Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Συνάντηση Χειμάρα με Μίχαλο και Αγνιάδη

Από τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας & του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλο, ξεκίνησε τις επαφές του με τους φορείς της επιχειρηματικότητας ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θέμης Χειμάρας.
  
  
  
  
Με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) κ. Μίχαλο Κωνσταντίνο και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας και Γενικό Γραμματέα της ΚΕΕ κ. Αγνιάδη Παναγιώτη, συναντήθηκε χθές ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Χειμάρας Θεμιστοκλής, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει με τους φορείς της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο κ. Χειμάρας παρουσίασε το στρατηγικό σχέδιο που έχει εκπονήσει και υλοποιεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τη διασφάλιση της ορθολογικής ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας, τη διατήρηση και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. 

Επιπλέον, ενημέρωσε τον κ. Πρόεδρο σχετικά με τις προσπάθειες που καταβάλει η Περιφέρεια για τη χρηματοδότηση έργων απευθείας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και συμφωνήθηκε η συνεργασία των δύο φορέων, στην από κοινού προετοιμασία και υποβολή προτάσεων με στόχο την οργανωμένη ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας.

«Η αυτοδιοίκηση οφείλει να ενισχύει με πράξεις τις νέες επενδύσεις, να εργάζεται για τη διασφάλιση ενός ελκυστικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Το επόμενο διάστημα πρόκειται να συσταθούν και να λειτουργήσουν σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα τα Κέντρα Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας, τα οποία σχεδιάσαμε προκειμένου να αποτελέσουν τις δομές στήριξης του επιχειρηματία στην Στερεά Ελλάδα. Στην προσπάθειά μας αυτή, όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης μας κ. Μπακογιάννης, διεκδικούμε τη συνεργασία με τους φορείς που διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδικευμένη γνώση και την αναμφισβήτητα μεγάλη εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχία του εγχειρήματος. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Πρόεδρο που μας δέχτηκε και πολύ περισσότερο για τις ιδιαιτέρως χρήσιμες συμβουλές του», δήλωσε ο κ. Χειμάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου