Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Δήμου Λοκρών για τη ΛΑΡΚΟ


 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

 Μαρτίνο 22 -5-2014

       Μετά από το δεύτερο θανατηφόρο ατύχημα το οποίο έλαβε χώρα στο εργοστάσιο της εταιρείας ΛΑΡΚΟ, στις 16/05/2014 και σε χρονική απόσταση έξι μηνών από το προηγούμενο προσπάθησαν  οι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της εταιρείας κο Μπομπή προκειμένου να θέσουν υπόψη του τα ουσιώδη θέματα ασφαλείας και υγιεινής τα οποία οφείλει η εταιρεία να εγγυάται για τους εργαζομένους και τους πολίτες, αλλά και θέματα που αφορούν την προάσπιση των ίσων ευκαιριών εργασίας των πολιτών στην εταιρεία παραμερίζοντας πολιτικές πεποιθήσεις, στα πλαίσια ενός ήπιου πολιτικού πολιτισμού.
  
     Οι τοπικοί εκπρόσωποι της Λάρυμνας και του Μαρτίνου, βρέθηκαν μπροστά στις κλειδωμένες πόρτες των γραφείων της εταιρείας, για πρώτη φορά μετά την λειτουργία της εδώ και εξήντα χρόνια, μέσα από τις οποίες ευρίσκονταν όλοι οι φύλακες της εταιρείες. Στις προσπάθειες των τοπικών και δημοτικών εκπροσώπων να εισέλθουν στη εταιρεία προκειμένου να συνομιλήσουν με το Πρόεδρο, δέχθηκαν λεκτική αλλά και σωματική βία ενώ οι ρητές εντολές της Διοίκησης ήταν, να μην εισέλθει κανείς στα γραφεία, ενώ ο Υπεύθυνος Ασφαλείας και Διοικητικός Διευθυντής κος Παλιάτσος φωνάζοντας είπε ότι η εταιρεία είναι δική του και για το λόγο αυτό δεν επιτρέπει σε κανέναν να εισέλθει στα γραφεία.
   

     Στο διάστημα αυτό και μετά την συνάντηση που είχε με το σωματείο της εταιρείας ο κ. Μπομπής φυγαδεύτηκε εκτός εργοστασίου για να μην συναντήσει τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης ενώ ΜΟΝΟ κατόπιν πολιτικής παρέμβασης τελικά «ΠΕΙΣΘΗΚΕ», να επιστρέψει και να συζητήσει τα φλέγοντα ζητήματα της ΛΑΡΚΟ.  
  
      Τα δικαιώματα των εργαζομένων όπως ενσωματώσεις, δίκαιες αμοιβές και οικονομικές αναπροσαρμογές που έχουν καθυστερήσει σκόπιμα για πολλά χρόνια δεν μπορεί να είναι θέμα φτηνής προεκλογικής εκμετάλλευσης του μόχθου των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ.   
     
     Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟΚΡΟΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΑΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.


 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
    
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΩΚΟΣ
    

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝ. ΛΑΡΥΜΝΑΣ



     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΠ. ΚΟΙΝ. ΜΑΡΤΙΝΟΥ

84 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ. 6000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΝ ΜΕ 850 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
    ΠΑΛΗΑΤΣΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΑΙΣΧΟΣ. ΝΤΡΟΠΗ. ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΛΗΤΣΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΒΑΛΩΜΕΝΟΣ ΑΠΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Διεφθυντης εργοστασιου απο ρουμανια κοληταρι του κορεντζελου και ολοι μαζι κοληταρια του Σταικουρα που κανει τισ παρεμβασεις στο μαγαζακι του.........και ο χορος καλα κρατη. Και μετα μετραμε νεκρους ρεκορ στα τελεφταια χρονια..... Ολοι οι αχρηστοι μαζι αντε και ενας ακομα ο Θανασαρας και αφτος αγαπημενος του Διεφθυντη του εργοστασιου.....Που ειναι ο Νικολακης ο θεος να κανει κανα Μαλμπορο με το αλλο το κολιταρι του πρωην διοικητικο διευθυντη και αφτον απο ρουμανια κατα μερια Συριζα τωρα σε προεκλογικες συγκεντρωσεις......Α ρε τσαουσεσκο που σας χρειαζεται......Ακουσε και ο δημαρχος για προσληψεις και ειπε να περασει να πιει ενα καφε......

      Διαγραφή
  2. ΠΩΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ;
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ;
    ΑΣΕ ΡΕ ΛΙΟΛΙΟ, ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ Η ΑΥΤΟΥΣ ΕΞΩ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ;

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ.

      Διαγραφή
    3. Διεφθυντης εργοστασιου απο ρουμανια κοληταρι του κορεντζελου και ολοι μαζι κοληταρια του Σταικουρα που κανει τισ παρεμβασεις στο μαγαζακι του.........και ο χορος καλα κρατη. Και μετα μετραμε νεκρους ρεκορ στα τελεφταια χρονια..... Ολοι οι αχρηστοι μαζι αντε και ενας ακομα ο Θανασαρας και αφτος αγαπημενος του Διεφθυντη του εργοστασιου.....Που ειναι ο Νικολακης ο θεος να κανει κανα Μαλμπορο με το αλλο το κολιταρι του πρωην διοικητικο διευθυντη και αφτον απο ρουμανια κατα μερια Συριζα τωρα σε προεκλογικες συγκεντρωσεις......Α ρε τσαουσεσκο που σας χρειαζεται......Ακουσε και ο δημαρχος για προσληψεις και ειπε να περασει να πιει ενα καφε......

      Διαγραφή
  3. ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΟΣΑΣΤΕ. ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΑΡΓΟΣΚΟΛΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟ ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΝΑ ΑΠΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΔΕΙΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  5. Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΑΡΓΟΣΚΟΛΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΚΛΑΔΙΚΗΣ.
    ΜΠΟΜΠΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ. 67 ΧΡΟΝΩΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΤΣΟΥΤΡΕΛΗΣ ΧΑΡ. ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 84 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΤΕΡΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ 69 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΛΛΑΙΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΤΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ; ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΗΚΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 300.000 €.ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΕΦΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ. ΟΛΙ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ, ΑΝΑΞΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ; Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ; ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ. ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ.ΘΑ ΣΕ ΑΣΠΑΣΤΕΙ. ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.

      Διαγραφή
    2. ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ. ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ. ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΗ. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΩΝ. ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Α ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕ; ΜΑΖΕΥΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΑΖΙ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΕΙ.

      Διαγραφή
    4. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.
      ΘΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΟΥΝ ΤΑ ΚΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΦΟΣ. ΒΡΕ ΔΑΚΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

      Διαγραφή
    5. Ο ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ. ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΜΠΑΡΕΣ (ΤΟΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚ). ΤΟ ΚΑΜΙΝΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΟ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ. Α ΡΕ ΜΠΟΜΠΗ ΚΤΥΠΗΣΕΣ ΔΙΑΝΑ.

      Διαγραφή
    6. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ.
      ΑΝ ΕΥΧΕΣΑΙ ΑΥΟ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΘΕΟΦΟΒΕ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ.
      ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΔΙΚΑ ΕΦΥΓΑΝ.
      ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΑΡΑΣΣΕΤΕ.

      Διαγραφή
    7. Διεφθυντης εργοστασιου απο ρουμανια κοληταρι του κορεντζελου και ολοι μαζι κοληταρια του Σταικουρα που κανει τισ παρεμβασεις στο μαγαζακι του.........και ο χορος καλα κρατη. Και μετα μετραμε νεκρους ρεκορ στα τελεφταια χρονια..... Ολοι οι αχρηστοι μαζι αντε και ενας ακομα ο Θανασαρας και αφτος αγαπημενος του Διεφθυντη του εργοστασιου.....Που ειναι ο Νικολακης ο θεος να κανει κανα Μαλμπορο με το αλλο το κολιταρι του πρωην διοικητικο διευθυντη και αφτον απο ρουμανια κατα μερια Συριζα τωρα σε προεκλογικες συγκεντρωσεις......Α ρε τσαουσεσκο που σας χρειαζεται......Ακουσε και ο δημαρχος για προσληψεις και ειπε να περασει να πιει ενα καφε......

      Διαγραφή
  6. ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΜΩΡΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ,ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ. 69 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ,ΓΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΜΠΑ ΤΡΕΜΕ.ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ!!!

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΖΟΛΩΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑ 90. Ο ΚΟΥΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ;

      Διαγραφή
    3. ΘΑΝΑΣΑΡΑ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ. Ο ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ.ΟΛΟ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  7. Κατόπιν πολιτικής παρέμβασης τελικά «ΠΕΙΣΘΗΚΕ»; Ποιου; ΠΟΙΟΣ έκανε την πολιτική παρέμβαση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ? ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ. ΠΕΡΙΝΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.

      Διαγραφή
    2. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΑΝΥΣΗΧΩ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ, Ο ΦΤΩΧΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ; ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΟΙΚΤΟ.

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΕΛΛΙΣΣΕΤΑΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

      Διαγραφή
    4. Διεφθυντης εργοστασιου απο ρουμανια κοληταρι του κορεντζελου και ολοι μαζι κοληταρια του Σταικουρα που κανει τισ παρεμβασεις στο μαγαζακι του.........και ο χορος καλα κρατη. Και μετα μετραμε νεκρους ρεκορ στα τελεφταια χρονια..... Ολοι οι αχρηστοι μαζι αντε και ενας ακομα ο Θανασαρας και αφτος αγαπημενος του Διεφθυντη του εργοστασιου.....Που ειναι ο Νικολακης ο θεος να κανει κανα Μαλμπορο με το αλλο το κολιταρι του πρωην διοικητικο διευθυντη και αφτον απο ρουμανια......Α ρε τσαουσεσκο που σας χρειαζεται......

      Διαγραφή
  8. Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ.
    ΑΠΟ ΑΕΡΑ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΙΑ.ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΕΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΚΟΝΕΣ ΕΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ. ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ . Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΕΙ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ; Η ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ; ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ; ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΑΤΟΛΑΣΠΗ. ΜΙΛΤΟ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ; ΒΡΩΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ . Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΡΕΜΕ ΠΑΛΗΤΣΕ ΚΑΙ ΒΑΛΩΜΕΝΕ; ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΕ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
    3. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΣΑΡΟΣ. Ο ΠΕΡΙΒΑΝΤΟΛΟΓΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Ο ΠΑΛΗΤΣΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΧΩΡΟ. ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΖΥΓΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΩΜΕΝΟ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΛΑΣΠΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ.ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ.

      Διαγραφή
    5. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΔΗ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ... ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ; ΡΕ ΤΙ Π@Π@ΡΙΕΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ;

      Διαγραφή
    6. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ. ΕΝΑ ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ

      Διαγραφή
  9. ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ; ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΦΗΜΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η εκμετάλευση του ατυχήματος συνεχίζεται. Δεν υπάρχει ούτε ιερό ούτε όσιο.
    Ολα για τον ψήφο. Εις βάρος των εργαζομένων.






    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ. ΕΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΩΡΙΟ. ΠΡΟΣΕΧΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ.
      ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΜΑ ΣΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ;

      Διαγραφή
    3. Ο ΘΕΟΣ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.....

      Διαγραφή
    4. ΤΡΙΚΥΜΙΑ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΘΑ ΣΕ ΠΝΙΞΕΙ.

      Διαγραφή
    5. Εσυ το μυαλό σου στις εκλογές. Χάθηκαν δυο ψυχές. Χεστηκαμε για τις εκλογές και τον Δήμαρχο. Δικαίση ζητάμε. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Απονομή ευθυνων. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
    6. ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ. ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.

      Διαγραφή
    7. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
      Η ΑΥΦΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ; ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΥΘΥΞΙΑ. ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΧΩΡΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ; ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ Ο ΚΕΡΑΤΑΚΟΣ!

      Διαγραφή
    8. ΡΕ ΕΔΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΑΠΑΤΕΣ, ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΠΟΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΛΕΣ? ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΑ. ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΛΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ..

      Διαγραφή
    9. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ;
      ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ; ΜΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΕΝΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ;
      ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ.
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΦΘΑΙΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΚΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ;

      Διαγραφή
  11. ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩΜΕΝΟΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.
    ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ.......

      Διαγραφή
  13. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ. ΣΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΛΑΡΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. ΣΚΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.
    ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΜΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ. ΣΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΡΑΝΕ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΜΠΑΣΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ; ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΛΙΟΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΣΥΛΛΟΓΗ ΨΗΦΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ. ΠΕΝΤΕΣ ΜΗΝΕΣ 2 ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ 8ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΗΡΕΣ.
      ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
      ΑΥΤΟΙ ΠΟΝΑΝΕ . ΚΛΑΙΝΕ. ΤΟΥΣ ΛΥΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ.
      ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΑΣΕΣ; ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ.

      Διαγραφή
    2. ΞΕΔΙΑΝΤΡΩΠΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ,ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΒΑ ΣΟΥ. ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΧΑΦΙΕΣ ΧΘΕΣ.
      ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.

      Διαγραφή
    3. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΟΛΙΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ, ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ;
      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;
      Ή ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΩΚΟΥ;
      ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ... Ή ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ...
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ...

      Διαγραφή
    4. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ; ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΚΟ. Η ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ. Η ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΩΝΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ.
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΚΟ. ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ. ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ. ΣΚΟΥΛΙΚΙ.

      Διαγραφή
    5. ΑΠΑΝΤΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΕΚΕΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ. ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ. ΑΙΡΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.

      Διαγραφή
    6. ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΗΘΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ. ΑΝΥΠΕΡΕΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ.

      Διαγραφή
  16. ΑΣΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΣΥ; ΣΤΟ ΚΑΝΑΠΕ. ΕΣΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ. Α ΡΕ ΑΘΛΙΕ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΘΛΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΑΡΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ

      Διαγραφή
    2. ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    3. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 1000€. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΩΝ 5000 €. ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

      Διαγραφή
    4. ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΒΛΕΠΩ. ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ. ΤΡΙΣΑΘΛΙΕ.

      Διαγραφή
  17. ΛΑΡΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΥΤΕ ΣΑΥΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ!!!! ΤΕΛΟΣ.......

      Διαγραφή
    2. ΣΤΙΣ 25 ΜΑΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ. Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΑΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    4. ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΦΤΙ. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΓΑΣΤΡΩΣΕΙ Μ@Λ@ΚΕΣ. ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ.

      Διαγραφή
  18. ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ (ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥΣ) ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ.... ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ... Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ "ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΒΙΤΣΑ.
      ΜΟΝΟ ΒΙΤΣΑ...

      Διαγραφή
  19. ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΡΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ;
    ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ; ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ; ΠΑΛΗΑΤΣΟ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ
    ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΑ Ο ΜΠΟΜΠΗΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ. ΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ. Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ. ΑΛΗΘΕΙΑΠΑΙΡΝΕΙ 5000 € ΤΟΝ ΜΗΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρόεδρος... παντοδύναμος κι από κάτω τα δουλικά του, λάμπουν σαν ετερόφωτοι διάττοντες αστέρες... Τι θα συμβεί όμως στους αστέρες αυτούς την επομένη των βουλευτικών εκλογών; Τότε που, ο τέως πλέον, πρόεδρος θα βρωμάει σαν ψοφίμι, κι ο μέντορας του υπουργός , θα έχει πέσει στον Καιάδα; Τότε θα 'ναι που όλοι εσείς θα ξεμείνετε χωρίς προστάτη, χωρίς τον προαγωγό , όλα τα καπρίτσια και βίτσια του οποίου καμώνατε περήφανα , με μόνο αντάλλαγμα λίγη πρέζα δόξας.....
    Όποιος την επομένη είναι ακόμα εδώ, θα είναι κι ανόητος αν πιστέψει πως θα βρει τα ροδοπέταλα που ονειρεύτηκε!...
    Στρέφοντας το κιάλι επάνω σας, τώρα πια προκαλείτε το χλευασμό με τα τρεμάμενα πόδια σας... τις σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπό σας... Όμως μην καθησυχάζεστε! Να φοβάστε το αύριο κάθε φορά που θα αναλογίζεστε το παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ..ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ,ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ..Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ??ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ (ΑΝ ΒΓΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΩΡΑ) ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ???ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΠΑΛΙ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)...ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΗΘΟΣ,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΤΛ...ΟΠΟΤΕ: ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ:ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ..ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ...ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ!! ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!! ΤΟ ΥΦΟΣ ΛΙΓΑΚΙ ΓΛΑΦΥΡΟ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ.ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΛΙ Η ΛΑΡΚΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ ΕΡΓΑΤΕΣ.

      Διαγραφή
  23. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΡΕΟΥΣΑΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΕΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΑΜ-ΠΑΜΕ-ΚΚΕ.
    Η ΤΥΧΑΙΑ ΑΥΤΗ ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 18ης ΜΑΊΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εγω θα ηθελα να συγχαρω τον κυριο Παλιατσο, για τον τροπο που τιμα το ονομα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΚΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΠΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΝΤΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΥΡΙΕ ΓΕΝΙΚΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΩΚΟ ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ; ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ; ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΚΛΕΙΔΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΛΑΡΥΜΝΑ-ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ <> ΝΤΡΟΠΗ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ. Η ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ Η ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ Η ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΠΩΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.

      Διαγραφή
  29. ΤΟ ΚΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΑΜΠΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ. ΟΙ ΔΑΚΙΤΕΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ. Α ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΥΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΟΥΛΙΚΕ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΚΑΙ ΦΕΚΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΙ ΘΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΗΑΤΣΟΥ) ΣΤΑΜΠΑΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΓΕΛΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Α! ο γραμματέας πήρε το πετούμενο!!! πολύ γουστάρω ΠΑΣΟΚΑΡΑ χα χα χαχα ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου