Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Διάκρισεις για δύο μαθητές του ΓΕΛ ΑταλάντηςΣε εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας που πραγματοποιήθηκε ΄προ λίγων ημερών στη Λαμία βραβεύτηκαν μεταξύ άλλων και δύο μαθητές του ΓΕΛ Αταλάντης.

Πρόκειται για τον Γιαννούκο Τριαντάφυλλο, μαθητή της Β' λυκείου (βραβείο) και την Μπαρουξή Ευδοκία, μαθήτρια της Α' λυκείου (τιμητική διάκριση), για την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό "Θαλής"  κατά το Σχολικό έτος 2013-2014.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους καθηγητές τους.

5 σχόλια:

 1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συγχαρητήρια στα παιδιά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όταν παιδιά από την Αταλάντη βραβεύονται για τις επιδόσεις τους, συμμετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις ευρωπαϊκής και παγκόσμιας εμβέλειας, η δημοτική αρχή αυτού του τόπου διοργανώνει φιέστες για να τιμήσει τη σαρδέλα, την πίτα της Κολάκας και άλλα συναφή με τη συνοδεία της Τσαμπά και του Γκορίτσα. Τελικά σ΄αυτό το τόπο για να έχεις αξία πρέπει να είσαι ψάρι (ροφός κατά προτίμηση) ή κύριο συστατικό σου να είναι το προζύμι... Συγχαρητήρια παιδιά το μέλλον σας ανήκει αλλά όπως καταλαβαίνεται όχι στην Αταλάντη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου