Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

«Ομπρέλα» στήριξης σε όσους έχουν ανάγκη από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας




Άνοιξε ο δρόμος για την ένταξη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας και την υλοποίηση των αποφάσεων για την δημιουργία δομών και μηχανισμός στήριξης όσων πολιτών έχουν ανάγκη.

Η Περιφέρεια, με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου, προχωρά στην εφαρμογή των μελετών που έχει εκπονήσει για την δημιουργία δομών αλλά και την πραγματοποίηση δραστηριοτήτων για όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που χρειάζονται στήριξη και συμπαράσταση.

Περισσότερα από 11.350.000 ευρώ πρόκειται να διατεθούν για τα έργα:
1. «Δομή υποστήριξης δράσεων κοινωνικής ένταξης» 
2. «Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» 
3. «Κέντρα Διημέρευσης-Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία» 
4. «Κέντρα Κοινότητας» 
5. «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο»

Αναλυτικά, το σχέδιο δράσης και πρωτοβουλιών της Περιφέρειας, θα παρουσιαστεί από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη σε ειδική Συνέντευξη Τύπου για την ενημέρωση όλων των πολιτών, των φορέων και των ενδιαφερομένων.

Ο κ. Μπακογιάννης, με αφορμή την ένταξη των έργων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα δήλωσε:

«Είναι η πρώτη φάση της δικαίωσης. Έχουμε εκπονήσει ένα άρτιο και πλήρως πραγματοποιήσιμο σχέδιο για να μπορέσουμε να στηρίξουμε όλους εκείνους που πραγματικά μας χρειάζονται. Η συγχρηματοδότηση μας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στην υλοποίησή του και αυτό μας δίνει ανάσα και κουράγιο. Όταν παρουσιάσουμε όλα αυτά που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε, νομίζω ότι θα μας ακολουθήσουν ακόμη περισσότεροι στη προσπάθεια που ξεκινήσαμε, να γίνουμε όλοι μαζί το χέρι βοήθειας και συμπαράστασης σε κάθε οικογένεια που μας θέλει δίπλα της. Με αυτό το σχέδιο σκοπεύουμε να προσελκύσουμε επενδυτές, αλλά επενδυτές ψυχής και ανθρωπιάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου