Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Ο Λουκάς Υπερήφανος για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στα Δερβενοχώρια




Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας, κ. Λουκάς Υπερήφανος εκ μέρους της αυτοδιοίκησης πρώτου βαθμού της Στερεάς Ελλάδας συγχαίρει το Πυροσβεστικό Σώμα, το πεζοπόρο τμήμα, το στρατό, την Αστυνομία και τους εθελοντές για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξεκίνησε από τα Δερβενοχώρια αλλά και την προστασία της ανθρώπινης ζωής. 

«Είναι ευτύχημα που δεν θρηνήσαμε την απώλεια κάποιας ανθρώπινης ζωής και φυσικά αυτό οφείλεται στον απαράμιλλο επαγγελματισμό και την αυταπάρνηση των κατασβεστών», όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Υπερήφανος

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, κα Παπαθωμά και τον Δήμαρχο Τανάγρας, κ. Περγάλια για την συντονισμένη δράση τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στον περιορισμό της έκτασης και των συνεπειών της φωτιάς». 

Κλείνοντας ο κ. Υπερήφανος τόνισε: «Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι όταν συνεργάζονται οι δύο βαθμοί της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να αντιμετωπιστούν πολύ πιο αποτελεσματικά οι εμφανιζόμενες κρίσεις και γενικότερα μόνο θετικά αποτελέσματα μπορούν να προκύψουν για τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες. Από την πρώτη κιόλας μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου αποτέλεσε μονόδρομο για εμάς η δημιουργία μιας ειλικρινούς σχέσης συνεχούς συνεργασίας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Την ίδια φιλοσοφία μοιραζόμαστε με τον Περιφερειάρχη, κ. Μπακογιάννη κι έχω τη χαρά να συνεργάζομαι στενά και καθημερινά μαζί του, σε μεγάλη γκάμα θεμάτων και να δίνουμε από κοινού στοχευμένες λύσεις όπου χρειαστεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου