Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Άρχισε και "επίσημα" η διάλυση του τοπικού ΠΑΣΟΚ

Η προεκλογική γκρίνια και φαγούρα των τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ μετεκλογικά εξελίσσεται σε εμφύλια διαμάχη (όσων βεβαίως έχουν απομείνει στο ΠΑΣΟΚ).

Η διάσπαση του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο επηρεάζει βέβαια και την Δημοτική Αρχή αφού δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι της  Πλειοψηφίας του Δ.Σ. είναι στα μαχαίρια.

Αφορμή η εκλογική κατάρρευση του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες εκλογές... Τα αίτια όμως είναι άλλα και βαθιά όπως φαίνεται...

Διαφωνίες, τσακωμοί, απειλές και αλληλοκατηγορίες των τοπικών στελεχών έως και για απίστευτα πράγματα. 


Έχουμε πολλά να δούμε και να ακούσουμε από δω και πέρα...

Ίδια περίπου εξελίσσεται η κατάσταση και για την παράταξη της ΝΔ, τα όργανα της οποίας θα αρχίσουν να παίζουν δυνατά σε λίγο...

16 σχόλια:

  1. ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο κοσμος το εχει τουμπανο και εσυ κρυφο καμαρι πασοκια ρουφιανοι κοτοπουλα με κρανη!!!

      Διαγραφή
  2. Να τι απέμεινε στους δυο πρώην μεγάλους.Καμαρώστε πολιτική συμπεριφορά και ήθος.Αυτοί τοσα χρόνια μας διοικούσαν.(Και φοβάμαι οτι θα διοικούν ακόμα) έχουν βαθιές ρίζες ακόμα στην κοινωνία.Κανένα μάθημα δεν πήραν απο την Κυριακή 6 Μαιου.
    Οι αλαζόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος σου ειπε οτι ειμαο νουδουλας ??? και οτι οι πασοκοι δεν ειναι ρουφιανοι???εγω ξερω αρκετους!!

      Διαγραφή
  3. ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ....... ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ..... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στους πρώην συντρόφους: Παιδιά κλείστε το μαγαζί όσο είναι καιρός!

    Σε όλους τους υπόλοιπους συμπολίτες μου: Θα βρεθούμε στους αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ, με τη νίκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ. ΠΑΤΕ ΓΙΑ 2,9%. ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα λαμογια του πασοκ τα ξερουμε .... σε οποιο κομμα και να πανε μαυρο δαγκωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταίος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ «Μνημονιακοί» μου θυμίζουν τις τηλεφωνήτριες που σου τηλεφωνούν για να πουλήσουν ένα προϊόν και μπροστά τους έχουν ένα φυλλάδιο ή ένα πρόγραμμα υπολογιστή στο οποίο αναζητούν κάθε φορά τη «σωστή» απάντηση στο ερώτημα που κάνεις ή στην αμφιβολία που εκφράζεις.
    Νομίζω πως οι «Μνημονιακοί» είναι τόσο περήφανοι που είναι «Μνημονιακοί» ώστε αν ήταν δυνατόν, θα είχαν κοινή στολή. Μάλλον, όμως, αυτό απαγορεύεται από το εγχειρίδιο, για να φαίνεται πως ανήκουν σε διαφορετικές κοινωνικοικονομικές τάξεις και ότι η υποστήριξη του Μνημονίου γίνεται αυθορμήτως.
    Οι «Μνημονιακοί», λοιπόν, έχουν μεγάλη πλάκα. Κυρίως επειδή αντιμετωπίζουν όλους τους υπόλοιπους ως περιθώριο, ακροαριστερούς, τρομοκράτες, παρακμιακούς και τριτοκοσμικούς. Είναι, μάλλον, αυτό το εγκεφαλικό μανικιούρ που τους έχουν κάνει και θεωρούν πως ανήκουν σε μια καλύτερη πνευματική τάξη από τους υπόλοιπους.
    Πάντα φρεσκοξυρισμένοι ή με αυστηρά περιποιημένο μουσάκι, οι «Μνημονιακοί» μοιάζουν με πλασιέ ασφαλειών που γυρνούν από πόρτα σε πόρτα και ανέχονται κάθε είδους ταπείνωση, αρκεί να πουλήσουν το συμβόλαιο και να πάρουν το ποσοστό τους.
    Οι «Μνημονιακοί» είναι ευρωλάτρες. Γενικώς! Λάτρεις του ευρώ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της ευρωζώνης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, των ευρωδανείων, των ευρωπαίων επιτρόπων και ό,τι άλλο ξεκινά ή εμπεριέχει το –ευρώ.
    Θεωρούν ότι η θέση της Ελλάδας βρίσκεται απαραίτητα στα «σαλόνια» της ευρωπαϊκής οικονομικής ένωσης, εκεί δηλαδή που βρίσκονται όλες οι καθώς πρέπει ευρωπαϊκές κόρες, όπως η Εσθονία, η Μάλτα, η Σλοβακία, η Σλοβενία, το Μαυροβούνιο, το Κόσοβο και άλλες λαμπερές παρουσίες.
    Βέβαια, οι «Μνημονιακοί» βλέπουν μόνο τη Γερμανία, την Αυστρία και το Λουξεμβούργο, αλλά πάντα αντιμετώπιζαν πρόβλημα με τη συνολική αντίληψη της πραγματικότητας και επέλεγαν να βλέπουν μόνο ό,τι τους βολεύει.
    Ακόμη κι έτσι, όμως, οι «Μνημονιακοί» παραδέχονται ότι ο Κώστας Σημίτης ήταν ένας μεγάλος ηγέτης που έβαλε παράνομα την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, πλαστογραφώντας την οικονομική της κατάσταση.
    Επίσης, οι «Μνημονιακοί» θεωρούν την εξαθλίωση των Ελλήνων εργαζομένων ως απαραίτητο βήμα για τη «σωτηρία» της χώρας μας και την παραμονή της στην Ευρωζώνη. Οι «Μνημονιακοί» επιμένουν ότι οι ίδιοι ουδέποτε είχαν κάποια εμπλοκή στο σημερινό κατάντημα της ελληνικής οικονομίας, καθώς «δε συμμετείχαν σε κομματικούς μηχανισμούς».
    Άσπιλοι και δίχως καμία ευθύνη, λοιπόν, για το παρελθόν μας, οι «Μνημονιακοί», καταφεύγουν σε ανάθεμα των «ακροαριστερών και ακροδεξιών ουρακουτάγκων που σήμερα επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή». Ως εκ τούτου, για το ότι φτάσαμε στο γκρεμό δεν ευθύνονται αυτοί. Από την άλλη, για τη βέβαιη χρεωκοπία μας και την έξοδο από την ευρωζώνη, πάλι θα ευθύνονται κάποιοι άλλοι.
    Οι ίδιοι προφανώς θεωρούν εαυτούς επισκέπτες που ήρθαν από κάποιον άλλον πλανήτη για να μας πείσουν απλώς ότι το Μνημόνιο είναι καλό πράγμα. Το ότι βρίσκονται σε εντεταλμένη αποστολή είναι δεδομένο, όμως δε νομίζω πως όλοι αυτοί ασχολήθηκαν ξαφνικά με την πολιτική στην Ελλάδα, ενώ πριν την κρίση ήταν εντελώς ανεξάρτητοι και αμέτοχοι των εξελίξεων.
    Παρά ταύτα, οι «Μνημονιακοί» ενώ βρίζουν και απαξιώνουν ως σχεδόν καθυστερημένη πνευματικά την πλειοψηφία των Ελλήνων που «δεν αντιλαμβάνεται ως υπέρτατη τιμή και απόλαυση την εξαθλίωσή της» και ενώ υμνούν τον πλαστογράφο Σημίτη για την «επιτυχία» του, επιμένουν να παραμείνουμε στα ακριβά σαλόνια της ευρωζώνης.
    Μα, τι να κάνουμε άραγε εμείς «οι τριτοκοσμικοί» στα μεγάλα σαλόνια; Πώς μας αξίζει να παραμείνουμε εφόσον μπήκαμε σε αυτά εξαπατώντας τους νοικοκυραίους και αφελείς Γερμανούς;
    Αγαπητοί «Μνημονιακοί» είστε αρχοντοχωριάτες, ξιπασμένοι και κομπλεξικοί Βαλκάνιοι. Είστε μαντάμ Σουσούδες. Είστε περιπλανώμενες μετριότητες και κάτω από τα κοστούμια σας φοράτε τρύπια σώβρακα. Αυτό είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ "Ανώνυμος Τετάρτη, Μάϊος 16, 2012" έγραψες ένα καταπληκτικό άρθρο, για το τι είναι τελικά οι Μνημονιακοί! Με χιούμορ αλλά και σοβαρότητα. Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το πασοκ δεν ειναι εδω ειναι στον κορυδαλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ΠASOK ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΙΟΥΝΗ .

      Διαγραφή
    2. τεταρτοι θα ειστε οχι κυβερνηση΄΄΄΄και μη κανεις ονειρα θερινης νυχτος

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου