Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Η Δ.Ε. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας συγχαίρει τον Θ. Χειμάρα και ευχαριστεί τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη


Συνεδρίασε εκτάκτως το απόγευμα της Δευτέρας 7 Μαΐου 2012 η Διοικούσα Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Φθιώτιδας. Τα μέλη της εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Θεόδωρο Χειμάρα για την εκλογή του ως εκπροσώπου του φθιωτικού λαού στο κοινοβούλιο

Ο Θ. Χειμάρας, ο οποίος έδωσε το «παρών» στη συνεδρίαση, διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να περπατά ανάμεσα στους πολίτες της Φθιώτιδας, να συνομιλεί μαζί τους ώστε να ακούει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με σκοπό την έμπρακτη εκπροσώπησή τους στη βουλή.  

Άλλωστε για τα μέλη, που γνωριστήκαμε σ’ αυτό τον όμορφο αγώνα που δώσαμε κάτω από κοινές αξίες, ο Θοδωρής είναι ένας ειλικρινής και προσγειωμένος άνθρωπος, ο οποίος έθεσε από την πρώτη στιγμή ως προτεραιότητα την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας.

Παράλληλα τα μέλη της Δ.Ε. νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους Φθιώτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στους Ανεξάρτητους Έλληνες και τους διαβεβαιώνουμε ότι από ‘δω και πέρα θα είμαστε στο πλευρό τους με περισσότερη θέρμη. 

Για το λόγο αυτό:


1. Από σήμερα κιόλας το απόγευμα, Τρίτη 8 Μαΐου 2012, ο βουλευτής Φθιώτιδας Θεόδωρος Χειμάρας, ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Παύλος Σφέτσας, και ο πρόεδρος της Δ.Ε. Νίκος Καλτσάς, ξεκινούν τις εξορμήσεις από τα χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας για να ευχαριστήσουν τους πολίτες, να τους ακούσουν και να καταγράψουν τα προβλήματά τους.

2. Τα μέλη της Δ.Ε. αποφασίσαμε άμεσα να δρομολογήσουμε τη δημιουργία γραφείων του κινήματος στη Λαμία, για να υπάρξει καθημερινή επαφή με τους συμπολίτες μας.

3. Να προωθηθούν δράσεις κοινωνικού περιεχομένου για τη στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Μαζί θα παλέψουμε να πάρουμε πίσω την Ελλάδα μας. Μαζί θα καταπολεμήσουμε και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μαζί, γιατί είμαστε πολλοί, είμαστε Ανεξάρτητοι, είμαστε Έλληνες!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ
    ΤΥΧΟΔΙΟΚΤΙΣΜΟΣ-ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ-ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ
    ΨΗΦΙΔΩΤΑ-ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΜΠΡΙΟΛΕ
    ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ 45 +7

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου