Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Απάντηση του Δήμου Λοκρών σε σχόλια Αναγνωστών του Lokris News




ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                      Αταλάντη, 28/06/2016  
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ   
ΝΟΜΟΣ  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ                    
Ταχ. διεύθυνση: Πλατεία Δημαρχείου
Τ.Κ:   35200 –Αταλάντη
ΤΗΛ.: 2233022374 – 81015
FAX: 22330-22606


Θέμα: Απάντηση σε σχόλια που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο Lokris News


Σχετικά με ανώνυμα σχόλια αναγνωστών που αναρτήθηκαν στον ιστότοπο Lokris News ο Δήμος Λοκρών έχει να δηλώσει ότι τα σχόλια που αναρτήθηκαν μόνο  δυσφημιστικά και συκοφαντικά μπορούν να χαρακτηριστούν.

Είναι γεγονός ότι ειδικά στην σημερινή εποχή κι  εν μέσω κρίσης τα πράγματα παίρνουν ολοένα και πιο επικίνδυνη τροπή, ειδικά στη χώρα μας. Αποκαλύπτεται καθημερινά ένας πρωτοφανής θα λέγαμε κανιβαλισμός μεταξύ των πολιτών και της όποιας μορφής εξουσίας. Το δυσάρεστο βέβαια είναι να γίνονται αυτές οι πράξεις από συμπολίτες μας που έχουν διοικήσει και γνωρίζουν τις δυσκολίες και τα προβλήματα αυτής της διαχείρισης.

Ο κύριος ή οι κύριοι που προβαίνουν σε τέτοιου τύπου και ύφους αναρτήσεις ή ζούν σε άλλον πλανήτη ή δεν ασχολούνται με το τι συμβαίνει συνολικά στην Ελλάδα. Αυτό συνάδεται από το ότι θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι παρα πολλοί Δήμοι της χώρας είναι « ΚΟΚΚΙΝΟΙ» κι ελέγχονται από την κεντρική Διοίκηση και δεν ασκούν το Αυτοδιοίκητο. Η παραποίηση των γεγονότων και η άμεση προσβολή των προσώπων που διοικούν προσβάλλει όλη την κοινωνική δομή και όλους τους πολίτες αφού δεν είναι ηθικό και κρύβει διάφορες σκοπιμότητες. 

Τα διάφορα κοσμητικά επίθετα που κατά καιρούς οι κακοήθεις μέσω της ανωνυμίας τους εξαπολύουν, προφανώς χαρακτηρίζουν αυτούς τους ίδιους κι επειδή δεν σηκώνουν το βάρος θέλουν να το σκορπίσουν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση τους εξυπηρετεί.

Δεν είναι δυνατόν να μην έχουν δει οι γράφοντες στα κανάλια, τα θέματα που δημιουργούνται σε Δήμους της χώρας με τα απορρίμματα με τις στάσεις πληρωμών κτλ. Γιατί δεν αξιολογούν όχι με έπαινο αλλά με θετική κριτική διάθεση την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής. Μήπως επειδή « η λάσπη και το κιτρίνισμα» θα διευκολύνουν κάποια μελλοντικά τους σχέδια!!!
  
Όσον αφορά τις Γαλάζιες Σημαίες έχουμε ενημερώσει για τις πράξεις μας επανειλημμένως καθώς και για τα έγγραφα και το περιεχόμενό τους που έχουν σταλεί την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, καθώς επίσης και για τους λόγους αυτούς θα προσφύγει στη δικαιοσύνη ο Δήμος Λοκρών.

Γιατί ο ανώνυμος δεν καταθέτει κάποιες συγκεκριμένες προτάσεις που θα διευκολύνουν και τον αναγνώστη πολίτη αλλά  και την Διοίκηση να κατανοήσει την διάθεση της ωφέλιμης κριτικής που επικαλείται εμμέσως;

Επίσης ας κατονομάσει επώνυμα ποιον υποψήφιο έψαξε και δεν τον βρήκε; Ή το υποθέτει;

Και τέλος επειδή χρησιμοποιούνται στον λόγο του πολλά «Αν..» δικαιολογημένα συμπεραίνουμε ότι όλο το περιεχόμενο στηρίζεται σε υποθέσεις και άρα μιλάμε και για υποθετικά συμπεράσματα.

Συνεπώς ο εν λόγο κύριος ή κυρία όταν θα αποφασίσει να συζητήσουμε επώνυμα και με πραγματικά στοιχεία, ενημερώνουμε ότι είμαστε στην διάθεσή του αλλά και όλων των πολιτών για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Εξάλλου τα Δημοτικά Συμβούλια είναι ανοιχτά και μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες να ενημερώνονται, όπως και από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αλλά και να καταθέτουν τα ερωτήματα και τις πιθανές προτάσεις τους που θα αφορούν το Κοινωνικό Σύνολο.





ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια:

  1. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΕΔΟΞΟΔΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΟΙ. ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΛΕΡΓΙΚΟΣ ΣΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ 4 ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΜΕΑ!!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ (ΓΕΩΡΓΑΛΑ)ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΙΩΠΗ
    ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩ ΚΑΙ ΔΙΣΦΗΜΙΖΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ Η ΟΧΙ
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΥΜΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΡΕΜΑΤΑ
    ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΑΤΕ
    ΕΠ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
    ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ (ΓΕΩΡΓΑΛΑ)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου