Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Πρόβλεψη Αποτελέσματος 2ου γύρου Δημοτικών Εκλογών 2014 για το δήμο Λοκρών

Το περιθώριο σφάλματος - λάθους της συγκεκριμένης πρόβλεψης είναι + -2 %.











- Κάντε "ΚΛΙΚ" στις εικόνες για Μεγέθυνση -



Σύμφωνα με τα δεδομένα και την στατιστική επεξεργασία αυτών, ο κ. Λιόλιος στο δεύτερο γύρο θα εκλεγεί με ποσοστό της τάξης του 62% με περιθώριο σφάλματος +2 / -2 μονάδες.

Η συγκεκριμένη στατιστική πρόβλεψη είναι αποτέλεσμα πολύωρης εργασίας.

ΑΚ ΚΜΚ ΕΜ

39 σχόλια:

  1. ΛΑΘΟΣ ΤΙς ΕΔΡΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΣ.ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ πΟΣΟσΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΟΒΑΡΟΙ....ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ.ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΕΦΤΑΣΕ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ....Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΞΥΔΙ.ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΟΧΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΦΘΗΝΑ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΟΨΟΜΕΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμιά αντίρρηση. Η βούληση του Λαού. Κακό είναι να κάνει κάποιος μία πρόβλεψη; Υπάρχει αντίθετη άποψη; Απλά πείτε τη. Υπάρχει κάποια άλλη πρόβλεψη; Απλά πείτε τη. Η φθηνές εξυπνάδες δεν αλλάζουν ούτε την πρόβλεψη, ούτε το αποτέλεσμα.

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΜΕ ΓΚΑΟΥΣΙΑΝΕΣ ΚΑΤΑΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΓΚΡΑΝΣ...ΣΙΓΑ ΒΡΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ?

      Διαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΥΠΕΡΩΡΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΜΑΣ; ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΡΕΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ....

      Διαγραφή
    3. "Ρέουν άφθονοι" το σωστό ... μάθετε να μιλάτε και να γράφετε ΣΩΣΤΑ Ελληνικά!

      Διαγραφή
    4. εσένα τι σε έχουν για μπαμπούλα? και ότι γράφουν οι απλοί πολίτες τους διορθώνεις. άντε << πάγαινε >> ρε ηλίθιε δάσκαλε του διαδικτύου

      Διαγραφή
    5. Βάρα προσοχή ρε ψαρά.

      Διαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ. ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΓΥΡΟΥ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά επί στατιστικής, έχω μερικές απορίες:
    α) Η πρόβλεψη είναι σε επίπεδο εμπιστοσύνης 95% ή 99%;
    β) Ποιός διασφαλίζει ότι η κανονική κατανομή της πρώτης Κυριακής θα τηρηθεί και τη δεύτερη; Η δεύτερη Κυριακή παράγει συνήθως διαφορετική κανονική κατανομή από την πρώτη διότι είναι διαφορετική η συσπείρωση των ψηφοφόρων των δύο συνδυασμών που έχασαν (πιό χαλαρή) αλλά και για τους ίδιους τους συνδυασμούς υπάρχει γενικά αλλαγή στην ψήφο εφόσον εκλέχτηκαν ή έχασαν γνωστοί, φίλοι κ.λ.π. του ψηφοφόρου και πιθανόν έχει χαθεί το ενδιαφέρον προσέλευσης,

    Κατά τη γνώμη μου -με τα λίγα στατιστικά που ξέρω- οι προβλέψεις αυτές (γενικά) από την πρώτη Κυριακή για τη δεύτερη, παράγουν μεγαλύτερη συσκότιση (αβεβαιότητα > 50%) από το να μη γίνονταν καθόλου (αβεβαιότητα 50%). Συνεπώς, μάλλον κακώς ξενύχτησαν όσοι τις έκαναν.

    ΥΓ: ένα κερί στην εκκλησία υπέρ του υποψηφίου σας θα βοηθούσε ασφαλέστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίος ο φίλος ... στατιστικά χωρίς παραμέτρους δεν γίνεται.

      Διαγραφή
  9. Συμφωνω...Οταν εχεις χρημα ομως (που επρεπε να παει σε δημοτες και εργα) και πληρωνεις την προεκλογικη σου καμπανια...τοτε....ενα κερακι στον αγιο φανουριο θα ηταν καλυτερα... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΣ Η ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΛΗΤΗΡΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΥΡΝΑ ΠΛΕΥΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ...45% ΕΙΝΑΙ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΓΥΡΙΣΗ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΕΡΧΕΤΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΣΑΜΩΣΗ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΔΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

      Διαγραφή
  11. Η ΚΑΛΠΗ ΒΓΑΖΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΤΖΟΥ ΝΑΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΚ, ΜΚΜ ΚΑΙ ΕΜ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ 44 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟ 55 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΦΑΛΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΥΓΚΛΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΒΓΗΚΑΝ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΡΟΜΑΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ 3ΕΤΙΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απάντηση προς όλους........
    Προσπαθήσαμε να κάνουμε για πρώτη φορά, σε συνεργασία με το lokris news, μια στατιστική έρευνα κι όχι δημοσκοπικη με βάσει κατευθυνόμενων ερωτήσεων. Στατιστική με βάση τις δημοτικές εκλογές του 2010 σε συνάρτηση με το εκλογικό αποτέλεσμα της Α Κυριακής του 2014. Εαν κάποιοι δεν κατανοούν τα νούμερα, ας μην εκφέρουν άποψη. Δεν εξυπηρετούμε κανέναν και για κανένα λόγο. Τολμήσαμε κάτι, που όμοιό του για τις δημοτικές του Δήμου Λοκρών, δεν υπάρχει. Το τολμήσαμε, κόντρα στις μεγάλες-διαπλεκόμενες δημοσκοπικές έρευνες μεγάλων εταιριών για μεγάλους δήμους της χώρας μας όπου έπεσαν έξω στο αποτέλεσμά της Α Κυριακής του 2014! Ενώ γνωρίζουμε πως η έρευνά μας έχει απόκλιση +-3%, της μειώνουμε το λάθος σε +-2% λόγω της προβλεπόμενης περαπάνω αύξησης της αποχής. Επίσης, δεν δηλώνουμε την εταιρία μας, γιατί όλοι σας θα ψάχνεται να βρείτε το ποιοι είμαστε κι έτσι θα χαθεί το νόημα της πρόβλεψης.

    ΑΚ ΚΜΚ ΕΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, αν θέλουν οι συντάκτες της μελέτης να πάρουμε στα σοβαρά τα αποτελέσματα, πρέπει να περιγράψουν τη μέθοδο. Αυτό μπορεί μόνο να δώσει βάση συζήτησης. Πρέπει όμως να έχουν υπόψη τους ότι η στατιστική είναι περίεργη επιστήμη. Στη στατιστική, ένας υγιείς και ένας πεθαμένος κάνουν κατά μέσο όρο δύο ασθενείς. Στη ζωή και την πραγματικότητα αυτό δεν ισχύει. Αυτό το γράφω για να δείξω ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στα μοντέλα μας και τις παραδοχές μας.

      Και βέβαια, στην όλη συζήτηση δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτε πολιτικά, για κανέναν υποψήφιο. Απλώς μιλάμε "στατιστικά".

      Διαγραφή
  14. Η ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΗ ΓΑΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ Ο ΛΙΟΛΙΟ ΣΤΟΥΣ Γ@@@ ....ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΡΥΜΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΠΕΡΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΧΩΡΟ , ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ . Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας μιλήσουμε λίγο πιο ρεαλιστικά, γιατί βλέπω ότι οι μπακαλόγατοι έχουν ξαμολυθεί στο διαδίκτυο και γράφουν ασυναρτησίες!
    Την πρώτη Κυριακή των εκλογών είχαμε έγκυρους 13.664 ψήφους, εκ των οποίων ο κος Λιόλιος πήρε τους 6.053 (44.29%) και ο κος Αγγελούσης 3.619 (26.48%).

    Εάν υποθέσουμε ότι αυτή την Κυριακή θα πάνε οι ΙΔΙΟΙ ψηφοφόροι να ψηφίσουν (ίδιοι και σαν αριθμός αλλά και σαν πρόσωπα, δλδ να έχουμε 13.664 έγκυρα), τότε ο κός Λιόλιος θέλει επιπλέον 780 σταυρούς για την αυτοδυναμία (50+1), ενώ ο κος Αγγελούσης θέλει επιπλέον 3.214 σταυρούς για την αυτοδυναμία. Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

    Το θέμα είναι ότι καμία από τις παραδοχές που έκανα παραπάνω, δεν ξέρουμε αν θα ισχύει και αυτή την Κυριακή! Δεν ξέρουμε τι θα ψηφίσουν οι ψηφοφόροι των δύο άλλων συνδυασμών, δεν ξέρουμε ακόμη και αν οι ψηφοφόροι ξαναψηφίσουν τους ίδιους!

    Κάντε λίγο υπομονή λοιπόν, Πέμπτη σήμερα. 3 ημέρες ακόμη και ο νέος δήμαρχος θα εκλεγεί!

    Εκείνο που με ανησυχεί είναι τι θα κάνει ο επόμενος δήμαρχος, ποιά έργα θα γίνουν πράξη και δεν θα μείνουν μόνο στα προεκλογικά φυλλάδια. Η Λοκρίδα μας έχει μείνει πίσω σε αρκετά πράγματα, η δε πόλη μου (Αταλάντη) έπρεπε να έχει λύσει προ πολλού αρκετά της προβλήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6053 ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΙΟΛΙΟ ΕΝΩ 7609 ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ, ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΟ ΚΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ.

      Διαγραφή
    2. Με αυτή τη λογική, 10.000 πολίτες ΔΕΝ κρίνουν ικανό για δήμαρχο τον Αγγελούση ... τώρα ικανοποιήθηκες;

      Διαγραφή
    3. ΜΗΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.. ΟΥΤΕ ΟΙ 7609 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 10000 ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΛΙΟΛΙΟ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΡΟΥΣΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΙΔΩΜΕΝ.

      Διαγραφή
    4. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ Κ@@@ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ, ΣΩΣΤΑ

      Διαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο Κ ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΕΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ..ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ????ΑΝΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΞΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ....ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ...ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ....ΑΛΛΑ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ...ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒορειοανατολικάΠαρασκευή, Μαΐου 23, 2014

    Το πραγματικό αποτέλεσμα με περιθώριο λάθους + /- 1 μονάδα, θα είναι 57,78 για τον Πρώτο και 38,18 για τον Δεύτερο.
    Το ποιος θα είναι πρώτος κοντή γιορτή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. H ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΟΠΟΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ 2.5% ΑΠΟ ΤΙ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΥΣΗ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΕ 3/1 ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ , ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΛΙΟ-ΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΚ , ΚΜΚ,,,ΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΦΗΤΕΥΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ?ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ.....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΘΕΜΙΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ...ΕΧΕΙ ΒΟΥΗΞΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ....ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ....ΟΜΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ....ΛΟΚΡΟΙ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ....Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΥΧΗΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΧΟΛΗ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΚΑΛΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.....ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ....ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο κος Αγγελούσης σπούδασε στη μεγάλη των ΝΔμοκρατών σχολή, γι' αυτό και έβγαλε φώτο δίπλα από τον μέγιστο φωστήρα και σωσία Σαμαρά ... καλά πλάκα μας κάνεις ρε φίλε; Ακόμη πιστεύεις σε κόμματα;

      Διαγραφή
  21. ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ Ο Κ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ........ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ.....ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΣΟΥΛΕΗΜΑΝ. ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΡΥΠΙΑΣ ΔΕΚΑΡΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΑ ΒΑΛΤΕ ΣΦΑΛΜΑ +/- 10 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου