Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Τόνια Αντωνίου: Παίρνω δύναμη από σας να συνεχίσω να παλεύω


Με μια συνάντηση στις Λιβανάτες, με τους πολίτες του χωριού της και σε μια ατμόσφαιρα συναισθηματικά φορτισμένη, ολοκλήρωσε την προεκλογική της δραστηριότητα το βράδυ της Παρασκευής η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου.



Στην ομιλία της η οποία ήταν άκρως πολιτική, αλλά και με πολλά στοιχεία από την προσωπική της πολιτική διαδρομή και στάση, η κ. Αντωνίου ευχαρίστησε τους συμπατριώτες της για την εμπιστοσύνη τους όλα αυτά τα χρόνια και δήλωσε ότι παίρνει δύναμη από τον τόπο της και τους πολίτες για να συνεχίσει να παλεύει. «Παρά τις όποιες διαφορετικές απόψεις μπορεί κατά καιρούς να είχαμε, ποτέ δεν σας ντρόπιασα για την επιλογή που κάνατε και σας υπόσχομαι ότι δεν πρόκειται να σας ντροπιάσω και στο μέλλον» τόνισε καταχειροκροτούμενη.


Χαρακτήρισε την ψήφο σε αυτές τις εκλογές ως πραγματικά μεγάλη απόφαση που έχουν να πάρουν οι πολίτες και αυτή η απόφαση θα κρίνει εάν η χώρα τη Δευτέρα θα έχει κυβέρνηση με εθνικά χαρακτηριστικά, που θα βασίζεται σε μια ευρύτατη συμμαχία πολιτικών δυνάμεων με ευρωπαϊκό και προοδευτικό προσανατολισμό.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας της ανέφερε ότι «το στοίχημα της επόμενης τριετίας είναι η υπέρβαση του Μνημονίου και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν αξιοποιήσουμε την ευκαιρία που μας δόθηκε με την ιστορική διαπραγμάτευση του Βαγγέλη Βενιζέλου για τη διαγραφή 107 δις χρέους και εάν καταφέρουμε να βάλουμε σε εφαρμογή σχέδιο εθνικής ανασυγκρότησης με προσανατολισμό σε ένα νέο παραγωγικό μοντέλο για τη χώρα». Σημείωσε μάλιστα ότι σε αυτό το μοντέλο, κεντρικό ρόλο θα έχει η περιφέρεια, όπως άλλωστε διαπιστώνουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις.

Κάλεσε τέλος τους συμπατριώτες της να σκεφτούν νηφάλια και να αποφασίσουν έχοντας κατά νου ότι αυτή τους η απόφαση θα καθορίσει τη μοίρα του τόπου για τις επόμενες δεκαετίες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου