Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Εμφάνιση της Ανδρικής Χορωδίας Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ στη Σκάλα Ευρώτα




Η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" στα πλαίσια των εμφανίσεών της ανά την Ελλάδα ταξίδεψε μέχρι την Λακωνία και συγκεκριμένα στη Σκάλα του Δήμου Ευρώτα παίρνοντας μέρος στο 1ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Ευρώτα που συνδιοργάνωσαν από κοινού ο σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» με τη χορωδία «Λιόπετρα» και η Δημοτική Κοινότητα Σκάλας με την υποστήριξη του Δήμου Ευρώτα στις 28/5/2016. 
  
Στο Φεστιβάλ εμφανίστηκαν 9 χορωδίες απ' όλη την Ελλάδα με την Ανδρική Χορωδία "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" να εκπροσωπεί το μεγάλο ιστορικό φορτίο του ανδρικού χορωδιακού τραγουδιού της Αταλάντης με τεράστια επιτυχία, πράγμα που φάνηκε με τον καλύτερο τρόπο στον ενθουσιασμό και το τεράστιο χειροκρότημα τόσο των θεατών όσο και των μελών των υπολοίπων χορωδιακών συνόλων! 




Η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" γνωρίζοντας την ιστορία της και την παράδοση που κουβαλάει σε συνεργασία με τον μαέστρο της Γιώργο Κοσμίδη συνεχίζει να εργάζεται σκληρά για να γίνεται διαρκώς καλύτερη έχοντας ως παράδειγμα και ως ιστορική παρακαταθήκη της τον άθλο του AREZZO τότε που η πόλη της Αταλάντης έγινε γνωστή παγκοσμίως για το ανδρικό χορωδιακό της τραγούδι.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου