Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση και ομιλία Ν.Λιόλιου στην Αταλάντη


Ο Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών  Νίκος Λιόλιος  και εκ   νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό  « ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ   ΛΟΚΡΩΝ » ολοκλήρωσε   με την σημερινή  κεντρική ομιλία στην κατάμεστη από πολίτες πλατεία Αταλάντης , την   προεκλογική  του εκστρα-τεία.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο που πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα 3,5 χρόνια κάτω από δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές  συνθήκες,  διαμορφώνοντας ένα νέο τοπίο στην ορθή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου αλλά και στην αποτελεσματική λειτουργία του, υλοποιώντας  με μεθοδικότητα και διαφάνεια το πρόγραμμα που υποσχέθηκε στον Λοκρικό Λαό.
   
Ενώνοντας τους 4 Δήμους ξεπεράστηκαν χρόνιες αδυναμίες και άλυτα προβλήματα πολλών δεκαετιών στηρίζοντας και υποστηρίζοντας όλους τους πολίτες και τις συλλογικές δράσεις τους .

Με συνέχεια και συνέπεια η «ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ»  διαμορφώνει το σχεδιασμό σε έξι βασικούς άξονες ,έχοντας στο επίκεντρο πάντοτε τον πολίτη του Δήμου Λοκρών.


1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ -ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
3. ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ -ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΡΓΑ
4. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
5. ΠΑΙΔΕΙΑ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
6. ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ- ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  
Κλείνοντας ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τους εκατοντάδες ανωνύμους και επωνύμους εθελοντές, που πρόσφεραν στον Δήμο και  αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη ,στην κρίση των πολιτών, στις αποφάσεις τους και ότι είναι σίγουρος για τις επιλογές τους, λέγοντας αντίπαλοί μας δεν είναι οι άλλοι συνδυασμοί αλλά τα προβλήματα του Τόπου μας.

                                            






30 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΪΜΗ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ... ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ... ΓΛΑΣΤΡΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ

      Διαγραφή
    2. Τι να πούνε οι ανθρωποι? Για τη γιορτή του κρασιού ή για το καρναβάλι;

      Διαγραφή
  2. Σχετικά με τα όσα είπατε κύριε Λιόλιο περί των δημοσκοπήσεων που σας αδικούν σε "διάφορους" διαδικτυακούς τόπους, να σας θυμίσουμε τις προηγούμενες από το συγκεκριμένο:

    Στην δημοσκόπηση του 2010 των προκριματικών του ΠΑΣΟΚ (για το χρίσμα) κύριε Λιόλιο απέναντι στον Σκαμπερδόπουλο ήσασταν δεύτερος με πολύ μικρή διαφορά. (Να θυμίσουμε ότι κερδίσατε τότε το χρίσμα με διαφορά μόλις 36 ψήφων σε όλο το δήμο, πράγμα που δεν ήταν δυνατό να καταμετρηθεί σε καμιά δημοσκόπηση με τόση ακρίβεια).

    Στην δημοσκόπηση του 2010 κύριε Λιόλιο απέναντι στον Στάθη Αγγελούση ήσασταν πρώτος (1ος).

    Στη δημοσκόπηση του 2010 κύριε Λιόλιο απέναντι στον Δημήτρη Ανέστη ήσασταν δεύτερος (2ος). (Εδώ προφανώς αναφέρεστε όταν ψευδώς λέτε ότι ήσασταν στην 4η θέση).

    Αυτά για την ιστορία....


    Φέτος σε όλες τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις κύριε Λιόλιο (απέναντί σε Αλεξίου, Τσέρτο, Γεωργοπούλου, κτλ) ήσασταν δεύτερος, και τρίτος στην περίπτωση όπου υπήρχε απέναντι και υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ.

    Στην τρέχουσα δημοσκόπηση κύριε Λιόλιο απέναντι στον Σκαμπερδόπουλο ήσαστε δεύτερος (2ος) και με μεγάλη διαφορά.

    Αυτά για το αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εις αύριον τα σπουδαία κύριοι του Λιολιου. Ο κόσμος θα δείξει ποιόν θέλει για δήμαρχο και ποιόν να πάει σπίτι του.

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΩΜΟΤΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΟ ΤΟΝ ΑΛΑΘΗΤΟ!!!
    Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΑΤΑΚΙΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΤΕ ΚΡΥΟ ΧΘΕΣ.ΟΛΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΠΗΡΑΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΗΤΤΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!!1ΤΡΑΝΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Όπου ακούς πολλά κεράσια, πάρε και μικρό καλάθι. Υπομονή και αύριο θα λυθούν όλες οι απορίες σας!

      Διαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΟΣΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ... ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΚΩΦΟΙ... (ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑ... ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΣΕ ΓΗΠΕΔΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ... ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ... ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ... ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...) ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Ο ΣΚΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ...ΜΟΝΟ ΘΑ ΘΑ..ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ...Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Μ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ....ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...ΕΓΟΛΑΒΟΥΣ ..ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ....

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ? ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΦΟΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ? ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ , ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥ Ο ΤΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ? ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ? Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΚΑΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ? ΠΗΓΕΝΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.-ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ..........

      Διαγραφή
  5. Με συνέχεια και συνέπεια, σεμνά και ταπεινά, Λιόλιος, Παπακωνσταντίνου, Γουρνάς, Περλεπές, Μπώκος, Ζαϊμης, Καρατράντος. Αυτά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΤΑΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΗΝ ΜΟΝΟΠΟΛΗ!

      Διαγραφή
    2. Η συγκέντρωση ήταν πολύ μικρότερη από του 2010.. Μη σου πω καμιά σχέση..

      Διαγραφή
    3. Εαν αδερφε ησουν στη συγκέντρωση του 2010, δεν θα το έλεγες αυτό...

      Διαγραφή
  7. ΛΑΕ ΤΗΣ ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ ΣΗΚΩΣΕ ΠΙΑ ΠΑΝΤΙΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΧΟΥΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗ ΛΕΣ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗ ΛΕΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΤΕΣ ΤΗ ΛΕΣ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ . ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρει κανείς από που αγοράζει ο Δήμος οικοδομικα υλικά και αν το συγκεκριμένο κατάστημα κατέχει την αποκλειστικοτητα στον συγκεκριμένο τομέα; Έχουν ακουστεί πολλά...

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΟΥΡΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ......................

      Διαγραφή
    3. Πάντως οι φωτογραφίες στη Μαλεσίνα έδειχναν να έχει κόσμο ...

      Διαγραφή
  9. Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΑΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ, ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΞΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΣΤΙΣ 18 ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ...

      Διαγραφή
    2. ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

      Διαγραφή
  10. ΠΟΣΟΥΣ ΔΗΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ;. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΣΑΟΥΛΙΔΗ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΙ...ΑΛΛΟΥΣ. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2 ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 7000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΛΕΝΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ? ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ? ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑΖΕΨΕΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΓΙΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΑΣΣΕΓΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ..........

      Διαγραφή
  11. 30 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΕΠΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ 120 ΣΥΝΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΙΚΟΣΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΙΤΣΑ ΕΠΙ 4 ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ 80 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου