Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Στον Δομοκό το Περιφερειακό Συμβούλιο




Στον  Δομοκό πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη για την άμεση επαφή και επικοινωνία των μελών του Συμβουλίου με του κατοίκους ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στα έργα που υλοποιούνται και εκείνα που σχεδιάζονται για τον Δομοκό και ολόκληρη τη Φθιώτιδα, κόστους μεγαλύτερου των 7εκατ. ευρώ,  επισημαίνοντας την ανάγκη της άμεσης επικοινωνίας πολιτών και περιφέρειας.

«Πρέπει να ακούς και να βλέπεις τις ανάγκες κάθε περιοχής για να κάνεις στοχευμένα έργα. Τα έργα έχουν σημασία και εφαρμογή μόνο όταν ανταποκρίνονται σε πραγματικές ανάγκες που τις αντιλαμβάνεσαι όταν διατηρείς την επαφή σου με αυτούς που τις έχουν. Γι’ αυτό είμαστε εδώ, γι’ αυτό είμαστε όπου πρέπει», τόνισε χαρακτηριστικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου