Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους εκλογικούς αντιπροσώπους και Επόπτες της ΝΔ για τις Εκλογές της 25ης Μαΐου στο δήμο Λοκρών, που αγόγγυστα και με αίσθηση ευθύνης αφιέρωσαν μεγάλο μέρος του χρόνου τους στην προσπάθεια μας αυτή. 

Συνέβαλλαν τα μέγιστα, με την παρουσία τους στα εκλογικά τμήματα, ώστε να  διεξαχθεί άψογα η διαδικασία των εκλογών για την Ευρωβουλή, την Περιφέρεια και το Δήμο.

Ιδιαίτερα και χωρίς να παραβλέπω την προσπάθεια όλων των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ο. που ήταν εκλογικοί αντιπρόσωποι, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. κ. Γλουστιάνο Οδυσσέα, τον Γραμματέα κ. Παπαγεωργίου Γεώργιο και τον Επόπτη Λιβανατών κ. Σοροπάνη Γεώργιο για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν ως Γενικού Επόπτη της ΝΔ στην Εκλογική διαδικασία του δήμου Λοκρών.
Χωρίς αυτήν τη βοήθεια το έργο μου θα ήταν πολύ δυσκολότερο έως ακατόρθωτο να επιτευχθεί.

Υποστήριξαν όλοι τους, ο καθένας με τον τρόπο του και από τη θέση που είχε ορισθεί, τις υποστηριζόμενες από τη ΝΔ υποψηφιότητες στις Ευρωεκλογές και τον κ. Μπακογιάννη στην Περιφέρεια.

Τόσο το αποτέλεσμα στην Περιφέρεια, όσο και το ποσοστό της ΝΔ στις Ευρωεκλογές (-0,87%, όταν πανελλαδικά ήταν -3,5%) στο Δήμο μας, δικαίωσαν την προσπάθεια μας.


Και πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!


Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λοκρών

Μαρία Γεωργοπούλου

42 σχόλια:

  1. Νομίζω αν είχες πολιτικό ήθος η επιστολή αυτή θα είχε και την παραίτηση σου. Εφόσον απαντήσεις ενυπόγραφα και με συγκεκριμένα επιχειρήματα θα λάβεις και ενυπόγραφη απάντηση σε ότι (είμαι σίγουρος) θα αποφύγεις ως νέα πολιτικάντης........


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!ΜΕ ΠΟΛΥ ΘΡΑΣΣΟΣ!

      Διαγραφή
    2. Προς το παρόν άλλοι go home, γιατί αυτή είναι και θα είναι εκεί που πάντα ήταν το "σπίτι" της!

      Διαγραφή
    3. ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012 Ν.Δ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ + 6.29%
      ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014 Ν.Δ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ -0.87%
      ΤΥΧΑΙΟ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

      Διαγραφή
    4. ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009 ΝΔ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ(Μ.Ο. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ) -2,7% ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ -4%. ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΜΟΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Ή ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΗΤΤΑΣΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ...ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ!

      Διαγραφή
    5. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ :
      2009 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΑ) ΝΔ 36.94% (4398)
      2014 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΝΔ 24.29% ( 3079)
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ -12.65% ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ -9.58%
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
  2. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ... από τη μία "κόντρα" στον Νδκράτη Αγγελούση και από την άλλη κομματάρχισα ...
    Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας! Καμαρώστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα νομίζω οτι αρχίσαμε να γράφουμε οτι νάναι. Η Πρόεδρος δεν πήγε κόντρα σε κανέναν και δεν ήταν υπερ κανενός, γιατί απλά η ΝΔ δεν είχε υποψήφιο στο Δήμο. Στήριξε κανέναν επίσημα η ΝΔ και δεν το ξέρουμε; Έχετε καμμιά επίσημη κοματική ανακοίνωση υπόψιν σας, όπως για Μπακογιάννη ή Κοτρωνιά; Επομένως είχε μια πολύ σωστή πολιτική και κοματική στάση. Αν τώρα σε ορισμένους δεν άρεσε αυτό γιατί ποντάριζαν στις "πλάτες" της, αυτό είναι μάλλον ...άστοχο ποντάρισμα. Όσο για το "ΝΔκράτη Αγγελούση", ο Κ. Αγγελούσης το ξέρει; Αυτός δεν δήλωνε στα τοπικά ΜΜΕ "Ανεξάρτητος"; Τότε δεν ήταν ΝΔκράτης μετά ..αλλαξοπίστησε; Άλλος ήτανε, ή μήπως έχετε κοντή και επιλεκτική μνήμη; Εκτός αν ο τίτλος "ΝΔκράτης" κληρονομήθηκε από τον συγχωρεμένο τον ξάδερφο!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΡΙΖΕ Η ΝΔ . ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ - ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ

      Διαγραφή
    3. Έχεις δίκιο που παρανόησες, φταίω εγώ. Εννοούσα "καμμιά άλλη επίσημη ανακοίνωση , όπως αυτή που έγινε για Μπακογιάννη ή Κοτρωνιά". Σε μπερδεψα.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΡΧΑΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΑΟΙ.Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΝΑΚΥΡΗΣΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΑΥΑΓΗΣΕ.ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ.
      ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ?Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ?
      ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕ?
      ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ?
      ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΟΒΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΙΩΣΕ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΤΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ.
      ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΠΑΛΙ ΕΞΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΚΛΟΓΗ.
      ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ.

      Διαγραφή
    5. Αληθεια ποια κομματαρχισα? Την δευτερη Κυριακη τι στηριξε? Λιολιο η Λευκο . Ιδου η απορια

      Διαγραφή
    6. Ο κοματάρχης που δεν έχει υποψήφιο το κόμα του και όλοι οι υποψήφιοι δηλώνουν δημόσια "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ", ψηφίζει ότι θέλει, ακόμα και ...Αγγελούση(Λες!). Σου λύθηκε η απορία;

      Διαγραφή
  3. ΣΤΗ Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ.ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ !

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΙΒΙΑΝ ΑΡΓΥΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΛΑΜΙΑΣ.Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ 2000 ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ Ν.Δ.
      ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΡΟΦΑ,
      Ο[ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΗΚΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΡΓΥΡΗ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
      ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.

      Διαγραφή
    3. Μήπως δεν ξέρετε ότι το κόμμα έκανε οικονομικό έλεγχο στην Νομαρχιακή και δεν βρηκε ούτε ένα παραστατικό;Αρα μην λέτε μπούρδες και αερολογίες.Αν δεν ξέρετε τουλάχιστον ρωτάτε.Αν και είμαι σίγουρος ότι ξέρετε αλλα παίζετε το παιχνιδακι σας.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΡΕ .ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΣΗ ΑΨΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαιως και δεν υπήρχε τέτοια οργάνωση ποτέ.Εχετε ξαναδεί Προέδρο τοπικής να κάνει αγωνα για τον αντιπαλο του κόμματος του.ΠΟΤΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ.

      Διαγραφή
    2. Διακρίνω έναν ρεβανσισμό; Έτσι θα πορευόσασταν αν κερδίζατε; Με αντεκδικήσεις; Ευτυχώς που δεν κερδίσατε! Ως Ανεξάρτητοι κατεβήκατε και ως Ανεξάρτητοι ...χάσατε, από άλλους Ανεξάρτητους. Ο Λιόλιος που προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ είναι σε αντίπαλο κόμα από τη ΝΔ; Αφού συγκυβερνούν! Μάλλον η ήττα σας θόλωσε το μυαλό και ψάχνοντας για εξιλαστήριο θύμα δεν καταλαβαίνετε τι λέτε πια!

      Διαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΛΟΥΣΤΙΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΥΣΣΩΜΟΣ Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΠΡΟΕΔΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ.ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ
      ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.

      Διαγραφή
  6. ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΡΕΦΕΙ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΩΛΛΥΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΙΓΟΥΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑΤΡΕ.ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.
    Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΑΙΩΝ .ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΩΡΑ?
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑΥΜΑΣΙΑ Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ Ε? ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ

      Διαγραφή
  9. ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.Η Ν.Δ.ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΟΤΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΡΙΣΜΑ.ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ.
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΕ ΑΤΑΛΑΝΤΙΝΑΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ(ΛΕΙΒΑΝΑΤΑ)ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΗΡΑΙΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ... ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ... ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ,ΝΕΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ,,ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΣΟΥ... ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΝΤΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΜΕΤΑ (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΑΣ!) ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ;
      ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ...ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΕ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑ! ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ; ΒΑΛΤΕ ΠΡΩΤΑ ...ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ.
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΟΜΙΛΙΕΣ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ(ΕΞΑΛΛΟΥ ΗΤΑΝ ΗΘΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ), ΑΛΛΑ ΤΟ ...ΣΤΕΝΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ "ΜΕΤΡΗΣΑΤΕ" ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΑ "ΨΗΦΙΣΑΤΕ" ΛΙΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΜΟΝΗ ΣΑΣ(ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΑΡΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)!
      ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΛΟΚΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΕΠΡΕΠΕ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΑ; ΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ(ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ, ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ!) ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΕΙ ΤΗ ΝΔ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

      Διαγραφή
    2. Όπως στις τωρινές εκλογές είχε μαζέψει με το ζόρι 20 άτομα τόσα θα μαζέψει και στις επόμενες.Η γυναικα δεν κάνει.ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    3. ΩΠΑ ΡΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΕ! ΜΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ! ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ...ΑΓΕΛΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΕΙ!

      Διαγραφή
    4. ομορφονιε, καταμουτρα τις τα ειπαμε μην ανησυχεις... το γνωριζει η μαιρουλα.και οσο για τα παντελονια... φοραμε και αυτο το ξερει η μαιρουλα.και την μαιρουλα την αγαπαμε για να ξερεις... και το γνωριζει και η ιδια.για αυτον τον λογο θελαμε και να την προστατεψουμε ωστε τις επομενες εκλογες με την μαιρουλα μπροστα να τους παιρναμε και τα σωβρακα... στο κατω κατω το κομμα την καλεσε στην συγγρου και την απεκλεισε γι αυτες τις εκλογες ειτε ειναι λαθος ειτε σωστο.εμεις σιγουρα δεν φταιμε σε κατι ωστε να καθεσαι να μας κατακρινεις και να γραφεις βλακειες εσυ...

      Διαγραφή
    5. Πώς είσαι ρε άρχοντα σίγουρος ότι θα έπαιρνες και τα σώβρακα των αντιπάλων σου; χειρομάντης είσαι ή έκανες θητεία στο μαντείο των Δελφών;

      Διαγραφή
    6. Ειμαι σιγουρος διοτι παρα λιγο θα τους τα επαιρνε ο Αγγελουσης την Β κυριακη.σκεψου η μαιρη που ειναι απο αταλαντη.απο την Α κυριακη θα καθαριζε... Υ.Γ. δεν ειμαι ουτε χειρομαντης ουτε υπηρετησα στο μαντειο των δελφων. ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ.

      Διαγραφή
    7. Να αλλάζεις και κανένα πλευρό όταν κοιμάσαι ... προς το παρόν, φάε μία 5ετία τον Κακαμούκα στη μάπα και το 2019 ξαναπροφητεύεις πάλι!

      Διαγραφή
  12. Είναι δυνατόν μια μορφωμένη κι αξιόλογη γυναίκα, να ασχολείσαι μ'αυτό το τραγικό μόρφωμα του Σαμαρα? Κρίμα...
    Σε είχα για πιο αξιοπρεπή άνθρωπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΙΡΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ..ΜΗΝ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ..Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΦΘΑΡΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ Η ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ...ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.ΛΙΟΛΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΤΕ..ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΥΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...ΣΕ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ..ΟΙ Π@@@@ΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου