Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προτάσσουν το Εθνικό Συμφέρον απέναντι στην εθνική ταπείνωση και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ


Στόχος του Οικονομικού μας Προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Οικονομίας και η μετάβαση της, από ένα μη βιώσιμο μοντέλο με έμφαση στο δανεισμό, την κατανάλωση και την παρασιτική διαμεσολάβηση, σε ένα ανταγωνιστικό, αναπτυξιακό και  εξωστρεφές εθνικό πρότυπο, που στηρίζεται στην πραγματική οικονομία, την υγιή Ελληνική επιχειρηματικότητα, την εξαγωγική δραστηριότητα και τις ιδιωτικές επενδύσεις.

Η Ελληνική Οικονομία διανύει σήμερα την κρισιμότερη περίοδο της σύγχρονης  ιστορίας της έχει εισέρθει σε σταθερή τροχιά ύφεσης, εσωτερικής υποτίμησης, φθίνουσας ανταγωνιστικότητας και καθολικής απαξίωσης, με την εγκληματική μεθόδευση, από το φθινόπωρο του 2009, της υπαγωγής της στο καθεστώς των Μνημονίων, της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και της υπαγωγής του Δημοσίου Χρέους της στο Αγγλικό Δίκαιο και τις Εμπράγματες  εξασφαλίσεις.


Η εφαρμογή του Οικονομικού μας Προγράμματος πραγματοποιείται μέσα από ένα τρίπτυχο ρεαλιστικών, μετρήσιμων και κοστολογημένων δράσεων, οι οποίες υλοποιούνται στα πλαίσια αυστηρών χρονικών περιθωρίων 6-36 μηνών, αναπτύσσονται με συγκεκριμένη χρονική αλληλουχία και υπαγορεύονται από την κοινή λογική, τις ανάγκες της αγοράς και την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, με γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον, την εξάλειψη της σπατάλης του Δημοσίου και των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού, την αύξηση του ΑΕΠ και των εσόδων, την ενίσχυση της Υγιούς Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και την ανασυγκρότηση της μεσαίας τάξης.

Στόχος μας είναι η επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες και  η απεξάρτηση της Εθνικής μας οικονομίας από την τοκογλυφία του εγχώριου και αλλοδαπού Τραπεζικού Συστήματος. 

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΓΚΗΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου