Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Εκλογές ΟΜ Λοκρών ΣΥΡΙΖΑ: Αποτελέσματα εκλογών - Νέα σύνθεση Συντονιστικού - Αποφάσεις




Με την σύγκλιση του νεοεκλεγέντος συντονιστικού της ΟΜ Λοκρων (Αταλάντης - Δαφνουσίων) τις 3/6 αποφασίστηκαν τα εξής:  

1) Νέα σύνθεση Συντονιστικού:
- Συντονιστής: Αργύρης Αλεξίου, 
- Αναπληρωτής Συντονιστής: Λια Αντωνίου, 
- Υπεύθυνος Τύπου: Αγγελος Βίγγος, 
- Μέλη του Συντονιστικού Δημήτρης Καντάς και Εύη Κρόμπα,                             όπου και ανατεθηκαν λοιπές αρμοδιότητες.
2) Αποφασίστηκε να γίνονται τακτικές  ανοικτές στα μέλη  συνεδριάσεις του Συντονιστικού κάθε 2η Τετάρτη  και 4η Τετάρτη του κάθε μήνα στα γραφεία της Οργάνωσης Μελών Λοκρων.

3) Αποφασίστηκε επίσης να γίνει άνοιγμα της ΟΜ στους πολίτες του Δημου σε συνεργασία με τις άλλες 2 ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ  (της ΟΜ Μαλεσίνας-Μαρτίνου και της ΟΜ Λαρκο) με σειρά εκδηλώσεων και συζητήσεων. 
  

Αποτελέσματα των εκλογών στη ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Αταλάντης -Δαφνουσίων:


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ
30/5/2016 

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ
Αταλάντης -Δαφνουσίων


ΓΙΑ ΤΟ 5μελες ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ,ΨΗΦΙΣΑΝ 20 από 29 ενεργά μέλη έλαβαν :
1. ΑΓΓΕΛΟΣ  ΒΙΓΓΟΣ      10  
2. ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ     10 
3. ΕΥΗ ΚΡΟΜΠΑ              8 
4. ΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ            6 
5. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΤΑΣ    5

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ:
  1. ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ              10 
  2. ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ                   9 
  3. ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΜΑΡΙΑ          7 
  4. ΑΛΕΞΙΟΥ  ΑΡΓΥΡΗΣ                      6 
  5. ΒΙΓΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ                          6 
  6. ΚΡΟΜΠΑ  ΕΥΗ                              5 
  7. ΒΑΠΟΡΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ                   5 
  8. ΣΑΜΑΡΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ                  4 
  9. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΛΙΑ                             4 
10. ΠΑΣΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                       2

26 σχόλια:

  1. ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ
    ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ?
    ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΓΥΑΡΟΣ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΑ ΕΙΧΑΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ
    ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΑΝ ΙΔΙΟΙ
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ?
    ΣΕ ΤΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ (ΕΝΦΙΑ) (13ος 14ος ΜΙΣΘΟΣ) ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-- ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ κ.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο,αλλά και από τα μέσα ,κυρίως χρειάζεται αγώνας γι να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν είναι εύκολα και το γνωρίζουμε καλά.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητηρια σε ολους σας, οι ιδεες σας μας οδηγουν ψηλα σε τοπους μακρυνους ονειρεμενους. Καλα ξυπνητουρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
    ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ
    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ(αλλά καί εμείς ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ)ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ)
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ?
    ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΕΣΚΙΖΑΝ
    ΑΡΑ ΠΡΟ ΤΙ Ο ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΓΩΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά απορώ.
    υπάρχουν άνθρωποι που εξακολουθούν να ασχολούνται μ αυτό το κατ'όνομα αριστερό κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ?
    Τους ψεύτες, απατεώνες και νενεκους?
    πραγματικά απορώ...
    μόνο ανάθεμα θέλει ο τσίπρας χωρίς τσίπα κι η παρέα του.....
    ανάθεμα και χλαπάτσες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Συριζα πληρώνει την λαϊκίστικη του πολιτική,το δήθεν σχίσιμο των μνημονίων την κατάργηση των χαρατσιών,τον ΕΝΦΙΑ κλπ αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερος από τα κόμματα που ήταν μεχρι πριν 17 μηνες στην εξουσία ,που πέρα του ότι είναι υπευθυνοι στο οτι μας εφθασαν στην ολοκληρωτική πτωχευση και ανεργία ,αυτοί ήταν όλοι διαπλεκόμενοι και βουτηγμένοι στην διαφθορά ,από τις λίστες που είχαν στελέχη και υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και τις κρατούσαν στα συρτάρια ,μέχρι και τους κομιστές πχ ΕΜΑ και ΘΕΜΟΣ,Ψυχάρης με εκατομμύρια δάνεια και λοιπά λαμόγια και τρωκτικά του συστήματος,ολοι αυτοί άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα αλλα και να συλλαμβάνονταικαι να πληρώνουν εκατομμύρια (βλέπε Λ.Μπόμπολας)και να σταματά η μάσα του δημοσίου χρήματος.Ο ΕΝΦΙΑ και λοιπά χαράτσια πρέπει να καταργηθούν για ακίνητες περιουσίες μικρές και μεσαίες και να φορολογηθούν οι μεγάλες ,όπως είναι απαράδεκτο να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ για την πρώτη σου κατοικία και εκεί πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο μέχρι 300.000. Αφορολόγητο πρέπει να έχουν όλοι πχ 12000 ευρώ και όχι να φορολογούνται από το 1ο ευρώ. Αν δεν γίνουν αυτά σε 1-2 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΦΤΆΣΕΙ ΣΤΟ 5%,ας το σκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν Δ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ
    ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 7500 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
    ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 3
    ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
    ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
    ΚΙ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?
    ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤ ΑΚΟΜΑ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ?
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα δεν είμαστε χειροκροτητές και διαφωνούμε ,σίγουρα δεν θέλουμε να πληρώνουμε χαράτσια ,σίγουρα δεν θέλουμε τα μνημόνια και σίγουρα το κόμμα αυτό δεν είναι μόνο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης ,αλλά κι αυτό που εμείς ψηφίσαμε για να αλλάξει την χώρα μας ,την χώρα που κάναν κουμάντο οι διαπλεκόμενοι αυτοί που απόλυαν με το έτσι θέλω ,αυτοί που έκλειναν την δημόσια τηλεόραση ,αυτοί που κάναν γλέντι με τα λεφτά μας και παίρναν για τα κόμματά τους δανεικά κι αγύριστα,αυτοί που διέλυσαν τα ταμεία μας ,αυτοί που έδιναν δανεικά εκατονταδες εκατομμυρια ευρώ στον Ψυχάρη για να τους στηρίζει το Μέγκα και τα λοιπά βοθροκάναλα... και κανανε ρουσφέτια των 325000 ευρώ τον χρόνο διορίζοντας γιο και κόρη στον Ερυθρό Σταυρό(βλέπε Αλεξάνδρα και Κ. Μπακογιάννη)αυτοί που είναι σε όλες τις λίστες ΛΑΓΚΑΡΝΤ κλπ με τα ΜΑΎΡΑ χρήματα τους στο εξωτερικό ,αυτοί που ο υπουργός τους πρώτος έβγαλε τα λεφτά στο εξωτερικό(Χαρδουβελης) αυτοί που αποφάσιζαν και διέταζαν κλπ αυτοί που 40 χρόνια κυβέρνησαν και μάσησαν μέχρι και τα κόκαλά μας κλπ Αν δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε κάτι ,πολύ απλά θα πάμε σπίτια μας και θα γίνουμε πολέμιοι της τωρινής κυβέρνησης , αλλά 1-1,5 χρόνο θα το προσπαθήσουμε και θα δώσουμε την ευκαιρία σ΄αυτή την κυβέρνηση να προσπαθήσει....εσύ που εύκολα κάνεις κριτική σε μας τους απλούς ψηφοφόρους και μέλη του Σύριζα ,ας μου πεις για την εναλλακτική σου πρόταση ,ποια είναι και ποιος ξέρει μπορεί κάποτε να βρεθούμε μαζί στους αγώνες για αλλαγή.Δεν είμαστε εμείς οι υπουργοί και οι βουλευτές ,εμείς είμαστε απλοί πολίτες όπως και συ που προσπαθούμε για το καλύτερο,δεν αποφασίζουμε εμείς,εμείς και σκληρή κριτική κάνουμε στην κυβέρνηση και αγωνιζόμαστε να αλλάξει πολιτικές ,αλλά δεν περιμέναμε μέσα σε 17 μήνες να αλλάξει τα πάντα . Έχουμε διαμηνύσει ταυτόχρονα ότι εφόσον δεν έχουμε δουλειά ,δεν έχουμε λεφτά και δεν πληρώνουμε ...δεν έχω δεν πληρώνω - και ότι έφτασε η ώρα οι τράπεζες και το κεφάλαιο ,υποχρεωτικά να πληρώσουν και η χώρα μας να αποκτήσει κράτος και παιδεία. Περιμένω την εναλλακτική σου πρόταση ...φίλε μη εκλεγμένε!

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα να σου πω ότι οι σελίδες του νόμου(για τα προαπαιτούμενα) και όχι του μνημονίου ήταν 500 σελίδες και όχι 7500 που είπε το Μέγκα μου και ο Σκάϊ και λοιπά τσοντοκαναλα...βλέπε και πολλές άλλες απαντήσεις στο: https://www.youtube.com/watch?v=yxunZwZKbf4 συνέντευξη του Ι. Σαρακιώτη

      Διαγραφή
  7. Α Ν Α Ρ Χ Ι Α & Ζ Ω Η,ΑΔΕΡΦΙΑ!Μονο ετσι θα διαλυθουνε οι πουλημενες κυβερνησεις(συριζα-ανελ,νδ-πασοκ)του δαιμονα σοιμπλε κ της χιτλερικης μερκελ.Μονο ετσι θα βγαλουμε το μαχαιρι απ το στηθος μας πριν ακουμπησει την καρδια μας κ μας τελειωσουνε δια παντως.Και να θυμοσαστε ενα πραγμα παντοτινα που ειχε πει το 1967 ο κισινγκερ ως υπ.εθνικης αμυνας των ΗΠΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Α Ν Α Ρ Χ Ο Σ ΛΑΟΣ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΡΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΜΕΤΕ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.Γι αυτο λοιπον ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ Κ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! ΓΙΟΥΡΓΙΑΑΑΑΑ....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε είμαι, ούτε το παίζω αριστερός ή δεξιός ή αναρχικός ή ό,τι άλλο θέλει να βάλει η κατεστραμμένη γκλάβα σου δήθεν αναρχικέ και συ ανώνυμε που τους προσφωνείς "φίλοι". Δεν έχω εμμονή με οποιαδήποτε αμπελοφιλοσοφία που παρουσιάστηκε ως χάπι "προς πάσαν νόσον και μαλακιαν" για να αποκτήσει μάζα και εξουσία τις προηγούμενες (αρκετές δεκαετίες ή αιώνες). Αλλά όμως σίγουρα όταν βλέπω ανθρώπους να κρύβονται πίσω από οποιαδήποτε πολιτική φιλοσοφία για να βγάλει τον πιο απάνθρωπο εαυτό του εναντίον φυσικά όλων των υπόλοιπων, θεωρώντας ότι ανήκει σε κάποια ελίτ, δεν το δέχομαι, θα τον ξεβρακώσω. Πάρτε το απόφαση. Δεν υπάρχουν πολιτικές φιλοσοφίες σήμερα. Υπάρχουν άνθρωποι και πράξεις που μπορούν να ακολουθήσουν για να αντιμετωπίσουν διαφορετικά και περίπλοκα προβλήματα. Οι φιλοσοφίες είτε αριστερές είτε δεξιές όλες απέτυχαν ή επέτυχαν αναλόγως του ποιος την εφάρμοσε και πως τις εφάρμοσε.Ο Αργύρης Αλεξίου ,ήταν και είναι ένας ικανός συμπολίτης μας και θα τα καταφέρει πολύ καλύτερα από άλλους γιατί είναι άξιος, προδευτικός με πράξεις και στον ιδωτικό τομέα αλλά και όταν ήταν πρόεδρος στο χωριό του - και το βασικό ας λέει ο ίδιος τον εαυτό του ανεξάρτητο αριστερό ,είναι πέρα και πάνω από κόμματα,για τους υπόλοιπους δεν ξέρω μα ξέρω ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε.
    VIRUS ΛΟΚΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιανου η γκλαβα ειναι κατεστραμμενη βρε κρυφοσυριζακια;κατι τετοιοι σαν εσενα κατεστρεψαν την χωρα με καμμενο τον εγκεφαλο τους,οπως τον δικο σου!ΑΝΑΡΧΙΑ ρε μουτρο σημαινει ελευθερη σκεψη,ελευθερη βουληση,λαικη εξουσια χωρις τις παροπιδες των κομματων,επανασταση κ πολλα ακομα... Πηγαινε να χειροκροτησεις τους νεοεκλεγμενους σου εσυ τωρα για να αισθανθεις ομορφα κ να να νοιωσεις την υπερηφανεια που σου αρμοζει,γιατι ως εκει εισαι,κ αλλη φορα να γραφεις χωρις να ανακατευεσαι σε ξενα κειμενα δινωντας απαντησεις του κωλου.Υ.Γ. Οταν μαθεις τι σημαινει Α Ν Α Ρ Χ Ι Α θα καταλαβεις οτι ολοι αυτοι που επικροτεις του συριζα ασκησαν κατα του λαου σου κ του εθνους σου εσκατη προδοσια,οπως κ οι προηγουμενοι...

      Διαγραφή
    2. Το επίπεδο σου ήταν καταπληκτικό μπράβο Εσύ ζεις σε αυτό το σύστημα που ζούμε όλοι οι υπόλοιποι τώρα η αναρχία του κώλου που λες εσύ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ διότι είσαι καλοπερασάκιας Επαναστάτης της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά είσαι. Και πολύ σημασία βέβαια σου έδωσα αλλά τι να κάνουμε πρέπει να απαντήσουμε δημοκρατικά και σε σένανε που με τα λεφτά του μπαμπά το παίζεις επαναστάτης Virus ΛΟΚΡΟΣ

      Διαγραφή
    3. Τον πατερα μου τον εχω χασει απο τα 15 μου ανοητε κ δεν σου επιτρεπω να τον πιανεις στο μολυσμενο στομα σου.Και αν ζουμε στο ιδιο συστημα οπως λες ολοι μας,ζουμε διοτι εσυ με κατι αλλους βολεψακηδες συμφεροντολογους σπιουνους του ειδους σου το στηριζετε.Γι αυτο κανεις φουλ προπαγανδα,για να σου εκπληρωθει κανενα ρουσφετι κ για μην χασεις κ τα λιγα που σου απομειναν αν σου απομειναν.Και μην μου ξανα απαντησεις γιατι δεν γουσταρω να ασχολουμε με τσιρακια του ξεπουλημενου συστηματος.ANARCHY ΛΟΚΡΟΣ

      Διαγραφή
  9. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΣΥΝΤΟΦΟΙ.
    ΠΟΛΥ ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ
    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
    Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΘΕΣ.
    ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΤΕ, ΤΟ ΛΑΟ ΟΧΙ.
    ΦΡΟΝΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ .ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ηΑΛΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ ο κριτής των πάντων δε μας λες όμως ποιος είσαι για να δούμε τι εσύ έχεις προσφέρει στην κοινωνία μέχρι σήμερα Εγώ ποτέ δεν υπήρξα δεξιός Στην πράξη έχω αποδείξει ποιος είμαι και με τους αγώνες μου ενάντια στα διόδια και με τους αγώνες μου για καθαρές θάλασσες και με τους αγώνες μου για την αλλαγή..

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΠΑΣΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ
    ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΕΙΣ ΤΑ ΕΠΕΥΞΑΝΩ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ
    (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ)ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩ
    ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ (δυστυχως ως εχει αποδειχτει την 6ετια)ΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 3-4 ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ
    ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΘΑΓΚΩΝΑ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    ΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ 500 ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ 7500ΣΕΛΙΔΩΝ (το λες επιχειρημα αυτο)ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΜΠΤΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κριτική όταν είναι καλόπιστη είναι και καλοδεχούμενη Μπορεί εγώ πράγματι να ονειροβατώ και να θέλω να αλλάξω πολλά πράγματα θα προσπαθήσω δεν είπα ότι θα το καταφέρω Πάντως πρώτα όλοι μαζί θα πρέπει να αλλάξουμε το σπίτι μας τη γειτονιά μας τον τόπο μας και μετά τη χώρα μας ... Επαναλαμβάνω πάντως ποτέ δεν υπήρξα δεξιός ... Εγώ ούτε επιδίωξα ούτε ήθελα να είμαι ο συντονιστής μιας οργάνωσης αλλά οι σύντροφοι μέ ώθησαν και με προώθησαν και εκλέχθηκα ώστε να βοηθήσω.. .θα προσπαθήσω.. .καρεκλοκένταυρος ποτέ δεν υπήρξα ξέρω και να παραχωρώ την θέση μου και να παραιτούμαι .

      Διαγραφή
  11. ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ
    ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΝ ΝΑ ΣΕ ΘΙΞΩ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ
    ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ - ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ - ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    (ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΜΗΝΥΣΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΤΑ 65 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΜΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΑΤΗΘΗΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ (προεκλογικα)ΣΩΤΗΡΕΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΣΙΑΛΕΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΥΣ
    ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΠΛΙΣΩ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΚΑΘ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤ ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ
    ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ
    ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ β ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΛΠΙ ΚΟΥΛΗ
    ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΑΓΩΝΕΣ (δυστυχώς)
    ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΑΠ ΑΚΡΟΥ ΕΙΣ ΑΚΡΟΝ ΜΕ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΗΘΙΖΟΥΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΥΡΗ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΑΡΓΥΡΗ
    ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΓΟΣ Ο ΜΟΣΧΟΒΑΣ ΜΩΡΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ 3
    ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα σπιτια η γειτονια ο τοπος η χωρα βοα, γιατι δεν την αφουγκραζεσαι; Καλη η προσπαθεια αλλα να τους στηριζεις ακομη και τωρα μετα τα τοσα μετρα και τα τοσα ψεματα; Θες να τους δωσεις και αλλο χρονο ,δωσε τους, εμεις ομως δεν μπορουμε γιατι ξερουμε οτι μας πουλησαν . Ποιος θα ερθει δεν ξερω αλλα τωρα ξερω οτι ολοι οσα λενε προεκλογικα κανουν ακριβως τα αντιθετα μετεκλογικα . Τωρα γιατι ολοι μας τρεχουμε πισω απο οποιον ταξη τα περισσοτερα και θα σκισει τα μνημονια τι να πω, χαιβανια ειμαστε καλα μας κανουν, καποτε ομως θα ξυπνησουμε και τοτε αλιμονο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτη η πολιτικη δεν διορθωνεται,ανατρεπεται.Ειναι μονοδρομος.Οποιος μπορει το βλεπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι ωραιος μεγαλε..

      Διαγραφή
    2. Να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου δεν γίνεται..
      Ανατροπή με κάθε μέσο και τρόπο...χθες!!!!

      Διαγραφή
  16. καλός ο διαλογος ,αλλα ανατροπη απο δω μεσα δεν γινεται,ανατροπή καμιας καροτσας βλεπω να γινεται,οσο η κοινωνία ειναι αιχμαλωτισμενη στο χρημα ,δηλαδη για παντα , ανατροπη πραγματικη δεν θα συμβει ποτε ,γι αυτο ανατρεψτε πρωτα πραγματα στον εαυτο σας κι αλλαξτε τροπο σκεψης ,οποιοσδηποτε ανθρωπος κουβαλαει θετικη ενεργεια σε οποιοδηποτε ποστο ,ειναι θετικοτερο και για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου