Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας



Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας προσκαλεί τα μέλη του, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου  να παρευρεθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Όθωνος 3, την Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016  και ώρα 18:00 με θέματα:


  1. Έγκριση των Πρακτικών της με αρ. 4/23-5-2016  συνεδριάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου.

  2. Έγκριση των Πεπραγμένων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας έτους 2015. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  3. Έγκριση του Απολογισμού έτους 2015. (εισηγητής κ. Κυρίτσης) 

  4. Έγκριση του Ισολογισμού χρήσης 1/1/2015 – 31/12/2015 του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας. (εισηγητής κ. Κυρίτσης) 

  5. Ενημέρωση του ΔΣ για το τελικό ποσό επιδότησης της συμμετοχής μελών μας στην 50η εκθεσιακή περίοδο της Π.Ε.Λ. σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ (4/23-5-2016). (εισηγητής κ. Κυρίτσης)

  6. Ενημέρωση του ΔΣ για το με αρ. 5258/25-5-2016 έγγραφο του Ι.Κ.Υ. αναφορικά με «Ανακοίνωση αποτελέσματος στο πλαίσιο της πρόσκλησης υποβολής προτάσεων του προγράμματος Erasmus + 2016,  Δράση ΚΑ1 Μαθησιακή Κινητικότητα Εκπαιδευομένων και Προσωπικού Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης». (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  7. Ενημέρωση του ΔΣ για τις αιτήσεις συμμετοχής μελών μας στην Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτώνSIALPARIS 2016. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  8. Συζήτηση και λήψη απόφασης αναφορικά με πρόταση της ΚΕΕΕ για την συμμετοχή της ΚΕΕΕ και των Επιμελητηρίων της χώρας σε κοινό περίπτερο στην 81η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 10-18/9/2016 στην Θεσσαλονίκη. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  9. Ενημέρωση του ΔΣ για το με αρ. 1898/8-6-2016 έγγραφο της ΚΕΕ αναφορικά με «Ομοιόμορφη εφαρμογή από τα Επιμελητήρια της χώρας των νομοθετικών ρυθμίσεων περί των δαπανών μετακίνησης και περί Ενιαίας Αρχής Πληρωμής» και λήψη απόφασης. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  10. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Συνεργείων Αυτ/των Λαμίας & Περιφέρειας (Σ.Ι.Σ.Α.Λ.) για οικονομική ενίσχυση. (εισηγητής κ. Διαμαντάρας)

  11. Ενημέρωση του ΔΣ για το αντίγραφο του από 24-3-2016 «Πρωτοκόλλου παράδοσης και παραλαβής της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας» το οποίο μας προσκόμισε ο εκπρόσωπός μας στο ΔΣ της ΠΕΛ, Σύμβουλος κ. Σκαρής.

  12. Διάφορα υπηρεσιακά και ανακοινώσεις.


    ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘ/ΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου