Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μία τουαλέτα στοίχισε 4 γαλάζιες σημαίες στην Λοκρίδα




Επειδή δεν υπήρχε  τουαλέτα προδιαγραφών για ατομα με ειδικες αναγκες στερήθηκαν  4 γαλάζιες σημαίες παραλίες της περιοχής Λοκριδας όπως απάντησε ο αρμόδιος φορέας σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη.

Ειναι άξιο απορίας πως τα προηγούμενα χρόνια δεν ειχε τεθεί τέτοια προυποθεση. Ελπίζω του χρονου εγκαιρως να προετοιμαστουμε για να μην χασουμε παλι αυτες τις διακρισεις τόνισε στον FM-1 ο κος Σαρακιώτης για να προσθέσει πως το  μείζον ειναι οτι η θαλασσά μας ειναι πολύ καθαρή και θα την απολαύσουν και χωρίς γαλάζιες σημαίες χιλιάδες λουόμενοι.



6 σχόλια:

  1. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ. ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΡΑΜΠΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΖ. ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΜΕΑ. ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΩΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΤΟΣΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΖ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ! ΝΤΡΟΠΉ! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι ρε εσεις υπαρχουν απο τις αλλες τουαλετες και δεν εχει για αμεα? τιποτα δεν υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝ ΤΟ LOKRIS NEWS ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ (εγινε στό star lamias)
    ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 12-6 ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ- ΚΟΜΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ (καμμία πρόβλεψη εν 'οψει καλοκαιριου) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ WC
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΝΤΑΡΙΑ (από τήν 1η σας θητεια ΛΙΟΛΙΟ κ ΜΕΓΑ)
    ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
    ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να κάνει μόνος ο δήμαρχος όταν οι υπόλοιποι είναι ανύπαρκτοι?
    Δείτε τις παραλίες στο Θεολόγο.
    Με το ζόρι τις καθάριζαν
    Τα ντούζ σπασμένα, καμπίνες αποδυτηριων χωρίς πόρτες, τουαλετα ούτε για δείγμα, οι παραλίες μεσα στα φύκια, τα ξύλα, τα σκουπίδια καιτα κουφάρια ζώων που εβγαζε η θάλασσα το χειμώνα.
    Είχαν βαλει μια ''συγγενή΄΄ τοπικού άρχοντα να καθαρίζει τις παραλίες, και αυτή ερχόταν άλλαζε τις σακκούλες και μετά την επεφτε για μπάνιο στη θάλασσα. Πάρε το δρόμο για τη Βουγιουκλάκη, θα φρίξεις, τα σχίνα γεμάτα σκουπίδια, προφανως είχε και ποντίκια. και το κυριότερο ΠΟΥΘΕΝΑ ένας κάδος για να ρίξει κάποιος επισκέπτης τα σκουπίδια του, υπήρχαν όμορφοι διακοσμητικοί κάδοι, που σιγά σιγά όλοι οι μαγαζάτορες τους ξήλωσαν γιατι ου εκοβε τη θέα....ΤΙ να νανει μός ο δήμαρχος όταν δεν υπάρχει η βούληση για την τήρηση της νομιμότητας ?
    Κολώνες φωτισμού πολυκαιρισμένες, σκουριασμένες και σπασμένες... Μονο τον κάφρο τον επισκέπτη θέλουμ να αφήσει τα φράγκα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mονο στην Σκαλα υπαρχουν δημοτικες τουαλετες και αυτες εχουν τα μαυρα τους τα χαλια.Γιατι υπαρχουν παιδικες χαρες?και αυτες τα μαυρα τους χαλια εχουν.Προσοχη ειναι επικινδυνες και και εχουν πιστοποιητικα ακαταλληλοτητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου