Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Τραγωδία στις Λιβανάτες - Πάγωσε όλη η Λοκρίδα

Πάγωσε ο κόσμος σε όλο το δήμο Λοκρών με την τραγική είδηση του άδικου χαμού ενός 18χρονου νέου στις Λιβανάτες.

Λόγω των πολιτικών εκδηλώσεων σε όλο το δήμο, η είδηση μεταδόθηκε αστραπιαία, αφού υποψήφιοι σύμβουλοι από τις Λιβανάτες βρίσκονταν ταυτόχρονα σε Αταλάντη, Μαλεσίνα και Μαρτίνο. Σε κάθε συγκέντρωση μετά από ένα τηλεφώνημα ακολουθούσε πάγωμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 18χρονος νεαρός, μαθητής Λυκείου, επέβαινε σε μοτοσυκλέτα και τη στιγμή του συμβάντος έτρεχε με ταχύτητα στη παραλία Λιβανατών, όπου έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας, ανετράπη και ο ίδιος τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αταλάντης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου εκεί απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος, καθώς ο νεαρός -δυστυχώς, να το πούμε άλλη μία φορά- δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.


Τραγικές φιγούρες οι οικείοι του άτυχου νέου. Δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις πραγματικά δεν βρίσκει κανείς, δεν υπάρχουν, λόγια παρηγοριάς. 

Όλη Λοκρίδα πενθεί σήμερα μαζί με τους οικείους, φίλους, συμμαθητές και καθηγητές του άτυχου νέου.


Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα... καλό σου ταξίδι...


9 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΣΚΟΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΗΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κρίμα πολύ κρίμα...Καλό ταξίδι Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό παράδεισο να έχεις γιωργακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΑΡΑ..........ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλο ταξιδι γιωργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει ψηλα πηγες γιατι ο κυριος δεν ειχε εναν ΑΓΓΕΛΟ σαν κι σενα , να τον βοηθαει στησ καλεσ πραξεις γιατι εσυ γιωργο ποτε δεν εκανες κακο ποτε απλα αγαπαγες τρελα τα μηχανακια , ομως αυτα σου εδειξαν την κακια πλευρα δυστιχως . Καλο ταξιδι φιλαρα , να ξερεισ οτι σε ολουσ εμας τουσ θνητους θα εχεισ μια ξεχωριστη θεση στην καρδια μας ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλο ταξιδι γιωργο θα σε αγαπαμε για παντα! θα μασ ληψεισ παρα πολυ μακαρι να ησσουν εδω καινα σε βλεπαμε !♥☻☺☻☺♥ θα σε θυμομαστε για παντυα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο ταξιδι φιλε και συμμαθητη μου Γιωργο!!!θα σάγαπαμε παντα και θα μας λειψεις παρα πολυ!!!αλλα ο θεος ηθελε να εχει εναν αγγελο σαν εσενα....θα σε θυμομαστε παντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου