Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση Ν.Λιόλιου για το αποτέλεσμα της 25ης Μαϊου 2014


Εγώ και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας για τη συνέχιση του έργου μας που ξεκινήσαμε εδώ και τρεισήμισι χρόνια.

Δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για μια καθαρή προοπτική βασιζόμενη στις αρχές της Διαφάνειας της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Χρηστής Διοίκησης.


Βασική κατεύθυνση θα είναι η διεκδίκηση των συμφερόντων των Δημοτών και της περιοχής με την αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων.


Καλούμε τους Δημότες να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες και δράσεις του Δήμου των Λοκρών για να ανοίξουμε νέους ορίζοντες και προοπτικές γιατί το στοίχημα της Προόδου και της Ανάπτυξης του τόπου μας είναι υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

26 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΦΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΡΥΠΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΕΡΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΔΡΟΦΟΡΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;
    ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ;
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ;
    ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; Ο ΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ; ΤΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΑΛΛΑ;

      Διαγραφή
  2. Πάντως εγώ ένα έχω να πω που μου έκανε μεγάλη εντύπωση σ' αυτές τις άθλιες εκλογές μας.. όταν προσήλθα στο εκλογικό μου τμήμα για να ψηφίσω σε διάστημα μόλις 5 λεπτών ήρθαν όχι ένας αλλά δυο ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, οι οποίοι έδωσαν σαν αυθεντικοί λοκρικοί δημότες τις ταυτότητές τους με σκοπό να εξασκίσουν το εκλογικό τους δικαίωμα!!! Αξιοσημείωτο πως οι συγκεκριμένοι δεν ήξεραν καλά καλά ούτε να μιλήσουν, ούτε πως πρέπει να περιμένουν σε σειρά για να ψηφίσουν! Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του.. δεν θα πω τίποτα εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ποιό εκλογικό έχει αυτό το σκηνικό;

      Διαγραφή
  3. τι μας είπες τώρα ρε μεγάλε ? σε ποιους νομίζεις ότι απευθύνεσαι? χαχαχαχιχιχεχε βασιζόμενος στις αρχές ........ και της Χρηστής Διοίκησης.
    Ε ρε γλέντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙΣ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΒΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Ο ΜΙΝΟΦΘΑΛΜΟΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ , Α ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΡΓΟΥ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΜΑΤΩΝ. ΜΕΤΕΦΡΑΣΕ ΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.


    Υ.Γ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΙΚΗ ΤΟ 53,57, ΕΝΑΝΤΙ 46,43? ΚΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΗΡΕΣ 10% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΩ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΠΗΡΕ 20% ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΟ ΝΙΚΗ. ΝΙΚΗ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΠΩΣ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΜΕ ΕΝΑ 60% ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΗΣΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 44% ΜΕ 26%. ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ "ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ(ΑΦΟΥ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΝΔ ...ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ!) ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΩΘΕΝ" ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ(ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ..ΑΤΙΜΑ!) .

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός ... αλλά να προσμετρήσεις τις ψήφους των ΚΚΕδων που πήγαν στον Λιόλιο καθώς και κάποιων Σκαμπερδοπουλικών που πήγαν σε αυτόν!

      Διαγραφή
    3. ΑΡΑ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΠΑΠΑΛΑ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΥ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, "ΠΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ" ΓΑΡ, ΠΗΓΑΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ. ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 50% ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΣ ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΒΛΕΠΕΙΣ Η Α΄ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ...ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    5. Πολύ σωστή η ανάλυση φίλε μου! Δυστυχώς στον Αγγελούση στοίχησε πολύ το ανύπαρκτο ψηφοδέλτιο στην Αταλάντη και οι διαφωνίες του με στελέχη της ΝΔ.

      Διαγραφή
    6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΝΕΟΥΣ

      Διαγραφή
    7. Όταν το ίδιο επωνυμο "Αγγελούσης" από το ίδιο χωριό αποτυγχάνει να συσπειρώσει τους κομματικούς του "συμμάχους", δεν σου φταίει η Αταλάντη φίλε μου. Μην ξεχνάς ότι ο Κακαμούκας πήρε μεγαλύτερο ποσοστό στο δήμο ΜΑλεσίνας!

      Διαγραφή
    8. ΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥΛΕΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ

      Διαγραφή
  6. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟ'Ι'ΔΟΒΑΤΣΑ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟ'Ι'ΔΟΒΑΤΣΑ?ΤΟΤΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....ΞΕΦΤΙΛΑ.......ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΦΙΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ πνιγουμε παλι στα εργα με τους καρεκλοκενταυρους καλα να παθετε ρε ζωα......ζητω η μπουλγκαρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΓΗΚΕ. ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΛΟΜΤΣΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΓΛΥΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΠΡΩΤΙΑ. Α ΡΕ ΟΣΦΟΩΚΑΜΠΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ξέρω οτι δυο φορές στάθηκε απέναντι σε παραταξιακα ψηφοδέλτια που στήριζαν κυβερνώντες βουλευτές και τα σκόρπισε ..μπράβο στην ομάδα του και στον ίδιο για το έργο του ειναι άλλη κουβέντα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα τώρα και δημιουργούμε νέους ...Ναπολέοντες, από το τίποτα! Εσύ το ψηφοδέλτιο του Κ. Αγγελούση το είδες παραταξιακό της ΝΔ; Ένας μόνο κυβερνών βουλευτής τον στήριζε(αλλά θα μου πεις πάλι φτάνει αυτός!) και αυτό νομίζω, δυστυχώς τον "έφαγε". Και το ψηφοδέλτιο Λιόλιου, την πρώτη φορά τουλάχιστον καθαρά παραταξιακό, όμως στηρίχθηκε και τις δυο φορές από κυβερνώντες βουλευτές(μην ξεχνάμε τη συγκυβέρνηση!) και μάλιστα πολύ ...έντονα.

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι αυτά, Λιόλιος-Μπακογιάννης, Αγγελούσης-Γιαννόπουλος, ο Μπιγκ-Στάικ σκορπίζει τους ψήφους για να μην μπορεί κανένας να ...σηκώσει κεφάλι (μέχρι να νοιώσει "υποψία" απειλής και ....να τους το πάρει! Σωστά κυρά-Γιατρίνα;).

      Διαγραφή
    2. Ο Μπιγκ Στάικ αποτελεί την πολιτική κατρακύλα της περιοχής μας ... κρίμα που κάποιοι ακόμα γαυγίζουν για την πάρτυ του!

      Διαγραφή
  11. ΛΟΚΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ....ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες δεν θα έχετε κουράγιο να κατεβάσετε ψηφοδέλτιο ... Μονότερμα σας πήρε

      Διαγραφή
  12. κακαμουγκα μην κατεβεις προς μαρτινο-λαρυμνα θα εχει ΦΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου