Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση Σωματείων ΛΑΡΚΟ - Λάρυμνα


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΛΑΡΚΟ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ – ΓΕΡΑΝΙΣΤΩΝ                         
  Λάρυμνα : 23/05/2014
                                             
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
  
Χτες , πραγματοποιήθηκε συνάντηση των δύο Σωματείων με τη Διοίκηση της εταιρίας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας .
  
Η συνάντηση αυτή είναι η συνέχεια της συνάντησης μετά το θανατηφόρο ατύχημα της 17/05/2014 , όπως σας είχαμε ενημερώσει στην προηγούμενη ανακοίνωση του σωματείου  (ΣΕΛ) .
  
Με λύπη σας αναφέρουμε ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν συνέταιροι της δράσης των σωματείων για προεκλογικά οφίτσια.

Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ρόλο που έχουν αλλά και τις τρικλοποδιές που βάζουν στους εργαζόμενους σε δύσκολες περιόδους.
  
Τα δύο σωματεία είχαν αποφασίσει εδώ και καιρό στη συνάντηση που θα γίνει με τη διοίκηση , να ενσωματωθούν οι συνάδελφοι του εργολαβικού προσωπικού , στο μόνιμο  πάντα με γνώμονα τα κριτήρια , παλαιότητα , επικινδυνότητα του χώρου εργασίας , αλλά και η ηθική αποζημίωση των συναδέλφων που πολλά χρόνια τους εκμεταλλεύονται οι εργολάβοι.
   
Με λύπη σας αναφέρουμε ότι πρώην και νυν συνάδελφοί μας στάθηκαν εμπόδιο στην προσπάθεια των σωματείων , γιατί φοβήθηκαν ότι θα γίνουν κομματικές προσλήψεις .
   
Τα δύο σωματεία έχουν μπει σε ένα διάλογο με τη διοίκηση , να σταματήσει και να μη συνεχιστεί με τίποτα το δουλεμπόριο στην εταιρία , κάνοντας ενσωματώσεις και υλοποιώντας το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων .
  
Δυστυχώς η επίθεση ορισμένων στους συναδέλφους φύλακες με απαράδεκτες φράσεις  φανερώνουν το άγχος για την καρέκλα και την εξουσία .

Η ατζέντα της χθεσινής συνάντησης ήταν :
·        Αποζημίωση της οικογένειας του συναδέλφου που χάθηκε ,
·        Ομάδα επέμβασης και ελέγχου εγκαταστάσεων ,
·        Ενσωματώσεις ,
·        Συνέχιση του οργανογράμματος και κάλυψη των οργανικών κενών .
 Για το πρώτο θέμα : Η διοίκηση μας απάντησε ότι η οικογένεια του θανούντος συναδέλφου μας , θα αποζημιωθεί σαν να ήταν ένας μόνιμος εργαζόμενος .
  
Εξαντλήσαμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού του θέματος και η εταιρία συμφωνεί σε όλα.
   
Για ότι χρειαστεί η οικογένεια του θύματος , τα Σωματεία θα είναι δίπλα της .

Για το δεύτερο θέμα:  Μετά το ατύχημα που συνέβη στο τμήμα των Π/Κ , σαν επιτροπή είχαμε αποφασίσει να γίνει μια ξεχωριστή ομάδα άμεσης επέμβασης  και ελέγχου των εγκαταστάσεων με την επίβλεψη δύο υπομηχανικών. Άλλωστε και τα δύο σωματεία έχουν καταθέσει από κοινού  αιτήματα για θέματα ασφαλείας στην Τοπική Διεύθυνση και στη διοίκηση , που εκκρεμούν .
  
Απάντηση από τη Διοίκηση και την Τοπική Δ/νση (για το δεύτερο θέμα): «Έχει φτιαχτεί ομάδα δέκα ατόμων τεχνιτών που αναφέρεται στη συντήρηση του εργοστασίου. Θα εξεταστεί το θέμα από μηδενική βάση και ενδεχομένως θα υπάρχει πρόσληψη παλαιού στελέχους στην ομάδα αυτή » .
  
Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
  
Διαφωνούμε κάθετα με οποιαδήποτε πρόσληψη συνταξιούχου γίνει στο εργοστάσιο . Δεν μπορεί να παλεύουμε για ενσωματώσεις και να θέλει η εταιρία να προσλάβει συνταξιούχους .
  
Επιμένουμε ότι η ομάδα επέμβασης πρέπει να είναι ξεχωριστή .

 Τρίτο Θέμα: Μετά το θανατηφόρο ατύχημα , η εταιρία δεν ήταν αρνητική να γίνουν ενσωματώσεις . Η εταιρία αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των Σωματείων  όπως μας ανέφερε, και θα θέσει κριτήρια παλαιότητας , επικινδυνότητας (ΚΑΜΙΝΙΑ) , αξιοκρατίας και ικανότητας , αλλά κάτω από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην είσοδο των Νέων Γραφείων , η διαδικασία των ενσωματώσεων θα μετατεθεί για μετά τις εκλογές .

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι ,
  
Πρώτη φορά και μετά από αγώνα  τα σωματεία κατάφεραν να φέρουν τη Διοίκηση της εταιρίας να σκύψει στο πρόβλημα που λέγεται εργολαβία , αλλά δυστυχώς κάποιοι εμποδίζουν τη θεσμική ιδιότητα των Σωματείων .
   
Τα Δ.Σ. των Σωματείων έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις .
  
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν από κοινού για λήψη αποφάσεων πάνω σε αυτά που ανέφερε η Διοίκηση της εταιρίας .
  
Το Σωματείο Χειριστών – Γερανιστών , ήδη έχει πάρει αποφάσεις από τη Γενική Συνέλευση και τρίμηνη εξουσιοδότηση για κινητοποιήσεις .
   
Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (ΣΕΛ) , θα σταθεί δίπλα στις αποφάσεις αυτές του Σωματείου Χειριστών – Γερανιστών , γιατί το πλαίσιο αιτημάτων για τα θέματα ασφαλείας είναι κοινό και των δύο Σωματείων. 
   
Τέταρτο Θέμα : Η Διοίκηση μας ανέφερε ότι το θέμα της κάλυψης των οργανικών κενών , θα υλοποιηθεί στο πλάνο της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας . Εμείς διαφωνούμε κάθετα με τη λογική της εταιρίας να εντάξει το θέμα των οργανικών κενών στη σύμβαση.   
   
Θεσμικά  σαν Σωματεία , καταγγέλουμε αυτούς που φρενάρουν τις διαδικασίες των συνδικάτων στο βωμό της εξουσίας και της καρέκλας .
   
Στην εταιρία θέλουμε να υπάρχει εξέλιξη , να σταματήσουν τα ατυχήματα και οι συνάδελφοί μας που είναι στην εργολαβία να απορροφηθούν στο μόνιμο προσωπικό.   Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.
   
Καταδικάζουμε και τις φραστικές επιθέσεις εναντίων των συναδέλφων Φυλάκων και το συμβάν στην είσοδο των Νέων Γραφείων.

ΥΓ. : ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ, ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ .
  


  ΤΑ Δ.Σ. ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 

9 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΟΜΠΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ!! ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ.
    ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ! ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ.
    ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ!!
    ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΙ ΤΑΞΑΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ!
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΕΛΕΙΟΝΟΥΜΕ!
    ΞΕΦΤΗΛΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΤΕ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΔΑΚΕ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΘΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ!
    ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΜΠΗΚΕΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ; ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ. ΑΘΩΟΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΘΕΕ ΜΟΥ;
    7 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΘΑΡΑΛΛΕΑ ΠΡΑΞΗ.
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΝΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΦΙΛΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ. ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.
    ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΥΡΟ.
    ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΤΕ;
    ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΡΑΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;
    ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΤΕ; ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ, ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ....ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ; ΝΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ;
    ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ. 70 ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΤΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ; ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ; ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ;
    ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ- ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ- ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΦΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ.Ο ΠΑΛΗΑΤΣΟΣ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ; ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόεδρος... παντοδύναμος κι από κάτω τα δουλικά του, λάμπουν σαν ετερόφωτοι διάττοντες αστέρες... Τι θα συμβεί όμως στους αστέρες αυτούς την επομένη των βουλευτικών εκλογών; Τότε που, ο τέως πλέον, πρόεδρος θα βρωμάει σαν ψοφίμι, κι ο μέντορας του υπουργός , θα έχει πέσει στον Καιάδα; Τότε θα 'ναι που όλοι εσείς θα ξεμείνετε χωρίς προστάτη, χωρίς τον προαγωγό , όλα τα καπρίτσια και βίτσια του οποίου καμώνατε περήφανα , με μόνο αντάλλαγμα λίγη πρέζα δόξας.....
    Όποιος την επομένη είναι ακόμα εδώ, θα είναι κι ανόητος αν πιστέψει πως θα βρει τα ροδοπέταλα που ονειρεύτηκε!...
    Στρέφοντας το κιάλι επάνω σας, τώρα πια προκαλείτε το χλευασμό με τα τρεμάμενα πόδια σας... τις σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπό σας... Όμως μην καθησυχάζεστε! Να φοβάστε το αύριο κάθε φορά που θα αναλογίζεστε το παρελθόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΘΗΓΗΤΕΣ ΣΥΝΤΞΙΟΥΧΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΞΕΔΙΑΝΡΟΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΑΡΑΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΣΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ. ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΤΩΝ 70 ΧΡΟΝΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ - ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ. ΑΡΙΣΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ. ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΜΠΑΡΕΣ, ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.. ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΑΜΕΝΑ. ΕΛΙΩΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΕΣ.
    Α ΡΕ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΕΝΤΖΕΛΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ..ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.
    ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαύρος και ΆναρχοςΔευτέρα, Μαΐου 26, 2014

    Καλά καλά...

    Γεμίσαμε με χουλιγκανς του πληκτρολογίου και στην Λοκρίδα. Ρε κάντε λίγακι αισθητή την παρουσία σας με πράξεις και όχι μέσα από τα σχόλια του Lokris News.

    Κλείστε τα καμίνια , κάντε μια απεργία, διώξτε αυτό το καρκίνωμα σωματείου με τον τρόπο που του αρμόζει και όχι με ευγένειες. ΞΥΠΝΗΣΤΕ , είστε μεγάλοι άνθρωποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου