Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Δήλωση Γ.Σκαμπερδόπουλου για το αποτέλεσμα των εκλογών της 18ης Μαΐου



Ενωτική Δημοτική Κίνηση Λοκρών


Ευχαριστούμε όλες και όλους τους συμπολίτες μας του δήμου Λοκρών που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους στις εκλογές της 18ης Μαΐου.

Θα είμαστε παρόντες για την πρόοδο του δήμου Λοκρών στη νέα δημοτική περίοδο 2014 - 2019.


Γ. Σκαμπερδόπουλος

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ... ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΤΕ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΪΟΥ; ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ή ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ; ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ; ΤΟ 44% ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ Ή ΤΟ 56% ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμπέρασμα: Ο κόσμος θυμάται ακόμη τη "διαδρομή" προς το ΧΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημοτικές εκλογές της 18 Μαΐου έστειλαν το μήνυμα , ότι οι ψηφοφόροι κυρίως ψηφίζουν οικογενειακά, φιλικά,κομματικά,λίγο ανανεωτικά και όχι αξιοκρατικά, γιατί σε όλους τους συνδυασμούς είχαν αξιόλογα πρόσωπα, αλλά δεν εκλέγονται όλοι αυτοί, παρά ελάχιστες εξαιρέσεις .Εμείς προσπαθήσαμε ,πέρα από κόμματα και παρατάξεις να δώσουμε άλλο τόνο και άλλη στόχευση για τον δήμο μας , όλοι μαζί, αλλά δεν πείσαμε για πολλούς και διάφορους λόγους , ο πρώτος είναι ότι ο συνδυασμός άργησε πολύ να γίνει και ευθύνονται γι αυτό κομματικές οργανώσεις και πρόσωπα του προοδευτικού χώρου , ο κυριότερος είναι ότι: δεν γίνεται το παλιό να φέρει το νέο κι αυτή την αλλαγή που προσδοκούν οι πολίτες .
    Είναι σαφές πλέον , ότι ο επικεφαλής , έπρεπε να είναι νεώτερος και πληρέστερος και όχι ο πρώην δήμαρχος και οι πρώην δήμαρχοι που ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν! Πιστεύω το πάθημα να μας γίνει μάθημα!
    Προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρώην δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε , για την δημοκρατική του συμπεριφορά και ενωτική του διάθεση και το πολιτικό του πολιτισμό που επέδειξε!Ήταν μια αξιόλογη προσπάθεια και ανέδειξε την αγάπη του για την τοπική αυτοδιοίκηση, απλά οι νεώτεροι δεν εμπνεύστηκαν απ΄ αυτό!
    Ο αγώνας συνεχίζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη μία κάρφωμα του στυλ "ο επικεφαλής , έπρεπε να είναι νεώτερος και πληρέστερος" και από την άλλη απόδοση ευχαριστηρίων "Προσωπικά να ευχαριστήσω τον πρώην δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε". Ένα από τα δύο κάπου δν κολλάει...Το κάρφωμα βεβαίως κατόπιν εορτής!!

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι κάρφωμα, απλά οι αλήθειες , ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Τα έλεγα αυτά από την αρχή , η πλειοψηφία του συνδυασμού μας ,σφύριζε αδιάφορα.Αν εσύ τα ακούς τώρα,δεν φταίω.Προσπάθησα και με τον Σύριζα Λοκρών ,αλλά και με Τσέρτο,Μπονόβα και άλλους νεώτερους και με τον ίδιο τον πρώην δήμαρχο να είμαστε όλοι μαζί σε έναν συνδυασμό , αλλά πάντα έπεφτα σε κομματικούς τοίχους και τοίχους που τα έβλεπαν διαφορετικά.Η προσπάθεια έγινε ,αλλά ήταν λειψή.Πολιτικό πολιτισμό έχει ο πρώην δήμαρχος και γι αυτό δεν αναφέρθηκε και σε προσωπικά και σε χαρακτηρισμούς των αντιπάλων αλλά μόνο στα προβλήματα που έπρεπε να έχουν επιλυθεί.Εξάλλου από την αρχή διακηρύσσαμε ,ότι αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του τόπου μας και όχι οι άλλοι συνδυασμοί που αποτελούνται από συμπολίτες μας!

      Διαγραφή
    3. Εσυ Αλεξιου πρεπει να παρεις το ΟΣΚΑΡ Κωλοτουμπας....

      Διαγραφή
  4. ΕΜ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ.
    ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΨΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ,ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ,ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ'',ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ''ΔΥΝΑΤΟΥΣ'',ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ,ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.....
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ.
    ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ. Δ.Π.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου