Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Απάντηση ΕΕΠΦ σε Σαρακιώτη για την απώλεια των "Γαλάζιων Σημαιών" σε Δήμο Λοκρών και Φθιώτιδα




Εγγραφη Απάντηση έλαβε ο κ. βουλευτής Γιάννης Σαρακιώτης από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΕΕΠΦ) στην Επιστολή που της είχε απευθύνει προ ημερών, ως αρμόδιου φορέα διαχείρισης του προγράμματος "Γαλάζιες Σημαίες", ζητώντας να ενημερωθεί για τους λόγους που σημαντικές παραλίες του Νομού Φθιώτιδος και συγκεκριμένα του Δήμου Λοκρών, οι οποίες είχαν λάβει γαλάζια σημαία το 2015, δεν την έλαβαν και φέτος.

Ακολουθεί η απάντηση από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ (ΕΕΠΦ) και κατόπιν ακολουθεί η επιστολή που είχε αποστείλει ο βουλευτής: 










4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Η ΕΕΠΦ;
    ΕΣΤΕΙΛΕ 2 ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΕΕΠΦ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΕΠΦ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΕΠΦ!!!
    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ Ο Κος ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η Κα ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!...ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ 7 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ, ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ 5 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ 1 ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ 0 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο λιολιος ειναι να μην δει οτι υπαρχει σεμιναριο ανα τον κοσμο για οτι να ειναι και τσουκ πρωτος.και ασε τα προβληματα να τρεχουν.ουτε το 2050 δεν θα εχει η αταλαντη αποχετευση τηνωρα που αλλοι δημοι υα τρεχουν με 200

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δημος εξαγει πολιτισμο με τις χορωδιες,τα σκουπιδια που ειναι διασκορπισμενα στα ρεματα ,στους δρομους και περιξ των διαλυμενων σκουπιδοτενεκεδων δεν τα βλεπουν οι χορωδοι που δεχονται τα παλαμακια και τις αβροφροσυνες του τυποις δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου