Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ/ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ!!!

Δεν ήταν στις προθέσεις μου να σχολιάσω αλλά ούτε και να διαταράξω την άγονη προεκλογική καμπάνια του κ. Λιόλιου!!!


Την Πέμπτη 22 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Σωματείου Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ και Σωματείο Χειριστών-Γερανιστών με τη Διοίκηση. Με λύπη σας αναφέρουμε ότι κάποιοι θέλουν να γίνουν συνέταιροι της δράσης των σωματείων για προεκλογικά οφέλη και μετεκλογικά οφίτσια. Δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το ρόλο που έχουν αλλά και τις τρικλοποδιές που βάζουν στους εργαζόμενους σε δύσκολες περιόδους.

Η ατζέντα της προχθεσινής συνάντησης ήταν :
 1ο θέμα: Αποζημίωση της οικογένειας του εργαζομένου που χάθηκε, 
• 2ο θέμα: Ομάδα επέμβασης και ελέγχου εγκαταστάσεων,
• 3ο θέμα: Ενσωματώσεις και νέες προσλήψεις,
• 4ο θέμα: Συνέχιση του οργανογράμματος και κάλυψη των οργανικών κενών. 

- Για το πρώτο θέμα: Η διοίκηση απάντησε ότι η οικογένεια του θανόντος συναδέλφου μας, θα αποζημιωθεί ως σαν να ήταν ένας μόνιμος εργαζόμενος.
Εξαντλήθηκαν όλες τις λεπτομέρειες αυτού του θέματος και η εταιρία συμφωνεί σε όλα.
Για ότι χρειαστεί η οικογένεια του θύματος, τα Σωματεία θα είναι δίπλα της.

- Για το δεύτερο θέμα:  Μετά το ατύχημα που συνέβη στο τμήμα των Π/Κ , σαν επιτροπή αποφάσισαν να γίνει μια ξεχωριστή ομάδα άμεσης επέμβασης  και ελέγχου των εγκαταστάσεων με την επίβλεψη δύο υπομηχανικών. Άλλωστε και τα δύο σωματεία έχουν καταθέσει από κοινού  αιτήματα για θέματα ασφαλείας στην Τοπική Διεύθυνση και στη διοίκηση , που εκκρεμούν .
Απάντηση από τη Διοίκηση και την Τοπική Δ/νση (για το δεύτερο θέμα): «Έχει φτιαχτεί ομάδα δέκα ατόμων τεχνιτών που αναφέρεται στη συντήρηση του εργοστασίου. Θα εξεταστεί το θέμα από μηδενική βάση και ενδεχομένως θα υπάρχει πρόσληψη παλαιού στελέχους στην ομάδα αυτή » .

Τα σωματεία διαφωνούν κάθετα με οποιαδήποτε πρόσληψη συνταξιούχου γίνει στο εργοστάσιο . Δεν μπορεί να παλεύουν για ενσωματώσεις/προσλήψεις και να θέλει η εταιρία να προσλάβει συνταξιούχους .
Επιμένουν ότι η ομάδα επέμβασης πρέπει να είναι ξεχωριστή .

- Για το τρίτο θέμα: Μετά το θανατηφόρο ατύχημα, η εταιρία δεν ήταν αρνητική να γίνουν ενσωματώσεις . Η εταιρία αναγνωρίζει το δίκαιο αίτημα των Σωματείων  όπως μας ανέφερε, και θα θέσει κριτήρια παλαιότητας, επικινδυνότητας (ΚΑΜΙΝΙΑ), αξιοκρατίας και ικανότητας, αλλά κάτω από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην είσοδο των Νέων Γραφείων, η διαδικασία των ενσωματώσεων θα μετατεθεί για μετά τις εκλογές.
  
Πρώτη φορά και μετά από αγώνα τα σωματεία κατάφεραν να φέρουν τη Διοίκηση της εταιρίας να σκύψει στο πρόβλημα που λέγεται εργολαβία, αλλά δυστυχώς κάποιοι εμποδίζουν τη θεσμική ιδιότητα των Σωματείων.
Τα Δ.Σ. των Σωματείων έχουν πάρει κάποιες αποφάσεις.
Τη Δευτέρα θα συνεδριάσουν από κοινού για λήψη αποφάσεων πάνω σε αυτά που ανέφερε η Διοίκηση της εταιρίας.
Το Σωματείο Χειριστών – Γερανιστών, ήδη έχει πάρει αποφάσεις από τη Γενική Συνέλευση και τρίμηνη εξουσιοδότηση για κινητοποιήσεις.
Το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ (ΣΕΛ), θα σταθεί δίπλα στις αποφάσεις αυτές του Σωματείου Χειριστών – Γερανιστών, γιατί το πλαίσιο αιτημάτων για τα θέματα ασφαλείας είναι κοινό και των δύο Σωματείων.
    
- Για το τέταρτο θέμα: Η Διοίκηση ανέφερε ότι το θέμα της κάλυψης των οργανικών κενών, θα υλοποιηθεί στο πλάνο της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας. Τα σωματεία διαφωνούν κάθετα με τη λογική της εταιρίας να εντάξει το θέμα των οργανικών κενών στη σύμβαση.
    
Όμως σήμερα αποκλειστικά και μόνο για λόγους ενημέρωσης καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου Λοκρών να ακούσουν προσεκτικά και να συνδέσουν αυτές τις πληροφορίες με το ότι συμβαίνει στο Δήμο μας. Τονίζοντας με έμφαση  ότι οι συμπολίτες μας πρέπει να μάθουν ολόκληρη την αλήθεια, ότι ο κ. Λιόλιος και ο μηχανισμός του σταμάτησε προχθές, τις ενσωματώσεις και νέες προσλήψεις που θα γίνονταν στην ΛΑΡΚΟ.

Τα σωματεία καταγγέλλουν αυτούς που φρενάρουν τις διαδικασίες των συνδικάτων στο βωμό της εξουσίας και της καρέκλας.

Και ερωτούμε τον κ.Λιόλιο:



  • Γιατί υπονομεύετε με με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο την δυνατότητα των επόμενων Δημάρχων να ασκήσουν κοινωνική πολιτική και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό δίχτυ αλληλεγγύης για τους συμπολίτες μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη?
  • Γιατί οδηγείτε στην επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης εκατοντάδων δημοτών και στην πλήρη εξαθλίωση των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων?
  • Ποιο νόημα έχουν άραγε οι προεκλογικές εξαγγελίες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας όταν μπαίνετε εμπόδιο και σταματάτε τις προσλήψεις?

Καταγγέλλουμε ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ ότι φρενάρει τις διαδικασίες των συνδικάτων στο βωμό της εξουσίας και της καρέκλας !!!!!


Η αδιαφορία, η χουντική στάση, η σταλινική νοοτροπία και οι μακιαβελικοί χειρισμοί ενός απαίδευτου και εγωκεντρικού ανθρώπου οδηγούν τους Δημότες της Λάρυμνας, Μαλεσίνας και Μαρτίνου σε αδιέξοδο και το Δήμο Λοκρών σιδηροδέσμιο στο μέλλον.

 Γ.Λ.

44 σχόλια:

  1. Ο Γ Λ δεν απαντα επι της ουσιας γενικα και αοριστα...η δεν θελει να καταλαβει οτι στις εκλογες πρωτος θα ειναι ο Λιολιος ....εργατοπατερες....αργοσχολους...δεν εχει αναγκη η λαρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γ.Λ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.

      Διαγραφή
  2. Τα ρουσφετια ειναι κοινωνικη αλληλεγγυη.......η λαμογια...ετσι εξαπατουν τους κατοικους της Λαρυμνας και του Μαρτινου....ο Λιολιος τους χαλα την σου πα και δεν τον θελουν στα ποδια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιο ειναι το προβλημα σου με τις διαφανεις διαδικασιες στηνενσωματωση...σου κοβουν ταψηφαλακια και τα ρουσφετια.....γι αυτο βριζεις τον Λιολιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ. ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ 1980 - 1989 ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ.

      Διαγραφή
    2. ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΛΗΣ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ.....ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΕΝΕΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ

      Διαγραφή
  4. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΕ....ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΚΡΩΝ...Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ..??...ΤΟ 45% ΘΑ ΓΙΝΕΙ 65%.....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

      Διαγραφή
    2. ΚΑΙ 90% ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ... Ο ΛΙΟΛΙΟΣ... ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

      Διαγραφή
    3. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ....

      Διαγραφή
    5. ΜΟΝΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 1.4 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ...ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ
      ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ......

      Διαγραφή
    6. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΟ. ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;

      Διαγραφή
    7. προεκλογικο αγωνα.

      Διαγραφή
  5. Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΟΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΝΔΗΚΑΛΗΣΤΩΝ ΤΗΣ ΔΑΚΕ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ. ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΣΤΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ.
    Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΑΓΝΟΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
    ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ.
    ΦΑΡΜΑΚΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ. ΩΣ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΕΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΕΩΝ

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Η ΛΑΡΚΟ. ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ.ΟΠΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΑΚΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ.
      ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ Η ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ,Η ΑΥΦΘΑΙΡΕΣΙΑ,Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ, Η ΑΠΕΙΛΗ.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ.
      ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ.
      ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
      ΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

      Διαγραφή
    3. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    4. ΠΟΣΟ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ

      Διαγραφή
  6. Τρεις μέρες πριν τις εκλογές; Μας δουλεύετε; Και τολμάτε να πιάνετε στο στόμα σας τον νεκρό; Οτι δήθεν εξ αιτίας του δέχθηκε ο πρόεδρος τις προσλήψεις; Ντροπή. Η οικογένειά του εδώ στη Μαλεσινα πενθεί. Η ομάδα ΔΑΚΕ και Αγγελουση έχει πάθει πανικό. Τελικά αποφασίστε τι ισχύει. Η ανακοίνωσή σας μιλάει για ενσωματωσεις. Ο Κορετζελος τις διαψεύδει στην τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΠΑΝΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΣΕΙ.
      ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ.
      ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ - ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ. ΜΑΣ ΠΡΙΞΑΤΕ ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΤΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  7. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ;
    150 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ 200 ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΝΑΤΕ.
    ΠΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕ. ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΛΑΡΚΟ;
    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΧΡΕΗ. ΚΑΤΑΣΠΑΛΑΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ 150 € ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ. ΧΡΩΣΤΑΤΕ 250 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΒΕΙ. ΤΙ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ.ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΩΛΥΜΑ..ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΝΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΤΣΑΜΠΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ.
      ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ.
      Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ.
      ΣΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΑΞΕΣΤΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΚΟΡΠΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ 10 ΚΙΛΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΡΝΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ. ΜΙΚΡΟ, ΕΙΝΑΙ 15 ΚΙΛΩΝ!!!
      ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ.
      ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ; ΟΨΩΜΕΘΑ

      Διαγραφή
  8. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΣΤΟ ΚΚΕ. ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ. ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ 901 ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι οικονομικές δραστηριότητες του ΚΚΕ αναπτύχθηκαν με αυστηρότατα μυστικό τρόπο. Ουσιαστικά υπάρχουν τρεις τομείς, οι οποίοι χωρίζονται μεταξύ τους με στεγανά.

    Ο πρώτος είναι η κτηματική περιουσία του ΚΚΕ στην Ελλάδα

    Ο δεύτερος είναι η νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητά του, μέσω διαφόρων προσώπων, που αναλαμβάνουν το ρόλο της «βιτρίνας».

    Ο τρίτος είναι οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό με τη βοήθεια της SED (του ΚΚ Ανατολικής Γερμανίας), του ΚΚ Γαλλίας και του ΚΚ Πορτογαλίας.

    Η κτηματική περιουσία του ΚΚΕ δεν περιλαμβάνει μόνο το τεράστιο οικόπεδο, όπου είναι κτισμένο το συγκρότημα των κτιρίων της Κεντρικής Επιτροπής στον Περισσό (το Σπίτι του Λαού) και το διπλανό τυπογραφείο (ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ).
    Οϋτε μόνο το επιβλητικό νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας -πίσω από το Πολυτεχνείο- όπου στεγάζεται η Κομματική Οργάνωση Αθήνας, για την ανακαίνιση του οποίου διετέθησαν ποσά της τάξεως των 100 εκατομμυρίων δρχ.

    Περιλαμβάνει ακόμη, σύμφωνα με μετριοπαθείς εκτιμήσεις, περισσότερα από 800 κτίρια και διαμερίσματα, διάσπαρτα σε διάφορες πόλεις, όπως επίσης και καλλιεργήσιμα κτήματα.»

    Πριν από μερικά χρόνια το ΚΚΕ μπήκε στο χώρο των ναυτιλιακών επιχειρήσεων, κυρίως με την «Τρανς-Οριεντ Σίπινγκ Κόμπανι», η οποία βέβαια κινείται επιχειρηματικά και απολαμβάνει όλες τις ειδικές ρυθμίσεις, που υπάρχουν στην Ελλάδα για την αποφυγή της καταβολής φόρου. Οι συναλλαγές της κυρίως ήταν με τις Ανατολικές Χώρες και ιδιαίτερα με τη Σοβιετική Ένωση.

    Εν τούτοις, πληροφορίες που δόθηκαν από τη Μόσχα προς το ΚΚΕ, πριν από ένα χρόνο περίπου, ανέφεραν ότι η εταιρεία χρησιμοποιήθηκε για να εξαχθούν από τη Σοβιετική Ένωση κεφάλαια που είχαν συγκεντρώσει άνθρωποι του Μπρεζνιεφικού καθεστώτος. Τότε, στην «Τρανς-Οριεντ» έγιναν μερικές αλλαγές προσώπων και το θέμα έληξε εκεί ...;

    Το 1978 ιδρύθηκε η πρώτη μεγάλη εμπορική ανώνυμη εταιρεία του είδους (εισαγωγικό-εξαγωγικό εμπόριο), η οποία γρήγορα δημιούργησε γύρω της ένα σύνολο από μικρότερες επιχειρήσεις «δορυφόρους» ...;

    ...;Η επιτυχία της πρώτης (επιχείρησης) δημιούργησε αισιοδοξία. Το 1981 ιδρύθηκε η δεύτερη μεγάλη εξαγωγική επιχείρηση, η οποία μάλιστα το 1987 απέκτησε και ένα εργοστάσιο στην περιοχή του Βόλου. Αυτή ασχολήθηκε κυρίως με προϊόντα μετάλλου.

    Γύρω από τις δύο αυτές επιχειρήσεις υπάρχει ένας αστερισμός μικρότερων.

    Μία εξ αυτών -ασχολούμενη με εμπορία φαρμακευτικών ειδών- επιβεβαίωσε μάλιστα το ρητό «το χρήμα δεν έχει ούτε χρώμα ούτε μυρωδιά. Η εταιρεία αυτή για χρόνια έσπαγε το εμπάργκο, που είχε επιβάλλει ο ΟΗΕ στη Νότιο Αφρική, στέλνοντας στο Γιοχάνεσμπουργκ μεγάλες ποσότητες φαρμάκων ...;
    Ακόμη δεν διαβάσατε τίποτα! Να δείτε τι έρχεται!!!
    Βίλλες, Ξενοδοχεία, εταιρείες οικοδομικές, δημοσκοπήσεων, διαφημίσεων και θεαμάτων, εμπόριο όπλων ...;και ...;και ...;και ...;ούτε που μπορείτε να το φανταστείτε τι χρήμα έχει αυτό το κόμμα και πώς το έχει αποκτήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ. ΑΠΛΗΣΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΕ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ.
      ΟΙ ΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΙΣΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΓΕΛΟΙΕ.

      Διαγραφή
    2. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.... ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ"... ΞΕΡΕΙΣ... ΝΑΙ... ΑΠΟ ΤΟΤΕ... ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΖΕΥΑΝ ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ...

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΧΑΜΗΛΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ;
      ΑΠΛΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ..ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ.

      Διαγραφή
    5. ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

      Διαγραφή
    6. ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΙΝ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ".

      Διαγραφή
    7. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ......

      Διαγραφή
    8. αναπαράγεις κάτι που δεν ισχύει, το γράφεις και μόνος σου αναπτύχθηκαν με αυστηρότατο μυστικό τρόπο τότε εσύ πως το έμαθες?

      Διαγραφή
  10. ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΣΟΥ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ.
    Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΡΑΦΕΙ. Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΠΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ. ΑΘΛΙΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΑΓΚΑΛΟ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ.

      Διαγραφή
  11. ΑΝΥΣΗΧΩ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ.
    ΤΗΝ ΒΟΥΤΑΝΕ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ. ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ.
    ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ; ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ. ΔΙΑΤΤΟΝΤΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ. ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ, ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΠΟΝΟ,ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΑΝ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ; ΜΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΤΟΜΒΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΡΥΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ.

      Διαγραφή
  12. ΕΡΗΜΗ ΛΑΡΚΟ. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΚΑΣΗΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΣΗ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΟΘΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ.
      ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.
      ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΒΛΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΙΘΟΜΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  13. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ.
    ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΚΡΙΜΑ. ΘΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΑΜΑ ΛΑΡΚΟ!!!ΜΕ ΤΑ ΑΡΝΑΚΙΑ ΤΗΣ,ΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΗΣ,ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΥΣ 14 ΜΙΣΘΟΥΣ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ...ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ... ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ; ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου