάδα από την σημερινή νότια Αλβανία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, ιδίως μεταξύ του 13ου και 16ου αιώνα λόγω διάφορων κοινωνικοπολιτικών συνθηκών της εποχής.[3] Οι Αρβανίτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Eλληνικής Επανάστασης του 1821 και εθνοτικά αποτελούνται από εξελληνισμένους Αλβανούς (Τόσκηδες) που όμως έχουν ελληνική εθνική συνείδηση, και που κατοικούσαν στη Βόρεια Ήπειρο. Η ονομασία τους δεν έχει καμία σχέση με την εθνική ονομασία των σημερινών Αλβανών όπως λανθασμένα αναφέρεται αλλά προέρχεται από την περιοχή καταγωγής τους, το Άρβανο (Arvanum) της Βορείου Ηπείρου και το προσδιοριστικό καταγωγής -ίτης, εξού και η ονομασία Αρβανίτης. Εξάλλου η σημερινή ονομασία των Αλβανών τους αποδόθηκε κατά τον μεσαίωνα από τους Λατίνους (Albano), παρεκφορά της λέξης Αλεμάνος, ενώ οι ίδιοι οι Αλβανοί αυτοαποκαλούνται ως Σκιπτάρι (Sqiptari).*3 Αγισιλάος Τσελάλης. Πλαπούτας. Εκδότης: Γιαννίκος Β. - Καλδής Β., 1962 (pp. 31 and 45). Το 1350 – 1430 επί Μανουήλ Κατακουζηνού και Θεοδώρου Β’ Παλαιολόγου ήρθαν στην Πελοπόννησο αλβανόφωνοι χριστιανοί, καλεσμένοι από τους δεσπότες του Μυστρά να πυκνώσουν τον αραιωμένο από τους συνεχείς πολέμους, τους λιμούς και τις θεομηνίες πληθυσμό..Έτσι, για τον Σαράντο Καργάκο (που ανήκει στους εθνοκεντρικούς ιστοριοδίφες) οι Αρβανίτες είναι Αλβανοί που εμπλούτισαν την ελληνική φυλή [18] (δηλαδή εξελληνισθέντες Αλβανοί).
    Ο δε κ.Βερέμης (που θεωρείται φιλελεύθερος καθηγητής πολιτικής ιστορίας), ενώ σε όλο το βιβλίο του («Ελλάς η σύγχρονη συνέχεια») αναλύει έξοχα το προφανές, ότι δηλαδή η γλώσσα από μόνη της δεν αποτελεί το απόλυτο εθνοπροσδιοριστικό στοιχείο, γράφει τους Αρβανίτες ως Αλβανούς (και όχι αλβανόφωνους) που κατοικούσαν στην κεντρική Ελλάδα [19].
    Ο Παπαρηγόπουλος, ο οποίος τοποθέτησε την ελληνική γλώσσα στον πυρήνα της νεοελληνικής ταυτότητας, διατρέχοντας αναδρομικά την ιστορία , θεώρησε τους Σουλιώτες ένα κράμα ελλήνων και αλβανών (σήμερα έλληνες και αλβανοί ερίζουν περί της εθνικότητας των Σουλιωτών, μόνο που οι τελευταίοι ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση και κάθε συζήτηση περί εθνικότητος των Σουλιωτών είναι μάταιη ) [20].
    http://dimitrisdoctor2.blogspot.com/search/label/%CE%91%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%91%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα επιθυμούσα από τον κ.Αλεξιου, υποψηφιο βουλευτη του κομματος της ΔΗΜΑΡ (που το μόνο που ξέρει είναι να χαρακτηρίζει ως φασίστες όσους έχουν εκ διαμέτρου αντίθετη γνώμη με εκείνον) να εκφράσει την άποψη του για την αποχώρηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ Ρεπούση, γνωστης και από το ανθελληνικό βιβλίο της ιστορίας, από την βουλή όταν ο προεδρός της ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την γενοκτονία των Ποντίων.
    Άραγε τωρα τι έχετε να πείτε; Μόνο κσκό προκαλείτε στην Ελληνική κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ... ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΑΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ... ΥΠΟΣΤΗΡΗΣΖΕΙΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ...
      ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΑΙ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ ΕΝΝΟΟΥΣΕ?

      Διαγραφή
    2. XAΘΕΙΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΣΤΑΛΙΝ
      Α Π Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Τ Ε Τ Ο Ν

      Διαγραφή
    3. Σιγα ρε χρυσαυγιτη μην εχει η ΔΗΜΑΡ σχεση με τον Σταλιν ,εμεις και ο ΣΥΡΙΖΑ επειδη τον εχουμε αποκυρηξει ,εχουμε διασπαστει με το ΚΚΕ ,μ αυτους ταιριαζετε, εσεις μαυροι , αυτοι κοκινοι φασιστες.

      Διαγραφή
  18. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει πλέον το χώρο των Ελλήνων Εθνικιστών και επεκτείνεται σ΄ολόκληρο τον πατριωτικό χώρο της λαϊκής Δεξιάς που θέλει να απαλλαγεί από τα νεοφιλελεύθερα ιδεολογήματα. Λόγω του κοινωνικού της προγράμματος είναι ικανή να διεμβολίσει ακόμη και το χώρο της πατριωτικής αριστεράς, αλλά και του πατριωτικού κέντρου που δεν αρέσκεται να βλέπει τους ...νεωτερίζοντες σοσιαλδημοκράτες να καπηλεύονται την ψήφο του απλού Έλληνα δημοκράτη αγκαλιάζοντας την κάθε λογής ...Ρεπούση. Με δυο λόγια απευθύνεται σ' όλους τους Έλληνες.
    Και έλεος πια με τα ποιήματα του Πατεράκη και του Μιχαλολιάκου. Παιδιά ήσαν τότε. Και ποινικό αδίκημα να είχαν κάνει θα είχε παραγραφεί. Λίγη ανοχή στην παιδική ηλικία δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΝ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ...ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΓΚΥΛΩΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣ-ΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ,ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΦΥΛΑΚΗ ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΓΕ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΩΣΦΩΡΩΝ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ... ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡ...ΔΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΜΟΛΩΤΩΦ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.

      Διαγραφή
    2. βγηκε αληθινος ο παραπανω εθνικιστης- νεοναζι ειναι στην ΧΑ, υπαρχουν και χειροτερα απο την ΕΠΕΝ ,εγκληματικη οργανωση η ΧΑ.

      Διαγραφή
  19. τελικα η χρυση αυγη σας εκανε να τρεμετε αριστερα σκυλια. απο εσας θα ξεβρομισει ο τοπος πρωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. 600 ΣΦΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ. ΠΑΙΔΑΚΙΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OI KOYMOYNISTES ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ . ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.
      Η ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΜΗΝ ΣΚΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ !

      Διαγραφή
  21. O AΛΕΞΙΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΩΤΗΡΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ; ΚΑΛΕΣ ΚΟΝΟΜΕΣ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑ....... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ!!!
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ...!!!

      ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ, ΟΥΤΕ ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ "ΟΙ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ";;;

      ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ; ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ, ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΣΠΙΛΩΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.

      ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥ... ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΙΝ ΣΚΕΦΤΟΥΝ...

      ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΑ ΘΥΜΑΣΤΕ... ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ; ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΤΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΣΚΟΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΑΡΝΗΣΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ. ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΑΤΕ.
      ΜΕΡΙΚΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΒΛΕΠΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ. ΚΤΛ...).
      ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ... ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ "ΦΥΡΕΡ" ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΒΓΆΖΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!!

      ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ..............

      Διαγραφή
  22. ο Μιχαλολιακος εχει βγαλει και την γυναικα του βουλευτινα κοροιδα ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ και θα παιρνει 12.000 χιλιαρικα τον μηνα ,ο Αλεξιου απλως υποψηφιος ειναι ,απλα βγηκε πρωτος σε σταυρους,τι βλακειες λετε? και η ΔΗΜΑΡ δεν ειναι το ΚΚΕ ,μην το μπερδευετε το θεμα ,ειναι ενα κομμα νεο και μαλιστα δημοκρατικο με αξιολογο προεδρο τον Φ.Κουβελη και οχι σαν το δικο σας το αποβρασμα και φυλακοβιο προεδρο- και οσο για το εξω οι ξενοι ποιοι αυτες που παντρευονται οι χρυσαυγιτες,οπως ο Καιαδας που εχει αλλοδαπη γυναικα,ποσο κουτοχορτο τρωτε δεν το καταλαβατε ακομη .Ειναι δε ντοπη να γραφετε για τον Αλεξιου ανωνυμα στο μπλογκ στα ΝΕΑ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ οτι θα τον απαυτωσετε απ ολες τις τρυπες !!! οτι θα τον σκοτωσετε και πολλες αλλες απειλες .Αν ειστε αντρες γραψτε επωνυμα ,ηλιθια σκουλικια ,κοπροσκυλα οπως σας λεει πιο πανω ο αλλος.Ντροπη σας που θελετε να το παιζετε Ελληνες και Χριστιανοι δηθεν,αμυαλα ,αμορφωτα σκουλικια,σκουπιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΑΜ ΚΑΙ Ο ΕΛΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΔΙΔΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ Ο ΖΕΡΒΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΑΜ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ.ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΣΕΙΣ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ:
    Ανώνυμος24 Απριλίου 2012 1:57 μ.μ.
    O ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ- ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΡΩΣΙΑΣ 'ΞΑΦΝΙΚΑ' ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ. ΡΕ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΕ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΥΛΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΓΑΜΙΟΛΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ, ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Ανώνυμος26 Μαΐου 2012 2:21 μ.μ.
    ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ; ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΣΚΑΤΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΒΛΟΓΚ: http://dimoslokron.blogspot.gr/2012/04/blog-post_22.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φρίκη στην Καλαμάτα από το σύνθημα "ΕΣΑ, SS, Ανθρωπιστές" που ξεστόμισαν οι χρυσαυγίτες με επικεφαλή τον τοπικό τους βουλευτή. Οι χρυσαυγίτες δεν παρέλειψαν και να χαιρετίσουν ναζιστικά.

    Από τοπική εφημερίδα διαβάζουμε:
    Παρά την τρομοκρατία που άσκησε τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή, μοιράζοντας φυλλάδια στα καταστήματα του κέντρου της Καλαμάτας, σε μια προσπάθεια να παρουσιάσει ως εξτρεμιστική δραστηριότητα κουκουλοφόρων την αντιφασιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, ημέρα επετείου της δολοφονίας του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, οι πολίτες της Καλαμάτας συμμετείχαν στις πορείες διαμαρτυρίας.
    Η πρώτη έγινε από ομάδα φοιτητών, η οποία, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομικής βίας, κατέθεσε στεφάνι μνήμης στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, που φρουρούνταν από άνδρες της Μονάδας Αποκατάστασης Τάξης (ΜΑΤ).
    Η δεύτερη πραγματοποιήθηκε από την «Αντιφασιστική Κίνηση Καλαμάτας», στην οποία και συμμετείχε σειρά τοπικών φορέων. Στον πεζόδρομο της Αριστομένους, όμως, η πορεία διακόπηκε προσωρινά. Κι αυτό, γιατί μια ομάδα, ούτε 20 οπαδών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής το βουλευτή Μεσσηνίας Δημ. Κουκούτση και φωνάζοντας εμετικά συνθήματα, όπως «ΕΣΑ – SS - Ανθρωπιστές», στους δρόμους μιας πόλης που έχει εκατοντάδες νεκρούς από τη ναζιστική κατοχή, αποφάσισε ότι η πορεία δεν έπρεπε να γίνει.
    Τελικά, παρά το εθνικιστικό «νταηλίκι» που πούλησαν για κάποιο διάστημα, απομακρύνθηκαν και η πορεία ολοκληρώθηκε κανονικά.
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uxHHJ8gafZo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο Λιωλιος ειναι καλος πολιτικος...αλλα με την ΧΑ δεν συμφωνει , δεν ειναι οπως οι δεξιοι και ο συμβουλος του, που υπερασπηστξκαν τους Χρησαλητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά ειχε δίκαιο ο Αλεξιου ,εδω 1,5 χρονο γραφει αλλα λιγοι τον ακουσαν και πολλες φορες μονος του χωρις να κωλωνει πολεμουσε και πολεμαει την ναζιστικη Χ.Α! καιρος να αντισταθουμε ολοι μας! ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεχρι και την οικογενεια του Αλεξιου δεν σεβαστηκαν,τι ειναι τουτοι ρε,που θελουν να ξυλοφορτωσουν τους παντες ,ακομη και συμπατριωτες τους ,οικογενειαρχες. ΝΤΡΟΠΗ να απειλειτε τον Αλεξιου και οποιον αλλο εχει αντιθετες αποψεις απο σας!Ειμαστε εκατομμυρια Αλεξιου και δεν θα ανεχτουμε απειλες!

      Διαγραφή
  28. ΕΜΕΙΣ ΤΟ 17% ΜΑΘΑΜΕ ΤΙ ΨΗΦΗΣΑΜΕ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΑΡΓΥΡΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΖ Κ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ...........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου