Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα αστικά λύματα στην Λοκρίδα




Ένα σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί την Λοκρίδα και ο Δήμος έχει κύρια ευθύνη για την επίλυση του είναι η διαχείριση και διάθεση αστικών λυμάτων, τονίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του FM-1 ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Λοκρών Γιώργος Ρούσης παρουσιάζοντας αναλυτικά την κατάσταση λέγοντας: 


"Πέντε χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου και συζητήσεις στα Δ.Σ, το πρόβλημα όχι μόνο δεν έχει επιλυθεί αλλά βρισκόμαστε σε χειρότερη κατάσταση από τότε γιατί:
    -ο βιολογικός Αταλάντης που παραλήφθηκε από προηγούμενες δημοτικές αρχές σαν τελειωμένο έργο ποτέ δεν λειτούργησε ούτε λειτουργεί. 
    -ο βιολογικός Μαλεσίνας αντί να αναβαθμιστεί υποβαθμίσθηκε με αποτέλεσμα να μη δέχεται βυτιοφόρα από άλλους χώρους όπως παλιά  τα λύματα να απορρίπτονται οπουδήποτε και να αποτελούν κίνδυνο στη δημόσια υγεία και υγιεινή. 
   -το αποσπασματικό έργο δημιουργίας βιολογικού Μαρτίνου που σχεδιάστηκε από την Διοίκηση του  πρώην Δήμου Οπουντίων η οποία δεν ενέταξε και την Λάρυμνα σε αυτόν έχει παγώσει και δεν προχωρά. 
  -οι σχεδιασμοί για κάλυψη όλων των χώρων είναι ανύπαρκτοι γενικά η λύση του προβλήματος παραπέμπεται στο αόριστο μέλλον δηλαδή στο ποτέ. …….. 
Πιστεύοντας ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα για την διαχείριση της υπάρχουσας κατάστασης αλλά και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες συνολικής λύσης του προβλήματος, ζητάμε να έρθει το ζήτημα στο άμεσο Δ.Σ για να συζητηθεί και ληφθούν αποφάσεις."

Ακούστε τι είπε στον FM-1:

5 σχόλια:

  1. τι τελος παντων θα κανετε για μια καλλιτερη μερα των δημοτων.τα χρηματα ολοι σας τα περνετε κανονικα και γιατι δεν καθησατε και κανεναν στο σκαμνι,η μηοως ειναι αυτο που λεει ο λαος μας ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΠΟΤΕ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ (ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ) ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ "ΧΑΘΗΚΑΝ" (ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΙ ΡΟΜΑ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΌ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ;
    ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΛΟΙ -ΔΕΞΙΟΙ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ- ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ?

      Διαγραφή
    2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ... ΚΑΠΟΤΕ...

      Διαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου