Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήλωση Νίκου Λιόλιου για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου


Για το νικηφόρο αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της 18ης Μαΐου ο Δήμαρχος του Δήμου των Λοκρών Νίκος Λιόλιος και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Οι πολίτες του Δήμου Λοκρών με την ψήφο τους δικαιώσανε τον έντιμο αγώνα αλλά και την προσπάθεια που καταβάλλαμε αυτά τα 3,5 χρόνια για την πραγματοποίηση των στόχων και την υλοποίηση των πρoγραμματικών μας θέσεων. 
Με συνέπεια αξιοπρέπεια, εντιμότητα και προοπτική ανοίγουμε τους ορίζοντες για συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας και κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας. 
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους Δημότες για τη συμμετοχή τους και για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που με τίμησαν με τη ψήφο τους. 
Επίσης ευχαριστώ τους υποψηφίους του Συνδυασμού ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ για την κοπιώδη προσπάθεια στην ανάδειξη του έργου των τρεισήμισι χρόνων αλλά και τον προγραμματισμό για την νέα θητεία. 
Την ερχόμενη Κυριακή σας καλώ όλους να στηρίξετε ενεργά και να δώσετε δυναμική και συνέχεια στην πρόταση μας για μια Λοκρίδα ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.»

18 σχόλια:

  1. ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως Λοκροι είστε αξιοι της μοίρας σας.Ευτυχώς δεν ψηφίζω εδώ.Μαλλον το Σάββατο πριν τις εκλογές σας ραντισαν.Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Αυτα που συμβαίνουν στην Λοκρίδα δεν πρέπει να γίνεται πουθενά αλλού.Καταδικασατε το μέλλον σας.Δυστυχως οι ψηφοφόροι του Δήμου σας ήταν σε αλλο κόσμο; ήταν πιωμένοι; ήταν υπό την επίδραση ουσιών;Δεν μπορώ να καταλάβω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Όλες οι πόλεις αλλάζουν, εκσυγχρονίζονται, μόνο η Λοκρίδα και περισσότερο η Αταλάντη εδώ και χρόνια παραμένει ίδια και χειροτερεύει... Παραμένει ένα μεγάλο χωριό. Κάθε τέσσερα χρόνια μετράνε τα ...κουκιά...τα ψηφαλάκια απ' τα μεγάλα σόγια και βγάζουν ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Πώς λοιπόν αυτός ο τόπος να πάει μπροστά??? Πώς να προοδεύσει όταν αντί των Δημάρχων διοικούν καθημερινά οι ΔΗΜΑΡΧΙΝΕΣ??? Λες τελικά να φταίνε τα φυτοφάρμακα που ψεκάζουν όχι μόνο τα δέντρα και τις καλλιέργειες αλλά και τη γύρω περιοχή??? Λες να το ξανασκεφτούν την δεύτερη Κυριακή??? Τελικά ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω...

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια ρε φίλε?
      Απο πότε στις ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ όταν δεν μας αρέσει ένα εκλογικό αποτέλεσμα, καταφερόμαστε με τέτοιο, το λιγότερο άκομψο τρόπο εναντίον αυτών που επέλεξαν έτσι όπως επέλεξαν?
      Δηλ 6.000 Λοκροί που ψήφισαν τον Λιόλιο ήταν πιωμένοι, ραντισμένοι, ηλίθιοι ή δεν ξέρω γω τι άλλο και οι μόνοι νηφάλιοι κι έξυπνοι ήσουν εσύ κι όσοι δεν τον ψήφισαν?
      Ωραία λογική.
      Για συνέλθετε....
      ΥΓ. Δεν ψήφισα Λιόλιο, αλλά δεν μπορώ να διαβάζω τέτοια εμετικά σχόλια....

      Διαγραφή
    3. Μα φυσικά άνθρωπέ μου στους 6000ψηφοφορους του Λιόλιου κάτι δεν πάει καλά.Θα μου πεις τώρα των αλλων δυο πάνε καλά;Μάλλον όχι.Θα με ρωτήσεις τώρα που να πήγαινες;Χίλιες φορές στον Ρούσση παρά στον Χριστοφόρου,στον Πασσα,στον Καρατραντο,στον Κολομτσα,τον Σουλτανοπουλο,τον Κωνσταντίνου,τον Λιγδη,τον Αγγελουση,την Θεοδοσιου,τον Τσοχανταρη.κλπ.Δυστυχως αποδεχτηκατε κορόιδα.Σας την έφεραν μια χαρά.Τωρα θα τους ξαναφατε στην μάπα για πέντε χρονακια.Αυτοι έζησαν και θα ζήσουν καλά ενώ εσείς σίγουρα δεν θα ζήσετε καλά.Την Κυριακή τελειώνει το παραμύθι και ξεκινά η σκληρή πραγματικότητα.
      ΑΝΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ για να μην παρεξηγηθώ.

      Διαγραφή
    4. Από πότε οι αλήθειες χαρακτηρίζονται ως "εμετικά σχόλια"??? Ας μου πει ένας νοήμων άνθρωπος τι έχει πάει μπροστά σε αυτή την πόλη εδώ και 40 χρόνια ( τόσα τουλάχιστον εγώ είμαι πολίτης και ζω εδώ). Η πλατεία της?, της Άρτας το γεφύρι... παιδικές χαρές?, ανύπαρκτες... κινηματογράφος?,τι είν΄ τούτο?... Υπηρεσίες?, περασμένες μου αγάπες... πρόσβαση λεωφορείων στην εθνική οδό? ούτε στον χάρτη της Ελλάδος δεν έχουμε καταγραφεί... και άλλα πολλά, που θα γίνω κουραστικός αν τα απαριθμήσω... Δεν καταφέρομαι προσωπικά κατά του κ.Λιόλιου,δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, αλλά ας μου απαντήσει κάποιος με λογικά επιχειρήματα ότι έχω άδικο. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο, απλά τόσα χρόνια που ζω εδώ, κρατάω μεγάλη ομπρέλα για να γλιτώνω το ράντισμα απ΄όπου και αν προέρχεται αυτό...!!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

      Διαγραφή
    5. η απάντηση ειναι απλή: η αταλάντη ειναι ένα χωριο και τιποτα αλλο. όπως και οι κάτοικοι έχουν νοοτροπία χωριάτη. την μαλεσίνα την λενε χωριο. ναι ας ειναι ετσι. αλλά χωριο με εξωστρεφείς κατοίκους. οι κάτοικοι ξέρουν να σέβονται τον κ.ο.κ , έχουν μάθει όλες της οδούς, οι ξένοι επισκέπτες δεν ρωτούν για να βρουν κ'αποιν κλπ .γενικά θέλει πολύ κουβέντα η υπόθεση, αλλά κουράζει όταν απευθύνεσαι σε εσωστρεφείς ανθρώπους που κύριο μέλημα τους είναι ο δήμαρχος να είναι από αταλάντη. σύγκρινε αυτά τα λιγα άνοιξε τα μάτια σου και απάντησε με επιχειρήματα.

      Διαγραφή
    6. Φίλε μου ΔΕΝ έχεις άδικο! Δημότης Αταλάντης είμαι εδώ και 35 χρόνια και ΔΥΣΤΥΧΩΣ, η πόλη έχει να δείξει μόνο λίγα καλά δείγματα γραφής. Αν εξαιρέσεις την δεξαμενή ύδρευσης στο "Δυχταλώνι", τον μισό περιφερειακό, το κλειστό γυμναστήριο, τα πεζοδρόμια εκατέρωθεν της Εθνικής Αντιστάσεως και ένα γήπεδο στον Μεγαπλάτανο, τι άλλο αξιοσημείωτο μπορείς να αναφέρεις;

      ΟΛΟΙ φταίνε, όλοι όσοι πέρασαν ως δήμαρχοι και δεν ακούμπησαν!

      Ο κος Λιόλιος, αποτυχημένος υποψήφιος βουλευτής, ανεπάγγελτος "αγρότης", δηλώνει στο βιογραφικό του ότι έχει "ακαδημαϊκές σπουδές", ενώ στην ουσία είναι απόφοιτος Λυκείου και κομματοαναθρεμένος στις συνδικαλιστικές τάξεις του ΠΑΣΟΚ.
      Ο κος Σκαμπερδόπουλος, μία από τα ίδια! Άνθρωπος που δεν λέει καλημέρα ούτε στον άγγελό του. Πρώην έμπορος ...
      Τον κο Αγγελούση δεν τον ξέρω, αλλά μόλις εχτές τον πρωτοείδα να τριγυρνάει στην Αταλάντη.
      Ο κος Ρούσσης, ΚΚΕ κατά τ' άλλα, με υποψήφια μεγαλοεπιχειρηματία της περιοχής μας!
      Και από κοντά τους τα "τζάκια" της Αταλάντης, Κ@ρ@τρ@ντραιοι και Σουλτ@νοπουλαιοι, "ζυγίζουν" & στηρίζουν τους εκάστοτε υποψήφιους δημάρχους ανάλογα με τα συμφέροντά τους.

      Ποιόν να ψηφίσεις λοιπόν; Πας στην κάλπη με βαριά την καρδιά για να ψηφίσεις τον "λιγότερο χειρότερο από τον άλλον" και όχι αυτόν που είναι ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ.

      Για πείτε μου σας παρακαλώ, ποιοί από τους πολιτικάντηδες της περιοχής έχουν κάνει μπάνιο στη Σκάλα ... για να δούνε το χάλι της θάλασσας; Το χάλι του επινείου της πόλης μας; Ποιοί από αυτούς έχουν αφήσει 5 δραχμές στο τόπο τους, στα καφενεία ή στους τοπικούς επιχειρηματίες;

      Δυστυχώς, ακόμα και στις μέρες μας, η νοοτροπία των ψηφοφόρων δεν έχει αλλάξει. Και σε εποχή κρίσης, ανεργίας και υποσιτισμού, όλοι μας πέφτουμε θύματα σαν τα ποντίκια στη φάκα, όταν οι υποψήφιοι μας τάξουν 2μηνα-5μηνα προς ανταλλαγή της ψήφου μας ...!!!

      Καληνύχτα Λοκρίδα.

      Διαγραφή
    7. σε όλα είσαι σωστός σε ένα όμως , μην πέφτεις και εσύ στην παγίδα .....τζάκια.... αυτά τα λένε οι ίδιοι για να παραπλανούν τους αγράμματους. Και κατι νέο. Υπάρχει κάποιος που προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια να ενώσει λιβανατες με μαλεσίνα με κοινής αποδοχής πρόσωπο νέο στην πολιτική και στην ηλικία , άφθαρτο πετυχημένο στην κοινωνία με σίγουρη εκλογή, τότε τι θα κάνουν οι κάτοικοι της Αταλάντης θα ξενιτευτούν? όχι βέβαια, εάν βγει πετυχημένος στη διοίκηση πιστεύω θα τον επιβραβεύσουν. Πάντως να ξέρεις είμαι πολέμιος του νυν Δημάρχου για πολλούς λόγους, δύο όμως είναι οι βασικοί: πρώτων ήταν φίλος (πολιτικός) του ακη με ότι συνεπάγεται αυτό και δεύτερον δεν έχει επίπεδο (μόρφωσης , κοινωνικό κλπ) να ηγείται πολιτών σε δημοκρατία.

      Διαγραφή
    8. Τα "τζάκια" ισχύουν και μπορείς να ρίξεις μία ματιά στα πρόσωπα με τις περισσότερες ψήφους ... τουλάχιστον στην Αταλάντη, ισχύει αυτό που λέω.
      Όσον αφορά για το "νέο" πρόσωπο, θα το συζητήσουμε μετά από 4-5 χρόνια. Τώρα είναι δώρον άδωρο!
      Τέλος, σου υπογράφω ότι κανένας νέος, άφθαρτος και πετυχημένος οικογενειάρχης ΔΕΝ θα κάτσει να ασχοληθεί με τα κοινά!

      Διαγραφή
  3. Στους Λοκρούς μάλλον αρέσουν τα παραμύθια με ή χωρίς δράκο,είστε άξιοι της τύχης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού συμβαίνουν και πάντα ... οι πολίτες σκεφτόμαστε (άρα και ψηφίζουμε) με "παράλογα" κριτήρια και μάλλον βάσει συμφέροντος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρος και ΆναρχοςΤετάρτη, Μαΐου 21, 2014

    Ολοι/ες μας θέλουμε κάποιον που στο βάθος τους αντιπροσωπεύει, και αυτός που εκλέγεται είναι ο καθρέφτης τους της προσωπικότητας μας.

    Για το ότι η Λοκρίδα γράφει αυτήν την πορεία δεν φταίει ο εκάστοτε Δήμαρχος, φταίνε οι νοικοκυραίοι και οι αμυαλοι ψηφοφόροι που τους κουνάνε οι πολιτικοί/δημαρχοι/διευθυντες ένα τυράκι και τρέχουν σαν ποντίκια στην φάκα...

    Κρίμα γιατί έρχονται πολύ άσχημες μέρες Λοκροί , και εσείς κοιμάστε με τα τσαρούχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΑΡΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΝΙΔΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ; ΚΟΡΟΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΝΟ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΕ ΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που το είδες αυτό γραμμένο;

      Διαγραφή
    2. η απαντηση δεν ειναι με ερωτηση απο οτι ξερω

      Διαγραφή
    3. Βρεγμένη σανίδα που θέλετε μερικοί ...!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου