Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Ο Νίκος Λιόλιος καταγγέλει την Απόσπαση Αγροτικού Ιατρού από το Περιφερειακό Ιατρείο Μαλεσίνας στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

Ο Δήμαρχος του Δήμου των Λοκρών,  κ. Νίκος Λιόλιος καταγγέλλει την Διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας διότι αποσπά τον αγροτικό γιατρό από το Περιφερειακό Ιατρείο Μαλεσίνας,  στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.  

Επειδή υποχρέωση όλων των Διοικούντων από όποια θέση και να βρίσκονται είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών και η ευθύνη της εξεύρεσης λύσεων που δεν θίγουν ούτε λειτουργικές δομές, ούτε παροχές, οφείλουν υπεύθυνα να πράττουν μετά από στοχευμένο σχέδιο και όχι αποσπασματικά, διότι ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται .


Σε μια περιοχή με 5.500 κατοίκους  (εκτός της θερινής περιόδου) , είναι αδύνατον να καλυφθούν ανάγκες περίθαλψης και συνταγογράφησης ασθενών με δύο θέσεις ιατρών, τη στιγμή που οι οργανικές θέσεις είναι τέσσερις.

Καλούμε την διοίκηση του Νοσοκομείου Λαμίας να αναστείλει την απόφαση η οποία μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και παράλληλα να μην εφαρμόζεται το μέτρο της συνταγογράφησης έως 25 συνταγές την ημέρα.

Εκ του δήμου

6 σχόλια:

  1. ΑΣΕ ΝΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν μία πόλη δίνει ψηφουλάκια στις εκλογές, μας "πιάνει ο πόνος" για κάθε της πρόβλημα ... τα ίδια και πέρυσι με τον ποδοσφαιρικό αγώνα Μαλεσίνα-Αταλάντη, όπου επιθυμία του δημάρχου -και μάλιστα με τηλεφωνική παρέμβασή του- ήταν να χάσει η Αταλάντη για να βγει 1η στη βαθμολογία η ομάδα της Μαλεσίνας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΟΛΙΟ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΟΣ...ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΕΤΑΞΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ 44%.....ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ....ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ...3ΜΗΝΑ.....5ΜΗΝΑ....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΚΛΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ.....ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΚΑΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΛΙΟΛΙΟΥ...ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΑΛΛΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΚΑΙ 6...ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ...ΔΕΝ ΣΕ ΒΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΕΔΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ Κ.ΛΙΟΛΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΟΧΘΟ ΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΗ...ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ,ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ 5 ΑΜΗΝΑ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ)...ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο Κ.ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ...Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΑΛΙ (Ο Κ.ΛΙΟΛΙΟΣ) ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..........ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ Η 3?? (ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ)... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης, το ότι σήμερα Παρασκευή 23/05 βάζουν στέγαστρο στην πιάτσα των ταξί στη πλατεία Αταλάντης, απλά με ξεπερνάει!

      Διαγραφή
  5. Στην πάντα στην πάντα έρχεται ο Λοσάντα!!! Ακου συγκοινωνιακή μελέτη στη Μαλεσίνα Διαύγεια δε βλέπετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου