Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

290.850,00 ευρώ για την αποχέτευση στην Λιβαδειά




Το πράσινο φως για την έναρξη των εργασιών επέκτασης του αποχετευτικού δικτύου στην Λιβαδειά, έδωσε η απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη για την ένταξη του έργου στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα.

Η συγκεκριμένη απόφαση, ελήφθη έπειτα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας κ. Φανής Παπαθωμά και στο πλαίσιο των προτεραιοτήτων που έχει θέσει η Περιφερειακή Αρχή για την επέκταση της αποχέτευσης ομβρίων σε όσες  περισσότερες περιοχές της Στερεάς Ελλάδας είναι εφικτό.

Πρόκειται για εργασίες επέκτασης του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Ηνιόχου και Αθηνών με προϋπολογισμό 290.850,00 ευρώ.

«Δυστυχώς η αποχέτευση ομβρίων για πολλές περιοχές της Ελλάδας, δεν ήταν αυτονόητη. Για να εκσυγχρονίσουμε τις πόλεις μας πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή, από την υγιεινή και την ασφάλεια των κατοίκων. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουμε προτεραιότητα σε τέτοια έργα. Υγιείς κάτοικοι σε καθαρές πόλεις», τόνισε ο κ. Μπακογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου