Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Προσυνεδριακή συνδιασκέψη των ΑΝΕΛ στην Λαμία




Πραγματοποίηση περιφερειακής προσυνεδριακής συνδιασκέψης ΑΝΕΛ στην Λαμία

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την επιτυχημένη πραγματοποίηση της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης των ΑΝΕΛ που πραγματοποιήθηκε στις 12/06/2016 στην Αθήνα, στα πλαίσια του διαλόγου με την βάση, θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακή περιφερειακή συνδιασκεψή Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας στην Λαμία. 

Αναλυτικά αποφασίστηκε από την Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου , για την καλύτερη διεξαγωγή του προσυνεδριακού διαλόγου και την ανάπτυξή του σε επίπεδο μελών του Κινήματος, η πραγματοποίηση πέντε (5) Περιφερειακών Προσυνεδριακών Συνδιασκέψεων. 

1) Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Στερεάς Ελλάδας – Θεσσαλίας 
Λαμία, 9 Ιουλίου 2016, ώρα 17:00 

2) Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας – Βορείου Ιονίου (Κέρκυρα Λευκάδα)– Αιτωλοακαρνανίας 
Ιωάννινα, 10 Ιουλίου 2016, ώρα 11:00

3) Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Πελοποννήσου - Δυτικής Ελλάδας (πλην Αιτωλοακαρνανίας) – Νοτίου Ιονίου (Κεφαλλονιά-Ιθάκη-Ζάκυνθος) 
Πύργος, 4 Σεπτεμβρίου 2016 

4) Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κρήτης 
11 Σεπτεμβρίου 2016

5) Περιφερειακή Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Κεντρικής Μακεδονίας – Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης 
Θεσσαλονίκη, Σεπτέμβριος (κατά τον χρόνο παρουσίας του Προέδρου του Κινήματος στη Δ.Ε.Θ.)




ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ 3ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε μια κατάμεστη αίθουσα με στελέχη και μέλη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ η πανελλαδική συνδιάσκεψη, ο «προθάλαμος» του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είπαν κανένα ψέμα στους πολίτες, στις δεύτερες εκλογές οι πολίτες έδωσαν ξεκάθαρη εντολή γνωρίζοντας τι δεσμεύσεις παραλαμβάναμε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και τι έπρεπε να διαχειριστούμε. Επεσήμανε ότι είναι ζωτικής σημασίας να διαδώσουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα ότι μια νέα εποχή ξεκινάει η οποία χαρακτηρίζεται από την κάθαρση του δημόσιου βίου και τις μεγάλες επενδύσεις. Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι είναι αναγκαίο, τώρα, που θα δικαιωθούν οι πολιτικές μας, με προσήλωση πάντα στις πατριωτικές αρχές μας και στην ορθοδοξία, να δώσουμε μήνυμα εθνικής ενότητας και να ανοίξουμε τις πόρτες μας σε όλους τους Έλληνες.
   
Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Σγουρίδης επεσήμανε ότι στην πορεία προς το 3ο συνέδριο οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μπορούν με προτάσεις να συμβάλλουν σε ένα ελληνικό σχέδιο που θα ωθήσει την μεταμνημονιακή Ελλάδα στην ανάπτυξη. Το σχέδιο αυτό θα στηρίζεται σε 3 πυλώνες :

1. Οικονομική αυτονομία με αύξηση του ΑΕΠ 

2. Η διόρθωση των κακώς κειμένων ευρωπαϊκών προγραμμάτων διάσωσης 

3. Η δημιουργία ενός κράτους ποιότητας σε υπηρεσίες περιβάλλον, διαβίωση και αρχές με αλλαγή ήθους και νοοτροπίας.

Στη συνέχεια εδόθη ο λόγος σε στελέχη και μέλη του κινήματος από όλη την Ελλάδα τα οποία έθεσαν με την σειρά τους τα πολιτικά, κοινωνικά, θεσμικά και οργανωτικά θέματα στα οποία καλούμαστε να δώσουμε δυναμικά απαντήσεις στο 3ο Συνέδριο του Κινήματος ως συγκυβερνώντες πλέον και έχοντας πλήρη γνώση των μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων που βασανίζουν τους Έλληνες πολίτες. 

Στους συμμετέχοντες διανεμήθηκαν: Το τροποποιημένο προς διαβούλευση καταστατικό του Κινήματος, το επικαιροποιημένο ιδεολογικοπολιτικό πλαίσιο στο οποίο θα βασιστεί η πολιτική πορεία και ο λόγος του κινήματος καθώς και ένα ευρύ πολιτικό ερωτηματολόγιο το οποίο διαπραγματεύεται τις αλλαγές που είναι αναγκαίο να γίνουν ώστε η Ελλάδα να βαδίσει γρήγορα και σταθερά έχοντας αποτινάξει κάθε στρεβλή, παλαιοκομματική, διχαστική και απομονωτική διαδικασία και νοοτροπία.

Τα προαναφερθέντα τρία κείμενα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Κινήματος με στόχο την έναρξη ανοιχτού διαλόγου με τα μέλη μας αλλά και με τους πολίτες από άκρη σε άκρη της χώρας.


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πλατεία Ελευθερίας 10, 35100 Λαμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου