Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αξιοποιείται η Τόνια Αντωνίου μετεκλογικά στο ΠΑΣΟΚ;


Το όνομα της Τόνιας Αντωνίου ακούγεται τις τελευταίες εβδομάδες για τη θέση του νέου Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Η κ. Αντωνίου είναι σταθερά με τον κ. Βενιζέλο εδώ και πολλά χρόνια και πληροφορίες από Ιπποκράτους μεριά θέλουν να την αξιοποιεί άμεσα μετά τις εκλογές  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είτε στη θέση-κλειδί του Γραμματέα του Κινήματος, είτε ως μέλος της νέας κυβέρνησης της οποίας όπως πιστεύουν στην Ιπποκράτους θα μετέχει το ΠΑΣΟΚ αφού δεν θα προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση. 

Είναι γνωστή άλλωστε η στενή σχέση της και το ισχυρό δέσιμο τόσο με το περιβάλλον του νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ όσο και με τον ίδιο προσωπικά. Όπως επίσης γνωστή είναι και η σθεναρή υποστήριξη της στο πρόσωπο του Ε.Βενιζέλου στις εσωκομματικές εκλογές την αρχηγία του Κινήματος. 

Επιπλέον ως δραστήρια και δυναμική καθώς είναι η κ. Αντωνίου φαίνεται πως θα είναι μία από τις πρώτες επιλογές του κ. Βενιζέλου μεταξύ των στελεχών του Κινήματος όπου στο μέλλον θα συνεργαστεί στενά μαζί τους για το νέο ΠΑΣΟΚ που ως Πρόεδρος οραματίζεται να οικοδομήσει. 


Το σίγουρο πάντως είναι από τα μηνύματα που έρχονται από την Ιπποκράτους πως αμέσως μετά τις εκλογές θα έρθουν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ. Πολλές εκ των οποίων θα αφορούν σε πρόσωπα.

2 σχόλια:

  1. Νέος Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης (3ος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ), για να σηματοδοτήσει την ανανεώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου