Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" στη Κομοτηνή σε εκδήλωση-αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι




Η Ανδρική Χορωδία Πολ. Συλλ. Αταλάντης "Η ΠΡΟΟΔΟΣ", στα πλαίσια των καλοκαιρινών της εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, ταξίδεψε μέχρι την Κομοτηνή προσκεκλημένη της Χορωδίας του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής παίρνοντας μέρος στην μουσική εκδήλωση - αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, που πραγματοποιήθηκε στο Βυζαντινό Τείχος της Κομοτηνής στις 25 Ιουνίου 2016, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ροδόπης. 

Το ποικίλο και πλούσιο ρεπερτόριο της Ανδρικής Χορωδίας μάγεψε το πολυπληθές κοινό, που είχε έρθει να απολαύσει μια βραδιά γεμάτη μουσική και μελωδίες κάτω απ’ το φως του φεγγαριού, κάνοντας έτσι γνωστό το εύρος και τη δυναμική της ιστορικής Ανδρικής Χορωδίας της Αταλάντης και στη πρωτεύουσα της Θράκης. 

Δείγμα της εξαιρετικής εμφάνισης που πραγματοποίησε η χορωδία ήταν ο ενθουσιασμός και το τεράστιο χειροκρότημα του κοινού αλλά και η πρόσκληση που έγινε για εκ νέου συναυλία της Ανδρικής Χορωδίας στη πόλη της Κομοτηνής. 

Φαίνεται λοιπόν για ακόμη μία φορά ότι ο κόπος και η επιμονή των χορωδών σε σύμπραξη με τον μαέστρο τους Γιώργο Κοσμίδη ανταμείβονται σε κάθε εμφάνιση της χορωδίας, αντιπροσωπεύοντας επάξια την τεράστια ιστορία της "Προόδου" και του ανδρικού χορωδιακού τραγουδιού της Αταλάντης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου