Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Παρεμβάσεις Κουτσογιαννακόπουλου για το θέμα της ΛΑΡΚΟ

Την 12η Μαΐου 2014 ο Βουλευτής Ν. Φθιώτιδος κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος κατέθεσε δύο ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς Οικονομικών και Π.Ε.Κ.Α, που αφορούν ορισμένα φλέγοντα ζητήματα που έχουν ανακύψει σχετικά με την υπόθεση της Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ.



Συγκεκριμένα, ερωτήθηκαν οι κύριοι Υπουργοί σε ποιες ενέργειες προτίθενται να προβούν προκειμένου να ανασταλεί η εκτέλεση της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία υποχρεώνει την Γ.Μ.Μ.Α.Ε. ΛΑΡΚΟ να καταβάλει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 136.000.000 €.

Επιπλέον, και δεδομένης της πορείας ανάκαμψης που βρίσκεται η επιχείρηση, κάτι που οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στις προσπάθειες των εργαζομένων και τον δραστικό περιορισμό του κόστους παραγωγής, ερωτήθηκαν οι κύριοι Υπουργοί σχετικά με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί τελευταία και φέρει ως πιθανότερο σενάριο για το μέλλον της επιχείρησης την διχοτόμηση της και τις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε για το θέμα:


«Πρέπει επιτέλους να ξεκαθαρίσουν όλες οι εκκρεμότητες που αφορούν τη ΛΑΡΚΟ, διότι δεν είναι μόνο το οικονομικό συμφέρον το οποίο προσδοκά το κράτος από την επιχείρηση, αλλά πάνω από όλα είναι οι ζωές των εργαζομένων και των οικογενειών τους που βρίσκονται σε μία συνεχή ψυχοφθόρα αναμονή.»



8 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ;
    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ 5 ΜΗΝΕΣ ΔΥΟ ΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΒΡΗΚΑΝ ΦΡΙΚΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΤΑΧΤΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟΥΣ ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΙΟΡΙΣΕ.
    ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΤΩΡΑ.
    ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΥΧΕΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑΚΤΙΚΑ!!
    ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ; ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΤΕΡΑ!!!
    Α ΡΕ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ....
    Η ΛΑΡΚΟ ΘΡΗΝΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
    ΑΧΑΙΡΕΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΟΜΟΙΔΕΑΤΗ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ, (ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ), ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΡΑΤΗΣΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολιτικοι τυπου ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ (πατερας και γιος) ειναι που οδηγησαν την χωρα στη σημερινη κατασταση....Και ο μονος τροπος για να σταθουν ειναι να εχουν απεναντιτους πολιτικους τυπου ΣΥΡΙΖΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλος, σταματα να σπερνεις την παραπληροφορηση. Οι ερωτησεις κατατεθηκαν πριν το τραγικο ατυχημα του δυστυχου ανθρωπου. Διαβαζε πριν σχολιασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου