Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Νίκος Σταυρογιάννης: "Πρέπει να αντιμετωπίσουμε εδώ και τώρα την εγκληματικότητα στη Φθιώτιδα"‏



<<Οι πολίτες πρέπει επιτέλους να νιώθουν ασφάλεια  στο σπίτι τους...>>
Με αφορμή τις δύο πρόσφατες ληστείες στην περιοχή του Αχινού, αλλά και τις απανωτές διαρρήξεις στην Ανατολική Φθιώτιδα και όχι μόνο, ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης, αφού μίλησε με κατοίκους της περιοχής και με τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου του Αχινού κ. Γιώργο Αλεξόπουλο, έκανε την παρακάτω δήλωση:
<<Στη Φθιώτιδα όπως και σε όλη την περιφέρεια υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εγκληματικότητα. Σε ορισμένες περιοχές του Νομού μας, όπως η Ανατολική Φθιώτιδα και η Λοκρίδα, η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και οι πολίτες φοβούνται πλέον να κοιμηθούν στα σπίτια τους. Ο Νομός μας χρειάζεται ΕΔΩ και ΤΩΡΑ ενίσχυση των δυνάμεων της  Αστυνομικής Διεύθυνσης τόσο με προσωπικό, όσο και με τεχνικά μέσα, προκειμένου οι αστυνομικοί να μπορούν να αντιμετωπίσουν τους επικίνδυνους και αδίστακτους κακοποιούς. 
>>Οι πολίτες πρέπει επιτέλους να νιώθουν ασφάλεια  στο σπίτι τους. Να μπορούν το Σαββατοκύριακο να πάνε με την οικογένειά τους στο εξοχικό τους. 
>>Θέλω να τονίσω ότι στις άμεσες και βασικές προτεραιότητες της αυριανής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, είναι η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και η επίλυση του τεράστιου  προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης ειδικότερα στην περιφέρεια. 

>>Δεσμεύομαι προσωπικά ότι από την πρώτη ημέρα της κοινοβουλευτικής μου δράσης θα τεθεί το θέμα στη βουλή και θα ζητηθεί από τον νέο υπουργό Προστασίας του Πολίτη, όχι μόνο να ενισχυθεί η Φθιώτιδα, αλλά και να σταματήσουν να μετακινούν αστυνομικούς στην Αθήνα για μέτρα τάξης στις πορείες της πρωτεύουσας, αφήνοντας στο έλεος των κακοποιών την Φθιώτιδα και την περιφέρειά μας.>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου