Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΣ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ: Το νέο Δημοτικό Συμβούλιο - Η κατανομή εδρών - Ποιοι εκλέγονται

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΩΛΟΥ-ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΔΡΩΝ




Μπορεί να ήταν ιδιαίτερα εύκολη η επικράτηση του Γιάννη Συκιώτη στον δεύτερο γύρο των εκλογών μετά το θρίλερ του πρώτου γύρου οι κατανομές όμως των εδρών δείχνει να είναι μία δύσκολη υπόθεση. 

Από τις 16 έδρες που παίρνει ο Γιάννης Συκιώτης οι 5 κατανέμονται στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου, οι 7 στην ΔΕ Καμένων Βούρλων και 4 στην ΔΕ Μώλου. Από τον συνδυασμό του γιατρού εκλέγονται κατά Δημοτική Ενότητα οι παρακάτω: 
Στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου οι Νικόλαος Τριανταφύλλης με 561 ψήφους, Ευφροσύνη Μπεζάτη με 449 ψήφους, Χρήστος Παπαγρηγορίου με 430 ψήφους, Αικατερίνη Χρήστου με 365 ψήφους, Ιωάννα Παπαρίζου με 359 ψήφους.  
Στην ΔΕ Καμένων Βούρλων οι Δημήτριος Μακρυνίτσας με 574 ψήφους, Ιωάννης Πλατανιάς με 549 ψήφους, Αθανάσιος Καραμανώλης με 501 ψήφους, Ελένη Ζαγγανά – Δημητρακάκη με 393 ψήφους, Νότης Σταθόπουλος με 360 ψήφους, Λεωνίδας Πενταλιός με 359 ψήφους και Γεωργία Κουκούλη – Ευαγγελίου με 356 ψήφους.  
Στην Δε Μώλου εκλέγονται οι Δημήτριος Κριτσόβας με 474 ψήφους, Χρήστος Παντράς με 474 ψήφους, Κων/νος Μακρόπουλος με 341 ψήφους και Δημήτριος Τσώμος με 332 ψήφους.

Στον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά που τερμάτισε δεύτερος κατανέμονται 9 έδρες από τις οποίες καταλαμβάνει την μία στον Αγιο Κωνσταντίνο, 3 στα Καμένα Βούρλα και 5 στον Μώλο. 
Από τον συνδυασμό του Κώστα Παταργιά εκλέγονται στην ΔΕ Αγίου Κωνσταντίνου ο Αθανάσιος Φλωράκης με 362 ψήφους.  
Στην ΔΕ Καμένων Βούρλων οι Ταξιάρχης Φακίρης με 483 ψήφους και Βασίλειος Τρίγκας με 445 ψήφους. 
Στην ΔΕ Μώλου εκτός του αρχηγού Κώστα Παταργιά εκλέγονται οι Βασίλειος Δαλαμάγκας με 561 ψήφους, Γεώργιος Γιαννακόπουλος με 465 ψήφους, Γεώργιος Ανδρεόπουλος με 458 ψήφους, Αθανάσιος Ραββάς με 340 ψήφους και Ανδρέας Βαρυπάτης με 309 ψήφους.

Τέλος σε ότι αφορά τον συνδυασμό του Κώστα Πετρόπουλου συνολικά παίρνει δύο έδρες, η μεν κατανέμεται στον Αγιο Κωνσταντίνο και η δεύτερη στα Καμένα Βούρλα.
Την έδρα στον Αγιο Κωνσταντίνο την κρατά ο ίδιος και την δεύτερη στα Καμένα Βούρλα την καταλαμβάνει η Ευμορφία Ψιμόγιαννου με 316 ψήφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου