Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Ο Γιώργος Τσούρτος στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας




Ο Πρόεδρος της Φθιωτικής Αναπτυξιακής κ. Γιώργος Τσούρτος, στο κανάλι ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας.

Δείτε το βίντεο:




6 σχόλια:

  1. Ο ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΟΚΡΩΝ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΗΤΑΝ ΣΑΦΩΣ ΛΑΘΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΓΙΑ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ 2006 ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ Ο ΤΣΟΥΡΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε λεω μορφωμένος κ αξιόλογος ο κ.Τσούρτος αλλα ποςο χρονων ειναι;;Γιατι να ασχολούνται με τα κοινά ολο τα ίδια πρόσωπα;Νέοι άνθρωποι δεν υπάρχουν;;Τι παραπάνω εχει να προσφέρει δηλαδη που δεν πρόσφερε ολα αυτα τα χρονια που ηταν στο δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ, ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΣΟΥΡΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο κ. Τσούρτος είναι και αξιόλογος και δουλειά έχει κάνει στην τοπική αυτοδιοίκηση και έργο έχει προσφέρει. Όσο κανένας άλλος. Κι αυτό το γνωρίζουν και του το αναγνωρίζουν όλοι. Είναι ένας άνθρωπος που επιτέλους πρέπει να αξιοποιηθεί. Ας μη κάνουμε το λάθος των προγόνων μας και εξοστρακίζουμε τους αρίστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΡΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ,ΑΚΟΜΗ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΔ ΠΑΣΟΚ,ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΕΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ(ΛΙΟΛΙΟΣ) ΚΑΙ Η ΝΔ(ΤΣΟΥΡΤΟΣ) ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου