Σάββατο, 17 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση και ομιλία Γ.Γώγου στην Κάτω Τιθορέα

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 16.05.2014, ο κύκλος των προεκλογικών ομιλιών των υποψηφίων που κατεβαίνουν στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές. 


Ο συνδυασμός της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, πραγματοποίησε την συγκέντρωση και  την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γ. Γώγου, στην κεντρική πλατεία της Κάτω Τιθορέας, σύμφωνα με το έγκαιρα κατατεθειμένο αρμοδίως πρόγραμμά του, μπροστά σε ένα πολύ μεγάλο και ιδιαίτερα θερμό ακροατήριο. Η σημερινή ομιλία, όπως και οι προηγούμενες στις έδρες των πρώην Δήμων, μεταδόθηκε και μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα του συνδυασμού http://lokrikienotita.gr/, μέχρι εκεί που φτάνει ο παγκόσμιος αυτός ιστός.    Για μια ακόμα φορά ο κ. Γώγος αναφέρθηκε με γνώση και πολύ συγκεκριμένα, στην ουσία και στον πυρήνα των προβλημάτων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας που είναι σε μεγάλο βαθμό κοινά σε όλη την έκτασή του και στους ρεαλιστικούς και ήδη επεξεργασμένους τρόπους αντιμετώπισής τους, με τις λεπτομέρειες να αναφέρονται στο πρόγραμμα της παράταξης, αποφεύγοντας άσκοπες και ανώφελες προεκλογικές κορώνες. Τόνισε επίσης την ανάγκη της σωστής οργάνωσης και της απαιτούμενης συνεργασίας στον ενιαίο Δήμο. Η αξιοκρατική κατά γεωγραφική περιοχή επιλογή των υποψηφίων συμβούλων του μέσα στον Δήμο, δίνει ήδη το στίγμα της σωστής οργάνωσης.  


Συμπερασματικά, η πολύχρονη πείρα στην τοπική αυτοδιοίκηση του κ. Γ. Γώγου, η στοχευμένη μαχητικότητά του, ο ρεαλισμός του προγράμματος και ειδικά η αδιαμφισβήτητη αρτιότητα του συνδυασμού που ηγείται, πείθουν τους Δημότες του Καλλικρατικού Δήμου ώστε να εκφράσουν δυναμικά την εκλογική τους  προτίμηση και εμπιστοσύνη στο συνδυασμό της ΛΟΚΡΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, για το καλό όλης της περιοχής.  

Δ.Κ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου