Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Δήλωση Κ.Αγγελούση για το αποτέλεσμα της 25ης Μαϊου 2014


Ο επικεφαλής του συνδυασμού ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ'', κ. Κωνσταντίνος Αγγελούσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου 2014:


«Αγαπητοί συμπολίτες της Λοκρίδας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω δημόσια για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείξατε στον συνδυασμό ''ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΟΚΡΙΔΑΣ''  και σε μένα προσωπικά. 

Το αποτέλεσμα είναι απολύτως σεβαστό. 

Δώσαμε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα, με σεβασμό και αξιοπρέπεια, απέναντι σε διαφόρων ειδών εμπόδια και προκαταλήψεις. 
Δεσμεύομαι ότι θα τηρήσουμε τις υποσχέσεις μας και μέσα από το θεσμό της αντιπολίτευσης θα είμαστε εκεί για να προασπίσουμε το κοινό καλό και το συμφέρον του κάθε πολίτη της Λοκρίδας.»


7 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΒΥΘΙΣΕΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ 26% ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΣΟΥ, ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ .....ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΕΣ ΜΕ ΚΑΘΕ 'ΤΡΟΠΟ" ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΕΛΙΚΑ(ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ!) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ "ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ...ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ ΝΑ ΔΙΑΛΑΛΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΑΜ' ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ(ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙΣ;!); ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΩΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ Ο ΦΘΙΩΤΑΡΧΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας όψονται τα Σταϊκουράκια και τα παπαγαλάκια της Λαμίας!

      Διαγραφή
  2. Μπορείτε να μας πείτε κε Αγγελούση ποιά είναι τα "διαφόρων ειδών εμπόδια και προκαταλήψεις" ;
    Έτσι για να γνωρίζουμε και εμείς οι απλοί πολίτες τι παίχτηκε στο παρασκήνιο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την αξιόλογη προσπάθεια σου. Τηρουμένων των αναλογιών (μη στήριξη αλλά και αγώνας κατά σου από κάποια πρόσωπα) το αποτέλεσμα, και ειδικά αυτό του β΄ γύρου, θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ καλό. Όσο για τον δήμαρχο θα πρέπει να τον ανησυχήσει το γεγονός ότι εκλέχθηκε με ποσοστό 54,5% την στιγμή που στην πόλη της Αταλάντης το ποσοστό του ήταν στο 73%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην γράφουμε και ότι θέλουμε! Ε, όχι και μη στήριξη ! "Σπάσανε" τα τηλέφωνα από Σταϊκούρα, Λουλουδάκη, Δασκαλάκη, Πατσόγιαννη, Κανέλλο, Καραμέρη, πόσους να πω, όλη η ιεραρχία για να τον βγάλουν με το ζόρι, αφού ο άνθρωπος δεν "τράβαγε", μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την επιλογή του "Μεγάλου"!!!! Ποιος θα τολμούσε να πάει "κατά"; Μέχρι και στα ..δέντρα τηλεφωνήσανε για στήριξη(από που νομίζεις τους πήρε την Β΄ Κυριακή). Μόνο ο Θεός δεν πήρε τηλέφωνο(για τους εκπροσώπους του στη Γη δεν παίρνω όρκο). Μέχρι και την ΔΗΜΤΟ ανοίξανε για να μοιράσουνε ψηφοδέλτια Αγγελούση. Αν δεν το κατέχεις το "πράγμα" άστο, γιατί όχι μόνο γελοιοποιείσαι, αλλά θα πέσει και φωτιά να μας κάψει!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 90% ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ, ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ!

      Διαγραφή
    3. Μπορείς να μας εξηγήσεις το σκεπτικό σου με τα ποσοστά;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου