Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Στην Αταλάντη η προετοιμασία της Εθνικής Παγκορασίδων

Στον όμορφο Δήμο μας και συγκεκριμένα στην Αταλάντη, 22 Ιουνίου 2016, ξεκινά η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων, η οποία θα εκπροσωπήσει  την χώρα μας σε Διεθνείς αγώνες που θα γίνουν στην Μελίγια, 8-10 Ιουλίου 2016

Και μόνο του ένα τέτοιο γεγονός, που γίνεται για πρώτη φορά στην περιοχή μας, είναι πολύ σημαντικό για τον τόπο μας  γιατί αποτελεί κίνητρο για τους νέους και τις νέες μας, για συμμετοχή στις μπασκετικές ακαδημίες της περιοχής μας και με στόχο γιατί όχι την εξέλιξη και συμμετοχή τους στις Εθνικές Ομάδες. 

Το πιο σημαντικό όμως για την περιοχή μας και που αυτό θα πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για στροφή των παιδιών μας στις αθλητικές ακαδημίες και προπάντων στις Μπασκετικές, είναι ότι σαυτήν την προετοιμασία Εθνικής Ομάδος Παγκορασίδων  συμμετέχει και ένα κορίτσι από την περιοχή μας (αγωνίζεται σε ομάδες των Αθηνών) και συγκεκριμένα από το Μαρτίνο, η Σαββίνα Καράλη.   

Το 2012-13 ήταν στην καλύτερη πεντάδα του Πρωταθλήματος Παγκορασίδων με την ομάδα του Πανιωνίου και μέλος της ομάδας της ΕΣΚΑΝΑ (κλήση των καλύτερων παικτριών και σκαλοπάτι για τις Εθνικές Ομάδες).  

Το 2013-14 μεταγράφηκε στον Γ.Σ. Κρόνου Αγ. Δημητρίου και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ, Πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ, 2η Πρωταθλήτρια Νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ και 2η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Κορασίδων στους Πανελλήνιους αγώνες Κορασίδων στον Βόλο. 

Παράλληλα έπαιζε και με την ομάδα της Αναπτυξιακής (σκαλοπάτι για τις Εθνικές Ομάδες) στο Πρωτάθλημα των Γυναικών Α΄ ΕΣΚΑΝΑ. 

Τον Μάιο του 2014 ήταν μέλος της Ομάδος Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ που αντιπροσώπευσε την Ένωση Ν. Αττικής ΕΣΚΑΝΑ, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων όλων των Ενώσεων που έγινε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, όπου κατέλαβε την 3η θέση. 

Την χρονιά 2014-15 ως αθλήτρια του Γ.Σ. Κρόνου Αγ. Δημητρίου αναδείχθηκε 2ηΠρωταθλήτρια Παγκορασίδων της ΕΣΚΑΝΑ, Πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ, 2ηΠρωταθλήτρια Νεανίδων της ΕΣΚΑΝΑ και 3η Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Κορασίδων στους Πανελλήνιους αγώνες Κορασίδων στην Καλαμπάκα. 

Επίσης  για το 2015 επιλέχθηκε και πάλι μέλος της Ομάδος Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ που θα αντιπροσώπευε την Ένωση Ν. Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ),στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων όλων των Ενώσεων που δυστυχώς αναβλήθηκε. 

Την χρονιά 2015-16 υπήρξε μεταγραφικό ενδιαφέρον από ομάδες όπως Πανιώνιος, Ίκαρος Καλλιθέας, Ολυμπιακός κλπ., τελικά επέλεξε να αγωνισθεί στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας, με την οποία αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Κορασίδων ΕΣΚΑΝΑ, Πρωταθλήτρια Νεανίδων ΕΣΚΑΝΑ και Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Νεανίδων στους Πανελλήνιους αγώνες Νεανίδων στην Βούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου