Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ευχαριστήρια επιστολή Κατσούλη Ανέστη



Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου τους συνδημότες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους. 

Υπόσχομαι ότι η πόρτα του δήμου θα είναι ανοιχτή για όλους τους δημότες όπως και τα προηγούμενα 3,5 χρόνια για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τη δημοτική ενότητα της Αταλάντης.


Με τιμή,

Κατσούλης Ανέστης
Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Αταλάντης

10 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία Ανέστη και ευχομαι να είσαι οπως παντα ησουν, πρόεδρος ολων ,ανεξάρτητα του τι ψήφισαν, για το καλό του τόπου μας! Έτσι κι αλλιώς θα εισαι ο προεδρος για τα επόμενα 5 χρόνια,υπομονή,επιμονή και διεκδίκηση για το καλό του τόπου και όπου χρειαστείς την βοήθεια μου σαν αρχιτέκτονας για την περιοχή της Αταλάντης θα την έχεις ,χωρις οικονομικό ώφελος ,παρά μόνο την κοινή πρόοδο του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ...

      Διαγραφή
    2. Άσε ανώνυμε με τις κωλοτούμπες ,η λάσπη δεν πιάνει, οι ευχές για καλή αρχή σ΄ένα συμπολίτη μας ο οποίος λειτουργεί υπερκομματικά για το καλό του τόπου μας δεν είναι κωλοτούμπα ,είναι πολιτικός πολιτισμός του Αλεξίου που δυστυχώς λίγοι τον έχουν στον τόπο μας. Όταν ο ίδιος προσφέρει την βοήθειά του σαν τεχνοκράτης αφιλοκερδώς για τον τόπο του είναι παράδειγμα προς μίμηση και όχι αυτό που λες . Ο μοναδικός που υπογράφει και έχει το θάρρος της γνώμης του, βάλε και συ το ονομά σου για να μάθουμε ποιος είσαι και που είσαι βολεμένος γιατί ο Αλεξίου ποτέ δεν βολεύτηκε.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΗΤΗΚΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΣ!!! Συγχαρητήρια Ανέστη, Καλή Επιτυχία στο έργο σου, κάθε καλό και προκοπή, πάντα με χαμόγελο και καλή καρδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. συγχαρητηρια Ανεστη.Εισαι ο μονος αξιος για αυτη τη θεση.Ηθελα να ηξερα απο που πηγαζει τοσος εγωισμος απο τους καρεκλοκενταυρους του Δημου.ειναι πραγματικα για λυπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπραβο Ανεστη, αν και δεν σε ψηφισα , για σενα ειμαι σιγουρος οτι θα βοηθησεις οπως εκανες παντα.
    πιστευω πως ορισμενοι μετα και αυτες τις εκλογες να καταλαβαν οτι μια καλημερα, ενα χαμογελο και η ειλικρινεια ειναι αυτα που χρειαζεται καποιος για να εχει την εκτιμηση του κοσμου.
    Οπως όλα τα χρονια το εχεις δειξει εσυ και το αποτελεσμα σε δικαιωνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ, Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ. ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΝΤΩΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ, ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΕΣΥ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΒΑΛΕ ΕΣΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ, ΣΧΕΔΟΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου